Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-01-07 16:06:44

Ja, Ildibaba, amit elfelejtettem kérdezni: tegnap a tesztet este csináltad vagy reggeli első pisiből? Ugyanolyan teszt volt, mint az előző? Ha nem ugyanolyan, akkor ne hasonlítsd össze az erősségét! Még akkor sem, ha az érzékenységük egyforma.
És igen, látom a halványka vonalat. :-)
capri
2014-01-07 16:04:05

Ildibaba,
én pár napja, amikor arról volt szó, hogy ilyen esetben ki mikor menne orvoshoz, nem szóltam hozzá. De az én véleményem: én mielőbb elmennék dokihoz progeszteronpótlásért. Szerintem is kicsit aggasztó, hogy lefelé tart a hőd (meg persze a barnázás)... A progival szerintem kárt nem okozol magadnak, de a babának lehet, hogy csak pont ennyi segítség kell. Sajnos nagyon sok (a legtöbb) orvos az ilyen korai vetélést természetes szelekciónak tartja és nem foglalkozik vele, de hát nem az ő életükről (és gyermekükről) van szó.
Azt mondjuk nem tudom, hogy egy beteg magzatot (ami tényleg a természetes szelekció áldozata lenne - elnézést a kifejezésért) a progipótlás megtart-e, esetleg csak később, a 8-10. héten halna-e el. Ebben az esetben legtöbben gondolom azt mondjuk, hogy akkor még most, a legelején... :-(((
Nehéz dolog, de én mindezek mellett is azt gondolom, hogy mennék a dokihoz minél előbb.
Nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon!!!
Ildibaba81
2014-01-07 15:45:55

Sziasztok!

Nem vesztem el, bár majdnem... sajna ma hajnali ügyeletes voltam, így 6-ra mentem és csak most érem haza.

Szóval, nem bírtam magammal és tegnap csak nyomtam egy X-Epil tesztet, ami kb. u.a. az eredményt hozta: nagyon halvány, de 1értelmű 2. csík:

http://kepfeltoltes.hu/view/140107/2014-01-07_05.28.25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem tudom, láttok -e belőle bármit is... lámpafénynél csináltam a képet hajnalok hajnalán, telón szerintem kivehetőbb, mint gépről... :(, mindegy, eredményt azonsnak minősítettem...

Egész nap nem éreztem semmi furát, de most, mikor hazaértem, megint volt egy kis barna foltocska, vagyis megint elkezdtem barnázni.

Bentről felhívtam közben a dokinat, akkor még azt hittem, a barnázás kipipálva, mindegy pénteken megyek hozzá és megnéz. Azt mondta, 5 napot legalább késnie kell ahhoz, hogy valami látszódjon, de az totálisan megvan.

A mai hőm és a barnázásom alapján arra következtetek, hogy úgy tűnik, csak kelleni fog az a Hcg pótlás - vagy mi, mert valami van ott, de talán ennél magasabbnak kellene lennie a hőnek, illetve a barnázás sem tetszik.

Nem tudom, mennyire stresszeljem magam rajta? Annyira nem erős ez a barnázás, felhívjam emiatt a dokit, vagy csak ha erősödik? Nem akarok pánikolósnak sem tűnni... nem tudom, mi legyen.... :/

Bocsi, hogy csak így bele, de ez ma nagyon bennem ragadt...
Adrienn830
2014-01-07 15:41:24

Köszönöm mindenkinek a jó tanácsát és biztatást jól esett de sajnos tegnap elkezdtem pecsételni ma meg megjött újabb sikertelen hónapot zárok :( Mai hőm 36,1-re leesett... ez az én formám
capri
2014-01-07 15:16:42

Kiara :-) Akkor remélem, legalább a Neocitran miatt már teljesen megnyugodtál! :-) Jó fej lehet ez a doki az alapján, amit írtál. :-) Ne aggódj, ha bizonyos tünetek épp elmúlnak vagy csökkennek, ez is teljesen normális! (Mármint a kismamik elmondása szerint, nem saját tapasztalat...) Mi más lehetne a sztori vége, mint egy egészséges kisbaba?! Kitartás és vigyázz magadra! :-)
Kiara
2014-01-07 15:07:52

