Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2014-01-08 09:55:52

Mel!

Köszi! :)
Szerintem jó eséllyel volt akkor, akkor ugrott a legnagyobbat a hőd, akkor viszont jó korán... :)
Ildibaba81
2014-01-08 09:53:56

Az előbb nagy bátorságot vettem és felhívtam a dokit, aki most nagyon megnyugtatott. A következőket mondta: ha ma megvizsgálna, még lehet, nem is látna semmit, nem tartja kritikusnak a helyzetet, mert ilyenkor ez teljesen normális is lehet, akkor van baj, ha nagy mennyiségű, élénk piros vérzés jelentkezik, el akarok ájulni, nagyon rosszul érzem magam, egyébként nem gáz. Ez a barnázás lehet akár pisiléstől is, hogy megpattan pisiléskor 1-1 hajszálér, mert ilyenkor nagyon puha ott bent minden.

Azért szeretem ezt a dokit, mert olyan megnyugtató a hangja és akármikor hívom, azonnal, 2-3 csörgés után felveszi és mindig ráér. Annyit mondott ugyan, hogy így telefonban persze sok mindent nem tud mondani, ahhoz meg kell vizsgálnia, de szerinte a péntek nem késő, maradhat az időpont.

És mostantól a következőt fogom tenni: nem fogok hisztizni, továbbra is figyelgetem magam, de nem fogok ezek miatt a "jelek" miatt kikészülni. Mindent viszek: grafikon 1, 2, összeírom, mióta próbálkozunk, stb. Amikor említettem neki a hógrafikont, rögtön mondta, hogy persze, mindent vigyek. :) Ettől nagyon megnyugodtam, mert valaki még régebben írta, hogy az egyik doki tök nem foglalkozott a hógráfjával, konkrétan hülyeségnek tartotta, ezek szerint ő meg fogja nézni... jaj de jó! Már alig várom a péntek délutánt. :)

Drukkoljatok, kérlek! :)
Mel84
2014-01-08 09:38:55

Sziasztok!

Ani, szép magas a hőd!
Ildibaba, szépen erősödött a csíkod, csak így tovább.

Sajnálom a férjes sztorikat. Majd megnyugszik a lelkük. Mi is túl vagyunk már a minek fórumozol témán, még a lányomnál volt hasonló.

Én így... szerintem nem akkor volt az ovum, amikor írja, nem? Mit gondoltok?
jniki82
2014-01-08 09:18:01

Sziasztok Csajok!

Én egy pár napja nem mérek, szombaton nem tudtam, vasnap elfelejtettem, aztán meg úgy voltam vele, hogy az ovum így is úgy is megvolt már akkor meg nem nézegetem mikor vált át zuhanó repülésbe!Egyébként nem értem miért nem jön meg, tegnap egész nap úgy fájt a hasam mint amikor megakar jönni és olyan érzésem is volt.Aztán reggelre meg semmi, mondjuk még azért korai lenne ez még csak a 20.napom!!!

Mirjam, te rendesen besokaltál, de szerintem ezért senki nem fog elítéli, mindenki másképp éli meg az egészet, ha neked az jó, hogy nem fórumozol akkor ne tedd!!!
Ildibaba81
2014-01-08 08:50:28

Ó, igen! Ott van, ez biztos!

Az én dokim azt mondta, csak 5 nap késés után látná uh-on, gondolom, előtte jó ha csak egy kis halovány csíkocska látszik... :) Mindent bele! :)
Archangel85
2014-01-08 08:44:26

Ildi! Nagyon szoritok érted!!!!! Mondjuk nekem annyiból könnyebb, hogy nekem van utrogestanom. Nekem azt mondta a doki, ha nem jön meg és csík van a teszten adagoljam tovább. Hát jelentem ma még mindig halvány a csíkocska, azt hittem erősebb lesz, de még csak 16 dpo olvastam, hogy volt akinek csak egy hét késés után mutatta ki. Úgyhogy én bízom.
A melleim óiásiak apa csak lesi. pipa
Hányinger a köbön-pipa
mindjárt megjön érzés....óóó igen nem tudom hányszor szaladtam...pipa
Magas hő -pipa
Na akkor csak ott van a mi kis lurkónk, de még kicsit szégyenlős :)
Szerintetek???
capri
2014-01-08 08:33:28

Sziasztok!
Hát, Mirjam, jól besokalltál... Én máshogy gondolkozom, mint Te, de ezzel nincs is semmi gond, mind mások vagyunk. Magunknak kell tudnunk, hogy nekünk mi a jó. (Egyébként Adrienn830 hozzászólásában azért volt nagyon sok az adat, mert mindegyik referenciatartományt leírta.) Mindenesetre sok sikert kívánok!

