Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bocsánat, mobilról vagyok, és nem tudtam, hogy elment a hozzászólásom. :-)
Ildibaba81
2014-01-06 20:12:58
Capri!
Köszi! :)
Kira!
Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni, szerintem se szedd a gyógysereket, míg nem konzultáltál dokival. Egyébként én is szívből gratulálok! :D
Remélem, hamarosan én is mutathatok 2 erős csíkot! :)
capri
2014-01-06 20:11:42
Kiara! Először is gratulálok! :-) Biztos nem okoztál semmi gondot ezekkel, azt mondják, a legelső hetekben még nem megy át semmi a tiédből a baba szervezetébe. De persze tovább azért ne szedd, az a biztos. Mikor volt az utolsó mensid, hogy már most erős kétcsíkos? Görbéd van esetleg? Drukkolok!
Meg persze Ildibaba neked is! :-)
capri
2014-01-06 20:11:04
Kiara! Először is gratulálok! :-) Biztos nem okoztál semmi gondot ezekkel, azt mondják, a legelső hetekben még nem megy át semmi a tiédből a baba szervezetébe. De persze tovább azért ne szedd, az a biztos. Mikor volt az utolsó mensid, hogy már most erős kétcsíkos? Görbéd van esetleg? Drukkolok!
capri
2014-01-06 20:09:00
Kiara
2014-01-06 19:56:25
jahhhj de jó...... én vagyok akinek bejelentették ebben a hónapban hogy nagy valószínűséggel nincs peteérésem, PCOS vagyok....megfáztam és nekiáltam neocitránt inni meg orrcseppet használni.....neocitriből kb 5 zacsit ittam....erre ma menstruáció előtt 3 nappal tök furin fájtak a melleim és vettem viccből egy tesztet mielőtt tovább szedném a gyógyszeremet...erre olyan erős 2 csíkosat teszteltem hogy hogy csak pislogtam!!!!!!!!
A kérdésem hogy ez lehet a PCOs miatt illetve HA baba lehet így baja???????
Köszönöm!!!!!!! Most nagyon izgulok!!!!