Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kukac
Akkor ez még nem olyan hosszú idő...remélem, összejön hamarosan! :)
A dokidal viszont nem értek egyet...nem minden korfüggő...szóval attól, hogy valaki 25, még lehet hormonális gondja. Én egyébként 27 vagyok...de már nagyon rég vágyom babára, úgyhogy nem várok tovább egy percet sem...csak szívják le a vérem és mondják meg, mi a helyzet! :D:D:D
kukac
2013-12-29 15:55:45
Na, én is új ciklust kezdtem! Éreztem, hogy meg fog jönni, de nem baj, majd a következő hónapban jobban ráfekszünk a dologra! :)
Plumeria: Elvileg május óta próbálkozunk, de az első néhány hónap nem nagyon számít, mert nem olvastuk el a "használati utasítást" :D Úgyhogy inkább szeptember óta számolom a rendes próbálkozásokat, és október vége óta mérem a hőmet.
Egyébként 25 éves vagyok és a dokim mindig azzal nyugtat, hogy fiatal vagyok még, biztos nincs semmi bajom...
Moha13
2013-12-29 15:50:39
Meg ezt is találtam
http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/a-kivizsgalas-varhato-menete/
Moha13
2013-12-29 15:49:46
krisztibaba
Már nem érdekel...nem jött össze, úgyhogy én már a mostani ciklusommal vagyok elfoglalódva...az meg mehet a csudába...:D
plumeria
Igen...az lenne a jó nekünk mindannyiunknak szerintem, ha a nap 24 órájában rendelkezésre állna egy UH-gép otthon, és amikor érzünk valmit, gyorsan szétnéznénk odabenn...persze egy 24 órás dokival az oldalunkon...:D
Amúgy...most kicsit megnyugogtam egy cikktől...mert eszerint nem 1 év után számít meddőnek 1 pár, hanem 2. Megnyugtató:
http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/noi-meddoseg/
Találtam egy ilyet is...a velem együtt januárban elindulóknak...:)
http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/meddosegi-vizsgalatok-listaja/
krisztibaba85
2013-12-29 15:49:06
Bocsánat hogy ennyiszer elküldtrem,de azt hittem hogy nem rakta ki,ezért irtam újra:-) :-) :-)
krisztibaba85
2013-12-29 15:45:42
Sziasztok:-)
Mamma nagyon drukkolok:-) :-)
Gizgazz ne aggódj nem baj ha nem szárnyal egekben a hőd,csak legyen ovud és emelkedjen pár tized fokot a hőd:-)
Moha nem semmi amit műveltbez a rendszer veled:-) :-) ,mintha direkt megakarna viccelni..,pedig láthatóan volt ovud,irj a fejlesztőknek hátha tudnak segíteni,miért csinálja ezt a rendszer...
Nekem úgy érzékeli ma van ovum,ami biztos hogy nem csak mostanság nem is mindig ugyanakkor mérem,giuztos emiatt ilyengek a hőim.Igaz szurkált ma a jobb petefészkem,de nincs tojcsis nyákom,ami szokott lenni,szóval még csak érik a petécském,de majd átrakja úgyis,remélem...
plumeria14
2013-12-29 15:33:45
MOha13,
én még arra lennék kíváncsi, hogy a tüszőm valóban akkor reped-e meg, amikor a hő alapján gondolom, hogy ovum volt. Olyan kár, hogy most közbejött a karácsony, mert hétfőn 21 mm-es volt a tüszőm (általában 20-22 mm-esen repednek meg) és jó lett volna tudni, hogy pontosan mikor repedtek meg. Mintha én hétfő este éreztem volna, aztán kedd reggelre felugrott a hőm. Jó lett volna, ha mindezt hétfőn csinálja (ahogy eddig szinte mindig a 11. napon tette), mert akkor hétfőn láthattuk volna, hogy ilyenkor már megrepedt-e vagy csak készülődik. Remélem januárban elcsípem ;)
krisztibaba85
2013-12-29 15:33:40
Gizzgazz szerint nincs azzal a baj ha nem szárnyal egekben anhőd,lényeg hogy nlegyen ovud,és utána pártized fokkal megemelkedjen:-)
Mamma,wow:-) hajrá:-) :-) :-) izgulok érted:-)
Moha13,hát ez nem semmi.Én tuti megkérdezném a fejlesztőt vcsgy valakit hogy ezt miért csinálta,hisz egyérrtelmüen volt ovud....
Én így:
Biztos hogfcy nem most van ovum,igaz szurkált ma a jobb petefészkem,denincs tojcsis nyákom sem,még,és mostanában nem ugyanakkor mérem a hőmet,lehet ez kavart be.majd kiderül
krisztibaba85
2013-12-29 15:30:30
Gizzgazz szerint nincs azzal a baj ha nem szárnyal egekben anhőd,lényeg hogy nlegyen ovud,és utána pártized fokkal megemelkedjen:-)
Mamma,wow:-) hajrá:-) :-) :-) izgulok érted:-)
Moha13,hát ez nem semmi.Én tuti megkérdezném a fejlesztőt vcsgy valakit hogy ezt miért csinálta,hisz egyérrtelmüen volt ovud....
Én így:
Biztos hogfcy nem most van ovum,igaz szurkált ma a jobb petefészkem,denincs tojcsis nyákom sem,még,és mostanában nem ugyanakkor mérem a hőmet,lehet ez kavart be.majd kiderül
Moha13
2013-12-29 15:26:24
plumeria14
Köszi, én is nagyon örülök. :)
Olyan klassz, hogy ilyen megértő a doki. Egyáltalán nem én erőltettem, hogy nézzünk szét hormonok terén, hanem ő mondta, hogy gyakorlatilag 11 hónapja semmi eredménye a próbálkozásainknak, úgyhogy kezdjük azzal, hogy megnézzük az ivarsejteket, egészségesek-e...:)
Akkor ez még nem olyan hosszú idő...remélem, összejön hamarosan! :)
A dokidal viszont nem értek egyet...nem minden korfüggő...szóval attól, hogy valaki 25, még lehet hormonális gondja. Én egyébként 27 vagyok...de már nagyon rég vágyom babára, úgyhogy nem várok tovább egy percet sem...csak szívják le a vérem és mondják meg, mi a helyzet! :D:D:D