Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-12-29 10:04:05

Sziasztok,
én már megint egyenesedek, ebben a hónapban nem sok görbület volt a görbémben...

Moha13,
ha tudsz, holnap telefonálj rájuk, hogy 31-én vesznek-e le vért. Van beutalód? Vagy hova mész?
Ildibaba81
2013-12-29 08:52:59

Jó reggelt, csajok!

Én már az éjszakára vártam, erre felfelé görbült a görbém farkincája...minden számítás szerint már tegnap meg kellett volna jönnie, egyszóval izgalmas nap elé nézek... :/
Antika
2013-12-29 07:54:27

Sziasztok!
Én duplán fogok ünnepelni szilveszterkor, mert tuti megjön aznap!
Nem lesz ünnepi hangulatom egyáltalán!
Hamarabb is jöhetne!
Itt a görbém:
Macseszka
2013-12-29 07:09:48

Jo reggelt Mindenkinek!

Gizgazzz! En is alacsonyan kuszok,hogy meddig,azt nem tudom!:S

gizgazzz
2013-12-29 06:42:54

Kukac, Mamma a negatív tesztek ellenére drukkolok mert a görbétek igen szép :)
Az én hőm valahogy nem akar felmenni. De látom az alaphőm is alacsonyabb a legtöbb görbénél. Lehet, hogy öreg vagyok és ez már a kihülésem? Lucifer Te vagy az én korosztályom, neked is alacsonyabb a hőd? Bár nem akarok valamiféle klubbot létrehozni amibe a "még nem késtünk le" jelmondat a nyerő. Pusztán kíváncsi vagyok miért is szárnyalok ilyen alacsonyan.
Moha13
2013-12-28 23:08:57

Mamma
Nagyon szurkolok...gyönyörű a görbéd...és bíztató ez a szárnyalás..:)

Nekem még mindig csak barna kis izém van...remélem, holnap már normálisan megjön és akkor kedden mehetek véremet adni! :D
Már alig várom...most már nagyon kíváncsi vagyok, mi derül ki...mert remélem, valami lesz, amin majd jól tudunk segíteni és hipp-hopp itt is lesz a babácskánk! :)
Mamma
2013-12-28 21:10:45

Sziasztok!

még van egy kis remény :))) talán

szurkolok mindenkinek
Moha13
2013-12-28 18:09:57

Luciffer
Végre Te is megjelentél...:)
Amint látod, a babás görbém nem lett babás görbe...csúnya lett a vége...és nem elég, hogy lekonyult, hanem már barnázok is...szóval szerintem holnap megjön rendesen (érdekes, mert amúgy én nem szoktam barnázni, hanem csak úgy megjön), és így kedden mehetek vérvételre. Szerintetek dolgoznak ilyenkor? Mármint a kórház az dolgozik, de hogy leveszik-e a vérem ...remélem, hogy igen.
luciffer73
2013-12-28 16:00:38

Sziasztok!
Beugrottam gyorsan és kívánok mindenkinek jó szuszogást a diós bejgli után! :))))
Ovu tesztem 25-én és 26-án is pozitív volt, ami kicsit fura...ráadásul most nem is a 12. ciklusnapon törpént...
Íme a graf...még jövök....egyszercsak :D
Antika
2013-12-28 15:06:25

Plumeria
A 16. napon volt ovum, csak a rendszer a hőm miatt átrakta.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!