Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2013-12-28 15:00:58

Plumeria!

Hormonprofil vizsgálaton voltam régebben. 3. és 21. napon.
A tünetem az, hogy már több olyan ciklusom is volt, hogy az ovu utáni 7. napon elkezdtem barnázni, volt, hogy 1, volt hogy 5 napig, most pedig egy hétig, míg meg nem jött rendesen. Amúgy én régóta gondolom, hogy hormonálisan lehet valami bibi, mert nagyon ragyás a bőröm, ami sosem volt, míg szedtem a fogamzásgátlót, most meg 2 éve nem jön rendbe. Plusz az is gyanús, hogy az ovuteszten a tesztcsík sosem elég sötét, inkább csak egy kis árnyék. szóval lehet, hogy az LH is alacsony kicsit.

Jövő pénteken megyünk PCT tesztre, és nézetek egy D vitamin szintet, plusz megbeszélem egy másik orvossal a hormon gondokat. Hátha több szem többet lát...
plumeria14
2013-12-28 14:53:59

Antika,
nem lehet, hogy most később volt az ovud, mert jövő hét szerda csak a 10. nap lesz...

kukac,
drukkolok, mert már igencsak átlépted azt a 30-31 napot! Gondolom az új tesztet holnap reggel lövöd el :)
Karolina01
2013-12-28 13:26:51

Kukac! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem neked holnap meg fog jönni... ne legyen igazam...

Én így:
kukac
2013-12-28 12:58:29

plumeria: Csak az előző hónapban mértem rendesen, akkor 12 nap volt a luteálisom, a 19. napon volt ovum. Általában 30-31 naposak a ciklusaim (igazából, amióta babát szeretnénk, azóta egyre hosszabbak). Már a 17. dpo-n vagyok, ezért is furcsállom ezt. Na mindegy, talán a holnapi hőm elárulja, hogy mi a helyzet odabent. Azért veszek ma facelle tesztet, hátha az megbízhatóbb!
Antika
2013-12-28 12:12:01

Moha13
Onnan tudom, hogy mindig 13 nap a luteális fázisom és a 14. napon jön meg az az első ciklus napom az szerdára esik, pénteken pedig a 3. napom lesz, akkor megyek vérvételre.
Szilvia1980
2013-12-28 11:21:32

plumeria14: Koszonom szepen a valaszod :)
plumeria14
2013-12-28 11:19:22

kukac,
mikorra nem vártad? Hány napos szokott lenni általában a luteálisod?
Adry03
2013-12-28 11:12:49

Sziasztok !

Sajnálom én is ezt a sok mélyrepülést. Pedig annyira szorítottam, hogy azért csak lesz 1-2 pozi teszt így az év végére. Na, majd az új évben. :)

Nekem mára feljebb ment a hőm. Viszont most meg kivette azt amit tegnap már besötétített. Ki érti ezt ?
kukac
2013-12-28 11:04:10

Sziasztok!

A tesztem ismét negatív (x-epil) a hőm még magasan.
Ildibaba81
2013-12-28 10:52:16

Moha!

Nem tudom, ennek a következménye-e, inkább azt figyeltem meg, hogy azok, akik spontán jöttek - szinte nem várt módon, sokkal élet igenlőbbek, jobban tudnak érvényesülni az életben, pozitívabban látják a világot - ez a saját lányomra is igaz, az egyik tesómra is, a másikra meg tök nem igaz és ez éppen összhangban is van a fogantatásuk módjával... egyszerűen, mintha a spontán gyerekek élete spontánabb is lenne, valahogy nekik minden olyan magától értetődő és könnyebben megy, míg azoké, akik sokáig készültek, mintha nehézkesebb lenne valahogy...nem tudom... - én legalábbis ezt bírtam megfigyelni, persze a mintám korántsem reprezentatív... és remélem, hogy ez így nem is teljesen igaz... :S

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!