Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kiara
2014-01-06 19:47:59

Sziasztok!
Szeretnék sos segítséget kérni...elég fontos....ugye még van itt valaki?
napsugar24
2014-01-06 19:43:44

Maximail!
A 3 gén : A Protronbin, a Leiden és a mérgtelenítő (Homociszten) gének.
De bővebben itt olvashatsz róla:
http://hellobaby.blog.hu/2011/06/26/dr_czeizel_endre_ez_a_3_gen_okoz_meddoseget

Én érdeklődni szeretnék, az immun és a genetika vizsgálatodról-hol csináltattad-mennyibe került, ki utalhatott be-mit néztek, időben mennyi?
Bocsi a sok kérdésért, s előre is köszönöm.
Ildibaba81
2014-01-06 19:42:33

Sziasztok!

Megérkeztem.

Gyors jelentés: egy kisebb lukban kifutottam és vettem egy Xepil lepisilős tesztet...nem nagyon bízok benne, meg nem is találtam meg rajta, hogy 10-es, vagy 20-as, de abban a patikában, ami ott van mellettünk, nem volt semmilyen teszt - ez milyen már... hm... - a DM-ben meg általam teljesen ismeretlen tesztek vannak.... szóval ezt vettem... lehet várok holnapig és veszek e mellé Amazont - már az összehasonlítás mellett, aztán tényleg szerda lesz belőle.

Egyébként is: holnap ügyeletes leszek, így 6-ra kell mennem, asszem, örülni fogok, ha valahogy bevergődök, nem hogy még a teszten is stresszlejek...

A helyzet szerencsére továbbra is változatlan: nyoma sincs pecsételésnek, vagy barnázásnak, viszont egész nap szorított a nadrág, amitől totál bestresszeltem, így egész nap azon koncentráltam, hogy de hát még annyira picike, tutira nem szorítom el vele...

Köszi a bíztatást a hőmmel kapcsolatban! :)

Ha nem bírom ki és mégis megcsinálom a tesztet holnap, mindenképpen jelentkezek az eredménnyel, de szeretném, ha nem kellene stresszelnem, lehet jobb, ha várok még egy napot... :)
Ildibaba81
2014-01-06 19:41:00

Sziasztok!

Megérkeztem.

Gyors jelentés: egy kisebb lukban kifutottam és vettem egy Xepil lepisilős tesztet...nem nagyon bízok benne, meg nem is találtam meg rajta, hogy 10-es, vagy 20-as, de abban a patikában, ami ott van mellettünk, nem volt semmilyen teszt - ez milyen már... hm... - a DM-ben meg általam teljesen ismeretlen tesztek vannak.... szóval ezt vettem... lehet várok holnapig és veszek e mellé Amazont - már az összehasonlítás mellett, aztán tényleg szerda lesz belőle.

Egyébként is: holnap ügyeletes leszek, így 6-ra kell mennem, asszem, örülni fogok, ha valahogy bevergődök, nem hogy még a teszten is stresszlejek...

A helyzet szerencsére továbbra is változatlan: nyoma sincs pecsételésnek, vagy barnázásnak, viszont egész nap szorított a nadrág, amitől totál bestresszeltem, így egész nap azon koncentráltam, hogy de hát még annyira picike, tutira nem szorítom el vele...

Köszi a bíztatást a hőmmel kapcsolatban! :)

Ha nem bírom ki és mégis megcsinálom a tesztet holnap, mindenképpen jelentkezek az eredménnyel, de szeretném, ha nem kellene stresszelnem, lehet jobb, ha várok még egy napot... :)
Adry03
2014-01-06 19:35:58

Sziasztok !

Vannak ígéretes + még ígéretesebb görbék. Remélem most több lesz a pozi teszt, mint a negatív.

Részemről maradtam ahol voltam.
maximail
2014-01-06 18:22:23

Plumeria!

Ha tudod, megmondanád annak a három génnek a nevét?
M voltunk már immunológiai és genetikai kivizsgáláson is, és most egy újabb immunpanelt néznek (részleteket nem tudok). A PCT szerintem inkább egy kiindulási pont a további vizsgálatokhoz.
Nem emlékszem, IR-t nézek már Nálad? És AMH szintet, D-vitamint?
Kismillió egy vizsgálat van még, és én már kezdek belefáradni a nyomozásba. Most még van egy hely, ahol felfedezték a méhszájsebet, ahol kicsit úgy tűnt, az orvos hajlik az alaposabb vizsgálatokra. De majd meglátjuk...
timcsike0718
2014-01-06 17:46:17

Sziasztok Csajok!
PCT-n nem voltam, mivel van már egy Lányom, így gondoltam, hogy az rendben van. (Ezen kívül minden vizsgálaton voltunk) Azt olvastam egyszer valahol, hogyha a nyák minősége nem megfelelő, abban Apa katonái kb. 20 percig életképesek. Nekem pedig sosem volt olyan mint aminek kellett volna lennie. Ovu tesztem sosem volt pozitív, hő szerint, UH szerint volt peteérésem.
timcsike0718
2014-01-06 17:45:54

Sziasztok Csajok!
PCT-n nem voltam, mivel van már egy Lányom, így gondoltam, hogy az rendben van. (Ezen kívül minden vizsgálaton voltunk) Azt olvastam egyszer valahol, hogyha a nyák minősége nem megfelelő, abban Apa katonái kb. 20 percig életképesek. Nekem pedig sosem volt olyan mint aminek kellett volna lennie. Ovu tesztem sosem volt pozitív, hő szerint, UH szerint volt peteérésem.
plumeria14
2014-01-06 17:33:42

napsugar24,
itt olvastam: http://hellobaby.blog.hu/2011/06/26/dr_czeizel_endre_ez_a_3_gen_okoz_meddoseget
Aztán direkt rákerestem Dr. Czeizel Endre videójára. Ez a vizsgálat 15 ezer forintba kerül és a hormonsor mellett ezen is gondolkozom. Csak egyszerre ez sok lenne, főleg az inszemmel együtt, igaz gyógyszerek nélkül, de akkor is összejön lassan egy minimálbér...

timcsike0718,
Moha13 kérdésére jogos és engem is érdekelne a válaszod :)
Moha13
2014-01-06 16:57:48

timcsike0718
Gratulálok! :)
És Te tudtad, hogy ellenséges a szervezeted a spermiumokkal szemben? Vagy csak úgy kipróbáltátok, hátha segít?
Egyébként a "reményhozó" fórumban, ha van kedved, örülnék ha megosztanád a történeteteket...köszi. :)

https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!