Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encii
2014-01-07 09:38:04

Sziasztok!31-dik ciklus napon tartok,általában 32 szokott lenni,úgyhogy holnapra nem várom görbét nem vezetek,ma reggel kíváncsiságból megmértem 37,1 lett!menstruációnak semmi jelét nem érzem,de terhesség jeleit se veszem észre magamon ! Szerintetek bizakodhatok hogy ilyen magas a nem várt elôtt a hőm? Tesztett még nem merek csinàlni annyit csalódtam már ,félek tőle :/
Mel84
2014-01-07 09:36:28

Kiara, gratulálok!
Ani, Arcshangel, Ildibaba, megy a drukk egy jóóó erős pozi tesztért!

Újévi fogadalmam, hogy nagyon pozitívan állok a babatémához, esténként beszélgetek a petesejtemmel! (nem röhög :-D )

Én így, de szerintem most volt az ovum középidőben, ez a buta program visszatette, nem tudom miért. Érdekes terhesgörbe lesz ;-)
capri
2014-01-07 09:26:47

És akkor az előző ciklusban: 11. napon kora reggel szinte nem látszott a 2. csík, estére nagyon erős pozi lett, 12. nap este már halvány volt a 2. csík, erős ovufájdalom 12. nap este. A hőm mégis csak csütörtökre, 14. napra ment fel.
Viszont nálam elég jól elkülöníthető minden ciklusban, hogy az első magasabb hő 36,8 (esetleg 36,9).
capri
2014-01-07 09:22:19

Catgirl, hát, ebből valószínűleg tényleg mensi lesz... :-(( De kíváncsi lennék, mikor volt ovud. Mert ha a 26. napon, akkor szép hosszú a luteálisod, de ha csak a 32.-en, akkor túl rövid.
Luciffer, már nem tudom, ki írta (talán Plumeria??), hogy neki mindig a pozi LH-teszt napján van ovuja a hő szerint. Nem tudom, lehet, hogy ez is olyan, mint a luteális hossza, hogy lehetnek kis különbségek abban, hogy az LH-csúcs után menniyvel reped a tüsző? Nekem most vasárnap reggel és koraeste volt szép pozi az ovutesztem, hétfőn reggel még majdnem pozi, estére halványodott, és tegnap este feszített a jobb petefészkem, mára felment a hőm.
És egy új hozzászólásba beírom az előző ciklust is, mert az kicsit más volt.
catgirl20
2014-01-07 09:12:13

Ani, Archangel mindkettőtöknek megy a drukk.
Kiara én is gratulálok a pozi teszhez, nekem is kéne az orrcsepp neve :)
Olyan jó olvasni, hogy ilyen is van :)

Én várom a nemvártat... már megvannak a tüneteim és a hőm is zuhanórepülésbe kezdett... De hát mit is várok én akartam téli babócát... még a végén úgy sikerül :)
luciffer73
2014-01-07 09:00:57

Én csak azt kívánom, hogy jöjjön az a kis angyalka! :DDD
Moha....az én hajamat december 30-án a fodrász megdicsérte. Azt mondta, hogy ő még nem találkozott olyannal, akinek ennyire jól bírta volna a hajhagymája, hogy ilyen seggig érő hajat az elejétől a végéig táplálni tud károsodás nélkül :))))
A másik amit észrevettem, bár nem vagyok benne biztos, de....szóval azt tűnt fel, hogy kb egy, másfél hónapja szedem az e vitamint és a fosavat...a ciklusom ismét kitolódott.
Az évek óta tartó 24 napos ciklusom a múlt hónapban is és a mostaniban is jóval hosszabb...már a rendszer is átállította magát 28 napra.
Az ovum...szóval inkább úgy írom, hogy az Lh tesztem dec 25-én és 26-án volt pozitív, az azt követő két napon keresztül halvány második csíkos, vagyis negatív volt.
Én azt hittem, de capri a múltkor kiokosított, hogy a pozi lh teszt után van az ovu...tehát nem tudom, hogy a graf alapján mire jutsz az ovummal kapcsolatban :))))
De miért kérdezted egyébként? Van rajta valami furi?
Moha13
2014-01-07 08:50:57

Archangel85
:):):)
Én nem gratulálok...csak halkan jelzem a többieknek, hogy alig kezdődött el a január, már 3 két csíkosunk van! :D
capri
2014-01-07 08:49:32

Archangel, szívből kívánom az erősödést! :-)))
Moha, nekem nem tűnt fel ilyesmi (meg amúgy más változás sem).
Archangel85
2014-01-07 08:47:23

No, megvolt az ujabb teszt. Az Lh teljesen pozitív, és a hcg ott van egy halvány 2. csík. Nem kell gratulálni, szépen várjuk a holnapot, erősödik-e. :)
Moha13
2014-01-07 08:44:59

Az E-vitamin evőktől kérdezem, hogy észrevettek-e bármi változást mióta szedik?
Mert nekem kevésbé hullik a hajam...tegnap csak fésültem, fésültem, és csodálkoztam, hogy a végén csak 1 hajszál volt a kefémben...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!