Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adrienn830
2013-12-30 15:06:18

Sziasztok, úgy tűnik alalkul felfelé a hőm, tegnap este csináltam 1 ovu tesztet az halvány 2 csík is megjelent a terhességi az kajak negítiv volt. A ciklus.hu mensi nemvárt napját január 6.-ára írja a tervezettbaba meg jan 9.-ére. Remélem 9 hónapig meg se jön :)
Ritus1979
2013-12-30 14:59:46

Sziasztok!

24 napos ciklusaim vannak, habár itt alapból 30-32 naposra írja. Mindig várom, hogy a köv.ciklusnál már jól hozza a kezdetektől, de mégsem. 20-án voltam nődokinál (7.napon), aki azt javasolta, hogy a párommal 24-én és 26-án legyünk együtt (azaz a 11. és 13.napon). 27-én egész nap csipkelődött a hasam, mintha meg akarna jönni, illetve aznap és másnap is nagyon kevés halvány rózsaszín valami folyt belőlem. Azóta semmi. Normál esetben 7-re várom, hogy megjöjjön, illetve nem várom :)
Most akkor mi van? Mi volt ez a két napig tartó valami? Tegnap, tegnapelőtt volt egy kis reggeli rosszullétem, de nem volt vészes. Napközben kicsit szédültem is. Attól függ, mit ettem, utána hányingerem is volt. Ma semmi.
Tavaly április óta próbálkozunk, év végére össze is jött, de januárban kiderült hogy elhalt terhességről van szó.
Mit tegyek? Izguljak végig 7-ig, vagy holnap reggel csinálhatok egy terhességi tesztet? Vagy ez még korai? Egyáltalán ilyenkor már kimutatja?
Hőmérőztem egész hónapban, de nem ér semmit, ugyanis az elem lemerülőben volt benne, és csak két napja vettem észre. Itt a grafikonom még be sem jelölte, hogy lett volna ovum.
Köszönöm a válaszokat.
plumeria14
2013-12-30 14:35:14

Lányok,
akik januárra tervezik a hormonsor vizsgálatot, azok között van budapesti? Érdekelne, hogy ki hova megy és hol mennyibe kerül a vizsgálat, mert én nem nagyon találok alternatívákat :(
jniki82
2013-12-30 12:02:13

plumeria,
itt nem az aszisztensen múlik, mert székesfehérváron ezeket alapból megcsinálják, és én ide tartozom, annyi, hogy a dokim egy pár éve nem itt dolgozi csak a magánja maradt itt.
Szóvl, ha nincs magán dokim és simán az sztk-ba járok rendelésre akkor is megcsinálják!
plumeria14
2013-12-30 11:47:16

jniki82,
nagy mákod van ezzel az asszisztenssel...minden csak a kapcsolatokon múlik...

Antika,
a gyógyszertárban tudsz venni steril tégelyt és a párodnak abba kellene "produkálnia", majd gyorsan el kell szaladni a dokihoz és ott leadni. természetesen előtte egyeztess vele, hogy ott csinálnak-e spermavizsgálatot. Nekünk órán belül meg is lett az eredmény.
jniki82
2013-12-30 11:17:59

Plumeria,

Fejér megyei vagyok!Az én dokim nem adhat ide beutalót, mert csak a magán rebdelése van itt, de az aszisztense a székesfehérvári kórházban dolgozik a meddőségi ambulancián és ö a főorvos aláírásával kitudja adni a beutalót!És tényleg benne van az inzulinos vizsgálat is!
Antika
2013-12-30 10:54:39

Köszi Moha!
Hogy működik ez a vizsgálat? Mi a menete?
Mi visszük a katonákat? Vagy ott kell előteremteni őket?
Én is gondolok rád :)
Dzsudzsa
2013-12-30 10:54:18

Moha! Antika!
Kíváncsian váro az eredményeket! de valóban úgy van értelme a hormonvizsgálatotoknak, ha apa is leadja a magáét :))
Pulmeira!
A görbéd rendben! De kérnénk bele pár nap múlva egy kis ugrást felfele. Légyszi-légyszi-légyszi :))

Én nem figyeltem, vagy valóban nincs hír Kukacról és Mammáról?

Nálam betette az ovut. Szerintem oda, ahova kell. Remélem marad is.
Most boltba rohanok, mert még nincs lencsém. És ajajjj, mi lesz a szerencsénkkel :)
Moha13
2013-12-30 10:24:11

plumeria
Az nem baj, hogy unalmas...cska jó magasan legyen unalmas...:D
Szerintem szép magasan van a hőd. Hajrá! :)

Antika
De jó! Akkor holnap majd gondolok Rád amikor épp leszippantyúzzák a vérem...:D:D:D
A spermavizsgálatra is a nődokim adott beutalót. Mert azt mondta, hogy nézzük meg a két főszereplőt...szerintem kérj Te is. :)
Ildibaba81
2013-12-30 10:22:40

Sziasztok!

Én jelenleg lecövekeltem a 36,6-on...egyelőre még nem jött meg, nem tudom, hogyan lesz ez a hónap...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!