Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kukac
Az aviva-oktatód biztos jót akar...de nyilván nem ő várja hónapok óta a csodát és nem ő csalódik minden ciklus végén a 2 hét reménykedés után...
Szóval...szerintem tedd azt, amit Te szeretnél. Ha úgy érzed itt az ideje utánajárni a dolognak, akkor menj dokihoz. Én most éreztem úgy, és nagyon örülök, hogy elmentem. Ez volt a 11. ciklusnk eredmény nélkül, a doki pedig úgy látta jónak, ha megnézzük, mi ennek az oka...kaptunk beutalókat vérvételekre és spermavizsgálatra, én nagyon örülök, hogy végre elmozdulunk az állóvízből...:)
Februárra már okosabbak leszünk. :)
kukac
2013-12-29 13:52:39
Sziasztok Lányok!
Karolina, sajnos igazad volt! Lezuhant a hőm. Ugyan még nem jött meg, de már görcsöl a hasam, úgyhogy szerintem ebből mensi lesz!
Még soha nem volt ennyire hosszú ciklusom (talán csak akkor, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót), én hiszek benne, hogy valami kezdett kialakulni ebben a hónapban, csak nem tudott beteljesedni. Vagy szerintetek hülyeség?!
Valószínűleg januárban elmegyek a nőgyógyászomhoz is, bár az aviva oktatóm azt mondta, hogy adjak időt a testemnek és márciusig ne menjek, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az oka, hogy nincsen még babánk...
Moha13
2013-12-29 13:45:53
Adrienn
Szerintem egy próbát megér.
Ha én tudnám, hogy ez a helyzet, tuti, hogy kipróbálnám, bármennyibe is kerül...:)
Adrienn830
2013-12-29 13:37:25
Sziasztok! Sajna megölöm a párom spermáit és ha megvenném a Pre-Seed sikosítót szerintetek lenne esélyem áldott állapotba kerülni vele, segítene? Állítólag körbeöleli a spermát és eljut a célba és nem károsul. Én még az átjárhatósági műtétem előtt voltam esemény utáni 8 órás vizsgálatra és ott mondta a doki hogy csak elhaltak vannak bennem. Most a műtéttel sikerült átjárhatóvá tenni mid 2 petevezetőm, és a doki azt mondta 1% esélyem van ha 1 bitang erős kiskatona átvergődne a savas nyákon és eljutna a célig. 3 hónapja esszük a Méhpempőt aminek az íze borzasztó de a cél érdekébe bármit.
Karolina01
2013-12-29 11:48:03
Jó reggelt csajok!
Kukac?? Mi újság?? Nem látom a mai hődet?? Kivi vagyok, remélem magasan szárnyalsz??? : o)))
Adrienn!! Ne mondj ilyeneket!!! Fújom neked is meg magamnak is... : o))
Moha! Ez tényleg felettébb érdekes....
Én ma így:
plumeria14
2013-12-29 10:56:05
Moha13,
ez felettébb érdekes...a rendszerrel valami tényleg nincs rendben...nekem is olyan logikátlan helyre teszi az ovumat, ahol biztos nem volt...de hogy a tiédet meg kivette, az nagyon meglepő.
Adrienn830,
ilyen korán még ne vonj le ilyen következtetéseket...várj türelmesen.
Adrienn830
2013-12-29 10:46:37
Sziasztok! enyém mai gőrbém, lehet nem lesz baba belőle :(
Moha13
2013-12-29 10:34:49
Bocs, nem az előzőt csatoltam lentebb...szóval ilyen lett:
Moha13
2013-12-29 10:33:59
Ja, és ma reggeli hőm is eddig nem látott mélységekben...eddig mindig 36,7-re esett le első ciklusnapra...most meg 36,39-et mértem. :X
Moha13
2013-12-29 10:28:31
Jó reggelt!
Plumeria
Igen, holnap telefonálok...:)
Egyébként ma reggelre szépen megjött, még szerencse, hogy este rákészültem lefekvéskor.
MA beírtam az új ciklusom kezdetét és mit csinált ez a rendszer az előző görbémmel??? :O:O:O
Megmutatom...
Ez a rendszer egyszerűen hülye. Egyértelműen látszik a két fázis szerintem és az ovuteszt szerint is volt LH-csúcsom...
Az aviva-oktatód biztos jót akar...de nyilván nem ő várja hónapok óta a csodát és nem ő csalódik minden ciklus végén a 2 hét reménykedés után...
Szóval...szerintem tedd azt, amit Te szeretnél. Ha úgy érzed itt az ideje utánajárni a dolognak, akkor menj dokihoz. Én most éreztem úgy, és nagyon örülök, hogy elmentem. Ez volt a 11. ciklusnk eredmény nélkül, a doki pedig úgy látta jónak, ha megnézzük, mi ennek az oka...kaptunk beutalókat vérvételekre és spermavizsgálatra, én nagyon örülök, hogy végre elmozdulunk az állóvízből...:)
Februárra már okosabbak leszünk. :)