Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Antika
2014-01-07 06:57:23

Jó reggelt!

Ani nem semmi ez az ugrás :)

Én ma így:
Ani0630
2014-01-07 06:39:41

Jo reggelt

En ma igy
Moha13
2014-01-06 22:41:23

Kiara!!!!!
Hát, nem vagy semmi! :D
Csak így jössz itt a neocitránoddal meg a két csíkoddal...:D
Gratulálok! :)
Kár, hog ynincs görbéd, annyira megnéztem volna ezt az "ovunélküli" babás görbét! :D
Remélem, majd leírod a sztoridat a reményhozónkba is, mindenki okulására.
Mindenképp írj holnap...az is érdekel, mit szól majd a doki...:)
Dzsudzsa
2014-01-06 21:17:03

Bocs Kiara!
Közben látom válaszoltál Plumeirának.
Dzsudzsa
2014-01-06 21:12:30

Kiara!
Hát ez tényleg nem semmi!!!! Gratulálok.
Ne aggódj! Én is úgy tudom, hogy 6 hétig nincs meg a közvetlen kapocs. Így a Neocitrántól a baba nem sérülthet. Persze én sem innék többet.
Tudod, hogy kb. hány hetes lehetsz? Kb.tudod mikor lehetett ovud? Bár írod, oz orvos szerint nem is volt :))) Hát nagyon jó!!! Kíváncsi lennék, erre mit mondana a doki.
A Clear blue-nek van egy digitális tesztje, ami kiírja a kb. heteket is (3-4, 4-5 hét...) Nagyon drága, 3000Ft, de állítólag a legjobb. DM-ben kapható.
Hát, elgondolkozom időnként, hogy kell-e orvos. Leht, hogy mi hasznosabb tanácsokat tudunk adni egymásnak :DDD

Ildibaba!
Nagyon szorítok!!!! Most már talán lassan kellene tesztelni! Én már nem tudnék várni :)

Plumeria14!
Szomorú voltam, mikor olvastalak.
Tudjátok én hiszek abban, hogy a psziché nagyon nagy hangsúllyal van a dologban. Ha minden irányban negatív minden lelet, és igazából nincs ok, hogy a baba miért nem jön, jól jöhet egy kineziológus.

Én most kezdek stresszelni :( Ahogy telik az idő, azért egyre nehezebben viselem a nagyon-nagyon nem várt napját
plumeria14
2014-01-06 21:04:13

maximail,
tudom, hogy elvileg sok mindent lehetne még nézetni, de feleslegesen nem szeretném. IR vizsgálat még nem volt, de akárhogy is olvasgattam a tüneteit, egyik sem igaz rám. AMH-t sem nézettem még, ezzel nem idegesíteném magam és ez nem lenne magyarázat arra, hogy miért nem estem még teherbe. D vitamint folyamatosan szedek, de vérvételkor nem nézték.
Ti mióta próbálkoztok? Meddőségiben csinálják a vizsgálatokat nálatok?

Kiara,
nagy gratula! Azt viszont nem értem, hogy miért csak 10 nap eltéréssel nézte a dokid a tüszőt...vagy más miatt mentél el?
Szerintem ezektől nem lesz baja a babának, de érdemes lenne olyanokat kérdezni, akik már okosabbak ezen a téren. A használati utasításon egyébként rajta szokott lenni, hogy terhesek használhatják-e az adott terméket és ha igen, akkor a terhesség hanyadik hetéig.
Kiara
2014-01-06 20:27:01

12.11.én volt az utolsó mensim első napja, átlag 28-29 naposak a ciklusaim, mérni nem mérek mert amúgy is rágörcsölős vagyok.....a 9. és a 19.napon voltam uh-on ahol bejelentette a doki hogy nem érik a petém és PCOs vagyok és kezdjük el a kivizsgálásokat....csak ezért mertem Neocitrant bevenni múlt héten mert az esélytelenek nyugalma volt rajtam, csak ezért félek..mert még csak véletlenül sem akarnék ártani, meg is őrülnék.....most már pár napja nem szedem csak egyszer nyomtam orrcseppet....a baratom azt mondta lehet ettől lett ott valami, ha tényleg van ott valaki....:-)

Kiara
2014-01-06 20:26:21

12.11.én volt az utolsó mensim első napja, átlag 28-29 naposak a ciklusaim, mérni nem mérek mert amúgy is rágörcsölős vagyok.....a 9. és a 19.napon voltam uh-on ahol bejelentette a doki hogy nem érik a petém és PCOs vagyok és kezdjük el a kivizsgálásokat....csak ezért mertem Neocitrant bevenni múlt héten mert az esélytelenek nyugalma volt rajtam, csak ezért félek..mert még csak véletlenül sem akarnék ártani, meg is őrülnék.....most már pár napja nem szedem csak egyszer nyomtam orrcseppet....a baratom azt mondta lehet ettől lett ott valami, ha tényleg van ott valaki....:-)

Kiara
2014-01-06 20:25:06

12.11.én volt az utolsó mensim első napja, átlag 28-29 naposak a ciklusaim, mérni nem mérek mert amúgy is rágörcsölős vagyok.....a 9. és a 19.napon voltam uh-on ahol bejelentette a doki hogy nem érik a petém és PCOs vagyok és kezdjük el a kivizsgálásokat....csak ezért mertem Neocitrant bevenni múlt héten mert az esélytelenek nyugalma volt rajtam, csak ezért félek..mert még csak véletlenül sem akarnék ártani, meg is őrülnék.....most már pár napja nem szedem csak egyszer nyomtam orrcseppet....a baratom azt mondta lehet ettől lett ott valami, ha tényleg van ott valaki....
Ildibaba81
2014-01-06 20:15:39

Capri!

Én épről írtam, mégis 3-szor küldte el az előbb... :S

Én is bocs... :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!