Sziasztok!
Először is köszönöm szépen mindenkinek!
A következők történtek ma reggel eszméletlenül rosszul voltam, kis vuk majdnem kikukucskált munkába jövet...alig bírtam enni nap közben bármit is nagy nehezen egy rozsos szendót lenyomtam szétosztva.Eszméletlenül fel vagyok puffadva, viszont a mellem már nem fáj annyira mint tegnap és néha bele nyilal a hasamba a fájdalom...minimális fehér folyásom van.
Hát felhívtam a meddőségi szakit ( nem ő állapította meg hogy PCOS vagyok és nincs peteérésem, nála pénteken voltam csak konzultálni)..mi legyen akkor....hát mit ne mondjak hatalmasat nevetett és azt mondta 4 nappal mensi előtt ekkora pozitívat tesztelni az bizony az hogy van ott valami, már csak annyi a dolgunk hogy ott tartsuk..A gyógyszeren ( Neocitrán, Otrivin orrcsepp) azon is csak mosolygott azt mondta hogy ne izguljak semmi baj nem lesz.
Ha jön a bébi annak ellenére hogy most állapították meg a PCOS-t és azt mondták hogy nekem már egy ideje nincs peteérésem akkor az a baba hozzánk szeretne jönni, a gyógyszer biztos nem ártott neki....Hát most nem tudom mi van mert ugye csütörtök lenne a nem várt napja, ha addig semmi nem lesz akkor péntek reggel megcsinálom azt a clear blue tesztet és meglátjuk most meg marad-e, mert ugye szeptemberben felszívódott...hát de ez nagyon vicces...ezt nem gondoltam volna, végre ebben a hónapban kicsit elmertem engedni a gyeplőt, ünnepek alatt párszor koccintottam :-) aztán a gyógyszer a megfázásra, mondván hogy úgy sincs peteérés...erre most lenne az én időm??????? na majd meglátjuk mi lesz, egyenlőre ezen a héten kiderül megjön-e a mensim...megpróbálok nem rágörcsölni de nagyon nehéz, és türelmesnek lenni hogy mi is lesz ennek a hihetetlen sztorinak a vége...
luciffer73
2014-01-07 15:03:51

Mirjam ne depizz....amikor ezt a cseppet felírta nekem a doki, egy hónapig használtam a már leírt mellékhatásokkal. Utána valami kapszulát írt fel, azt kellett szednem egy hónapig, vagy hat hétig, már nem emlékszem...nna az rendbehozott. Ha nem felejtem el, akkor megkeresem a papírom, hátha rajta van a kapszula neve...nekem a mastoizé nem vált be...egyáltalán, sőt
plumi...a IV. kerületben van a Károlyi kórház. Az ottani endomókus dr. Hintalan Albert. Ő volt a IV. kerületi szülőotthon igazgatója, amíg a kórházat el nem kótyavetye....ha gondolod, akkor keress rá a neten, de egyébként emlékeim szerint a IV. kerületben van magánrendelője....
Öregszem és ezért az emlékekből élek...tehát van neki fogadója...
nőorvosi centrum, nőgyógyászat újpest
telefon: 36-1-799-7986
Minden hónap 1. és 3. szerdán: 16-18 óráig, további rendelés Oxygen Medical. IV. ker. Árpád út 47-49
Ha ez reklámnak minősül, akkor bocsi az admintól, de nem annak szántam!!!!
Ha esetleg sikerülne valamit intézned, nagyon kérlek, hogy mindenképpen írd meg!!!!
mirjam
2014-01-07 14:46:11

Lucifer
Koszi.ugylatszik ez is olyan mint a tobbi.kinek a pap,kinek a papne...a hoxan van akinek mellfajdalomra adta a dokija,neked meg pont fajt tole.:O nincs itt csodaszer,csak az Istenben,sorsban (ki miben) bizhatunk. Bocsi,ma depis vagyok,nehezen viselem a varakozast.:-:-(
Mel84
2014-01-07 14:38:22

Plumeria, nehogy magadat hibáztasd! Inkább nézd úgy, hogy most már tudod mi a bibi!

Nevet nem tudok, de egy ismerősöm is a MensMetisre esküszik, ők is voltak mindenhol előtte már.
Olyat nem lehet, hogy a nőgyógyász vagy házidoki kiírja a szükséges vérvételeket, vizsgálatokat, és azokkal mész a MensMetisbe?
plumeria14
2014-01-07 14:26:23

luciffer73,
részben igazad van, hiszen ő is pénzből él, de tudnod kell, hogy ha nem vizsgál meg, csak beszélgetünk, akkor tőlem nem kér pénzt és egyébként is, miután kutyásként összeismerkedtünk, kapásból adott nekem 50% kedvezményt...hozzáteszem, már előtte is hozzá jártam vagy 4-5 éve...de azért mondhatta volna azt, hogy ez nem az én szakterületem, keressek fel egy endokrinológust és akkor már 1 éve okosabb lennék. Nagyon kíváncsi leszek a mostani értékeimre, de azért a biztonság kedvéért péntekre foglaltam hozzá időpontot, kíváncsi leszek, hogy mit mond, ha elmesélem neki a tényeket. Elvileg holnapra nem várom, így pénteken akár a 3.napi vért is le tudják venni.

capri,
jogos az észrevétel, mert aki most csináltatja a hormonsort, az legalább tudni fogja, hogy mire kell odafigyelni és ha valami nem stimmel, akkor talán nem veszteget el úgy 1 évet, mint én.

Esetleg jó endokrinológust tud valaki ajánlani Budapesten?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!