Adrienn830, a TSH-d kicsit magasabb az ideálisnál, de Nálad néztek T3-at és T4-et is, azokról semmit nem tudok. Lehet, hogy azokkal az adatokkal együtt a TSH is rendben van (olvastam valamit azt hiszem, hogy nem tökéletes TSH is jó lehet, ha a T3 és a T4 megfelelő - de hogy mi a megfelelő érték, azt nem tudom). Megkérdezhetem, hány éves vagy? (Az FSH miatt, ami kicsit magas, de még bőven lehet ezzel baba.) Remélem, nem ijedsz meg ezektől, amiket írtam. (Volt, aki az én eredményeimre is egyből ráírta, hogy PCOS, holott az égvilágon semmi nem utal rá - ráadásul az eredményem sem...) Tudnod kell, hogy nem vagyok szakértő! :-) Igazából ezeket is csak azért írtam, mert gondolom azért írtad be az eredményeidet, hátha kapsz valami hasznos infót. :-)

Ildibaba, majd írjál, mit mondott a doki. Nagyon drukkolunk Neked! :-)

Ani0630, drukkolok, hogy ne zuhanjál! :-)

Luciffer, remélem, kicsit megnyugodtál már. És - még ha ez nem is nyugtat meg - nemcsak a Te férjed olyan, amilyen. Nálunk is ő következik a kivizsgálások sorában. Azt mondta kb. 2 hónapja, "persze, elmegyek". Decemberben mondtam, hogy akkor ovu után kéne. Jó, és ha januárban megy? Azóta nem mondtam semmit, ovu megvolt, nagy a hallgatás... Azt gondolom, ha én nem hozom fel a dolgot, ő nem fogja... (Nála nemcsak a spermakukknál ez a helyzet, mondtam/kértem, hogy menjen el tüdőszűrőre, oké, rendben. Szerintetek odaért?) És természetesen a fórumozást meg a mindennek utánaolvasást ő is hülyeségnek tartja... :-) (Pedig nekem ilyen az alaptermészetem, tavalyelőtt volt egy szemműtétem, annak is alaposan utánaolvastam előtte. Meg úgy általában minden fontos dolognak.) Na mindegy, néha kiakadunk rájuk, de azért szeretjük őket. :-)

A hőm ma is 36,8. Ha most idegesíteni akarnám magamat, akkor azon lehetne, hogy miért nem megy feljebb. Nagyon rég volt már ilyen, hogy 2. dpo-n nem érte el még min. a 36,9-et (főleg gyógyszerrel). De persze ezen nem fogok agyalni, ezen a szakaszon én már bőven túl vagyok. :-)
Ildibaba81
2014-01-08 08:18:19

Krisztibaba, köszi a biztatást, Luciffer! Mindenképp felhívom, ígérem!
Ildibaba81
2014-01-08 08:15:29

Lucifer!

Nem is gondoltam, hogy hasonló cipőben... nagyon sajnálom... nagyjából hasonlóan vagyunk: nálunk is a nagy Ő forszírozta, hogy kell tesó, én meglettem volna így is, de már megint beletette a bogarat a fülembe és már nagyon akarom... nálunk az volt a gond, hogy a fórumozást hülyeségnek tartja, inkább dokihoz kellett volna rohannom szerinte, csak én meg rettentően utálok dokihoz járni, erre mondta, hogy hülye vagyok, hogy folyton fórumozok és hasonlóképpen, mi is ordibáltunk egyet.
Szerintem még mindig mérges rám, én meg rá, amiért nem tudom megbeszélni vele a félelmeimet és aggodalmaimat. Mi nem annyira vertük ezt nagy dobra, anyukám már sajnos nem él, így nem nagyon van kinek kiöntenem a lelkem, csak nektek... :(

Lehet, most jobb is, hogy így alakult, ha csitul az indulat köztetek és egy nagy kibékülés közepedte fogan egy gyönyörű szerelem gyerek, az lesz a legnagyobb ajándék, hidd el!
luciffer73
2014-01-08 07:50:21

Sziasztok!
Elolvastam mirjamot...persze igaza van, én mondjuk ezt úgy kezelem (remélhetőleg sikerrel), hogy bevettem a lesza..om tablettát.
Tegnap egyébként mi nagyon csúnyán összeugattunk egymással...olyan nagyon, hogy közöltem vele, ha ennyire utál, akkor pakoljon, és vegye tudomásul, hogy ez az első hónap, amikor örülni fogok, ha megjön.
:/
...alig aludtam valamit. Talán ha öt órát...és nyilván este eleve úgy feküdtem le, hogy majd felrobbantam a méregtől...és láss csodát...a mai hőm lezuhant...úgyhogy ismét jön a következő hónap, ahol már lehet, hogy inkább nem is szexelek, mert most perpill így érzek.
Kicsit irígykedve olvaslak benneteket, amikor arról írtok, hogy az ember vitamint szed, meg elmegy és megrázza egy műanyag pohárba...nálunk úgy érzem, hogy egyedül én teszek bármit is ez ügyben...egyedül vagyok. Tegnap ezt is a tányérjára tettem...és megkérdeztem, hogy legalább egyszer eszébe jutott, hogy vajon nekem milyen érzés lehet 13-14 hónapja sikertelenül próbálkozni? Vagy mi játszódik le bennem, amikor megjön? Vagy amikor késik?
Hát persze, hogy nem....ő nem is gondolta, hogy engem ez ennyire megvisel. Örülök, hogy ilyen erősnek látszom...ezt majd el is mesélem a megnemszületett gyereknek is a tábortűz mellett....érzéketlen dög. FÉRFI
Nyilván én is érzékenyebb vagyok, mert meg fog jönni, de mindent azért ne kenjünk már a mensimre? A gyerekgyártásba miatta kezdtünk bele...nem én nyüstöltem?!
Bocsi...kissé meg vannak viselve az idegeim :/
Ildikém...:))))) A dokit viszont mindenképp hívd fel.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!