Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mirjam
2014-01-06 12:07:24
 
Moha
Telorol nyomom szintd mindig,nem egy csucskeszulek,igy belinkelni nem tudom.a cegnel le van tiltva minden,ami nem munkaval kapcs oldal,igy csak este otthon van ra lehetoseg,ha odajutok a gephez.de keresek majd neked.amit ezen az oldalon kinalnak sikositot,arrol irg talaltam egy nodoki velemeoyt,h tobbet art mint hasznal.
Bocsi az elirt betukert,nem egy szuper telo,mondom.
plumeria14
2014-01-06 11:50:48
 
maximail,
nem tudom, hogy emlékszel-e, de többször is neki akartam futni a PCT tesztnek, de az időpont valahogy sose klappolt...aztán azt is olvastam, hogy ez a teszt gyakran ad álpozitív eredményt, ami csak tovább stresszelne...másrészt, ha ez a gond, akkor úgyis az inszemet javasolják, mert ahogy te is írtad, azzal ez kiküszöbölhető. Én nem gondolom, hogy a sikertelen inszemtől jobban kikészülnék, mint a természetes úton való próbálkozástól...spontán ciklusban tervezzük az inszemet, semmi hormon, így ettől nem tartok...
Nem tudom, hogy milyen más vizsgálatot lehetne még elvégezni, amiből kiderülne hogy mi a gond. Esetleg valakinek van valami ötlete?

Moha13,
még nem próbáltam ezt a cuccot...de most inkább csináltatok egy újabb hormonsort, ha megjön, sőt, olvastam egy vizsgálatról, amely a 3 beágyazódásért felelős gént nézi, nincs-e ott eltérés...ha most is megjön, akkor arra gondolok, hogy mégiscsak a beágyazódással vagy a megtapadással van a probléma. Úgy gondolom, hogy a szombati pecsételés beágyazódás lehetett, de lehet, hogy ez későn történt meg, közben a méhnyálkahártya már elkezdett leválni és ezért nem tud rendesen megtapadni. Biztos, hogy a dokimat is meg fogom látogatni és konkrétan rákérdezek erre, mert ha ezzel van a probléma, akkor az inszemnél is ugyanúgy gond lehet :(

mirjam,
én Hycosy-n voltam és előtte 2-3 napig Betadine hüvelykúpot kellet használni. Nem mondom, hogy abszolút fájdalommentes volt, de cserébe nagyon rövid ideig tartott. Állítólag a fájdalom egyenesen arányos az elzáródás mértékével.
Moha13
2014-01-06 11:42:15
 
Mirjam
"A proseedrol nagyon rosszakat olvastam itt a neten"
Mi rosszat olvastál és hol? Mármint van valami mellékhatása? Tudsz linkelni vagy ilyesmi?
mirjam
2014-01-06 11:18:21
 
Maximall
Milyen atjarhatosagin voltal,rontgen v UH?elotte kellett vmi kupot hasznalni?fajt?
A proseedrol nagyon rosszakat olvastam itt a neten.a huvely ph-jat etkezessel is lehet befolyasolni (lugositas).
Moha13
2014-01-06 10:54:41
 
maximail
És nem próbáltátok ki ezt a PreSeed bigyót? Állítólag segít átjutni a katonáknak az ellenséges útszakaszon...:)
Egy próbát biztosan megérne...:)
maximail
2014-01-06 10:39:38
 
Plumeria!

Ha esetleg most megjön, akkor inszem előtt nem szeretnétek még pár vizsgálatot? Persze, tudom, ezt mindenki maga dönti el, de én mondjuk olyan vagyok, higy mindig keresem az okokat, és mindent meg szeretnék érteni. És úgy érzem, amíg nem tudom a sikertelenség okát, addig nem látom, hogy az inszem mitől sikerülne.
Mondjuk ami most nálunk van, hogy nem jutott át élő spermium a méhnyakon, azt az inszem pont kiküszöböli, csak ez nem egy ok, hanem egy tünet. Én mondjuk azt hiszem legjobban attól félek, hogy lelkileg nem vagyok felkészülve arra, hogy esetleg nem sikerül az inszem. Nehogy félre érts, ezzel nem a kedvedet akartam elvenni, hiszen sokan vannak, akiknek pont az a pici rásegítés hiányzik csak, és ha sokáig nem jutunk egyről a kettőre, nálunk is az lesz úgyis...
Moha13
2014-01-06 09:45:30
 
plumeria
Értem. Igen, emlékszem, hogy most pont karácsonykor lett volna csak bezavartak az ünnepek. És ha most nem jön össze, akkor következő ciklusban inszem?
Én most csinálom a hormonvizsgálatot...nemsokára mehetek a 21. napira. :)
plumeria14
2014-01-06 09:42:02
 
Moha13,
ez most nehéz lesz, mintha elkezdett volna fájni a hasam is...a hangulatom meg egyszerűen "remek" :(
Nekem 1 éve volt hormon-profil vizsgálatom - erre mondta a doki, hogy ezt meg kellene ismételni, voltam átjárhatóságin, a párom pedig sperma vizsgálaton és mindegyik lelet tökéletes. Decemberben voltam rákszűrésen és teljes vérkép vizsgálaton is. Minden értékem szuper...Sehol sincs egy icipici eltérés sem.
Decemberben próbáltuk volna az inszemet, de közbejött a karácsony, így az elmaradt...
Moha13
2014-01-06 09:26:31
 
plumeria
Ne törj le még! MAjd ráérsz, ha megjön...de mi van, ha most mégsem? Inkább erre gondolj! :)
Ti egyébként milyen vizsgálatokon vagytok már túl?
plumeria14
2014-01-06 09:17:05
 
Sziasztok lányok!
Sajnos nem kezdődött jól a hetem, esett a hőm :( Már nagyon ideges vagyok, nem akartam a tünetekkel foglalkozni a nemvárt napjáig, erre szombaton volt a pecsételés és azóta folyamatosan ezen kattogok.
Nem akarok vészjósló lenni, de visszanéztem a görbéimet és augusztusban már volt olyan, hogy mensi előtt 2 nappal volt pecsételő vérzésem, másnap semmi, utána következő nap viszont megjött.
Letörtem, mint a bili füle :(
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!