Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt! :)
Karolina...ez elég nagy esés, de akkor is...amíg nem jön meg, ne keseredj el!
luciffer
Neked nem lehet, hogy picit korábban volt ovud, ott az első ugrásnál?
Én továbbra is szép laposan...
capri
2014-01-07 08:12:55
Karolina, ahhoz képest, hogy 3 óra eltérés is van a mérési időpontjaim között, szerintem még nem is annyira kacifántos. :-) De mától már újra a rendes időben mérem.
Karolina01
2014-01-07 08:09:30
Jó reggelt! Úgy látszik új ciklus elé nézek... : o((
Capri! Szép kacifántos a görbéd...: o)) Ez a leghosszabb fázis, a várakozás.. de kitartás!!
maximail
2014-01-07 08:09:18
Plumeria!
A meddőségiben kb. semmit nem csináltak. Csak azokat a dolgokat nézték (így utólag megvilágosodtam), ami az inszem, vagy a lombik protokolljához kell. Abszolút nem foglalkoztak a probléma más irányú megoldásával.
Februárban lesz két éve, hogy próbálkozunk, és nagyjából egy éve pattogunk az állami egészségügyben, mint a ping-pong labda, minden kézzel fogható eredmény nélkül. Időnként olyan érzésem is van, hogy elvégeznek bizonyos vizsgálatokat, de a kiértékelésre már nem fordítanak alapos figyelmet (pl. vérkép). Egy csomó vizsgálat van, amit önszorgalomból csináltattunk meg. De már nem bírtuk tovább, és elmentünk magánorvoshoz.
Mondjuk most nyárig olyan a munkám, hogy nem is nagyon tudok orvoshoz járkálni, max. este.
capri
2014-01-07 07:51:39
Jó reggelt!
Na, nekem is vissza kellett térnem a mókuskerékbe... :-(
Az első mondat, amit ma itt láttam, Luciffer kérdése volt az orrspray-ről. Akkor még nem teljesen értettem, miért kérdezi, aztán visszaolvastam. :-DD
Nem olvastam a Neocitran tájékoztatóját mostanában, de szinte mindenre rá van írva, hogy terhesség alatt nem szedhető. De azért ez nem jelenti azt, hogy gondot is okoz. Szóval biztos nincs gond!
Dzsudzsa, hát igen, van abban valami, amit írsz, hogy hasznosabb tanácsokat tudunk adni itt egymásnak - még ha egy orvos biztos vitatkozna is itt ezzel... :-) Csak nyugi a következő pár napra! :-)
Ani, azannyát, ez aztán az ugrás! :-)
Archangel, még egy teszt? ;-)
Nekem úgy néz ki, megvolt az ovum. Indulhat a várakozás. :-)
luciffer73
2014-01-07 07:39:26
...jaaaa és a görbém :/
luciffer73
2014-01-07 07:38:35
Sziasztok!
Gratulálok a két csíkhoz!!!! :))))
Kiara áruld már el, hogy mi a neve a nyomorult orrcseppnek...bazzeg, ha ezen múlik a gyerekcsinálás, napi ötször fújok az orromba! :DDDDDDD
krisztibaba85
2014-01-07 07:36:40
Archangel látom nálad is érlelődik egy tesztelés:-)))
Archangel85
2014-01-07 07:26:39
Én is változatlanul....érdekes...
krisztibaba85
2014-01-07 07:00:33
Jó reggelt:-)
Kiara nagyon gratulálok,ez hihetetlen:-))))))Szerintem kérdezdd meg az orvost csak ne a sajátodat:-)))))
Karolina...ez elég nagy esés, de akkor is...amíg nem jön meg, ne keseredj el!
luciffer
Neked nem lehet, hogy picit korábban volt ovud, ott az első ugrásnál?
Én továbbra is szép laposan...