Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-12-28 10:05:06

Sziasztok!
Sajnálom az eséseket... :-(((
Kukac, teszteltél?! Mi együtt haladtunk, és nálad még nincs mensi, hmm-hmm. :-)))
Bocsi, most nem írok külön mindenkinek. Mindig elolvasom gyorsan, amit írtok, csak jövünk-megyünk, aztán az íráshoz már nem jutok el. De drukkolok mindenkinek! :-)
Moha13
2013-12-28 09:55:08

plumeria14
szerintem is érdekes a nembesötétítés. Amúgy nézem, hogy másoknál akkorákat ugrik a hő ovu után 4-8 tized fokokat, nálam meg csak 2-3 tizedet. Lehet olyan, hogy ez kevés? VAgy nem tudom...
ÉN pl. azért vagyok itt kevesebbet, mert utaztunk, Anyukáméknál voltunk karácsonykor és csak tegnapelőtt jöttünk haza...
Na meg...kicsit el is szomorodtam...azt hittem, ebben az évben már kismama leszek...erre vége az évnek és még mindig csak várunk...és ez olyan lehangoló...hogy nincs is kedvem dumálgatni...:X

Plumeria
Akkor Nektek januárban inszem (ha ez a ciklus most nem hoz csodát)? :)
plumeria14
2013-12-28 09:50:16

Jó reggelt mindenkinek!
Tényleg nem túl nagy a tolongás mostanában...csak nem megfeküdte a gyomrotokat a sok kaja?

Moha13,
sajnálom...de legalább még idén el tudsz menni az első vérvételre és nem kell még egy ciklust megvárnod. Bár szerintem nálad hormonálisan minden rendben lesz, mert olyan szépek szoktak lenni a görbéid. Azt viszont agyon furcsállom, hogy most nem sötétítette be az ovudat, amikor annyira egyértelmű.

Én ovu utáni napjaimat töltöm...
Moha13
2013-12-28 09:40:51

Jó reggelt!
Mégsem lett ebből ugrás mára...szerintem ma meg is jön, már láttam kis barnás trutyit...
Holnapután akkor vérvétel a 3. napon.

Antika
Te is ilyen 3. napi vérvételre mégy?

Ildibaba
Jól emlékszem, hogy Te is elindulsz most januárban?
Antika
2013-12-28 09:18:47

Jó reggelt Mindenkinek!
Nem valami nagy a forgalom itt kérem!
Hát az a helyzet, hogy biztos meg fog jönni, úgyhogy megyek kontrollra januárban.
Itt a görbém:
Ildibaba81
2013-12-28 09:14:32

Sziasztok!

Én bekerültem a leszálló ágba.... :(
plumeria14
2013-12-27 19:51:57

maximail,
pontosan milyen tünetek alapján gondol a dokid progeszteron hiányra? 1 éve hormon profil vizsgálaton voltál vagy csak sima vérképet néztek?
maximail
2013-12-27 19:25:31

Sziasztok!

Beszéltem az orvossal, aki azt mondta, a tüneteim progeszteron-hiányra utalnak. Kb. egy évvel ezelőtt a vérképem nem utalt erre, de most szeretnék egy alapos hormonális kivizsgálást. Elmegyünk egy magánlaborba. Kíváncsi vagyok...
Az orvosomat amúgy nagyon szeretem, de ebben az ügyben más nézeteket vallunk. Ő nagyon a reprodukciós beavatkozások mellett van, én viszont előbb szeretném kideríteni, mi lehet az oka, hogy nem jön a baba.
plumeria14
2013-12-27 19:01:38

Sziasztok lányok,
a napokban sajnos nem tudtam jönni, de ahogy látom, az ünnepek miatt nem volt túl nagy a mozgás. Nálam tuti nem jó helyre tette be az ovut, de mindegy, én tudom mihez kell viszonyítani. Az mondjuk érdekes, hogy hétfő délelőtt voltam g-n, akkor egy 21 mm-es tüszőt látott a doki, amire azt mondta, hogy 3 napon belül tutira megreped...emiatt maradt el az inszem...én hétfő este éreztem és kedd reggel már magasabb volt a hőm...erről ennyit...de reszkess január, mert jövünk :)
Lillz
2013-12-27 18:38:27

Szia Karolina!
Mondhatom hogy holnaptól nem várom, 25. nap már pecsételni szoktam, igazából keddig bármi történhet úgyhogy nem is tesztelek addig. Össze-vissza mértem, meg ettem meg ittam mostanában úgyhogy nem sok jót várok ettöl a hónaptól. Azért köszi hogy fújod :))))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!