Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2014-01-07 20:40:37

Hát akkor lányok egy virtuális iszonyatosan naaaaa-aaagy ölelés nektek! :)))) Plumi kapj be egy hashajtót, hátha előbb szalad ki belőled :))) dzsudzsa...neked meg pláne nyugi...mit akarsz? Nekem akkor lenne ilyen magas a hőm, ha beteg lennék :DDDD reméljük te csak egy legyet kaptál be! :DDDD
plumeria14
2014-01-07 20:16:44

Luciffer,
én is jelentkezem az ölelésre ;) Szerintem holnapra már jobb lesz, de nekem szükségem van minimum 1 napra, hogy átfussanak rajtam a dolgok...én így dolgozom fel az új infókat :)

Dzsudzsa,
szuper ez a görbe...csak így tovább!
Dzsudzsa
2014-01-07 20:01:33

Luciffer!
velem kezdheted :)
Bocs nincs időm visszaolvasni.
De egy nagy ölkelés rám fér :)Ideg vagyok leszek még pár napig.
luciffer73
2014-01-07 19:47:19

Orvos, orvos, orvos....egyébként én is megnéztem azt az oldalt...a hormonost...szóval azért ott van egyéb más okosság is. Pl egy csomó hőgörbét raktak fel, ahol a hő leesik és a nő mégis babát hord...tehát a leeső hő egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, hogy valakinek meg fog jönni...ezek szerint tévhit. :))) hál istennek! :)
Plumi fejezd be az agyalást...de tényleg most már! Várd meg szépen a leletet..egyébként a Hintalan nőgyogyi volt a szülőotthonban. Én ismerem a palit. Tény, hogy nem tegnap találkoztunk, hanem vagy száz éve (na jó annyi nincs, de 18 van) nagyon kedves volt még akkor, vidám, jóindulatú...és alacsony...és huncut. A "csúfneve" a kórházban csintalan volt :))))
Mindenképpen nézz utána...és ha szimpi amit írnak róla, akkor irány hozzá. Keress rá a Károlyi kórházra a neten...azt hiszem hogy ő ott az endo fődoki..., de ez nem biztos, lehet, hogy rosszul emléxem...
jajjjjjj lányok...olyan ölelgetős hangulatban vagyok....kit nyoszorgassak meg, hogy megnyugodjon???? :D
Antika
2014-01-07 19:27:15

Sziasztok!
Most kaptam e-mailben, én kipróbálom!
Nézzétek meg!
http://babaproject.hu/spg/265478/ONLINE-KONZULTACIO
plumeria14
2014-01-07 19:24:06

capri,
épp az előbb írtam neki is, korábban is segített már.

maximail,
hát ettől én is teljesen kivagyok...
maximail
2014-01-07 19:19:05

Azért annyira szörnyű, hogy magunknak kell mindent kinyomozni. :-S
capri
2014-01-07 19:08:59

Plumeria,
persze, megértelek, én is megkérdeznék több hozzáértőt.
Itt az oldalon is lehet orvostól kérdezni. :-) Igaz, jó pár nap, mire válaszol.
plumeria14
2014-01-07 19:05:54

capri,
az én fejemben egyelőre káosz van...néztem a linket, amit küldtél, ott én is ezt láttam...a hölgy azt is írta, hogy az én progeszteron értékemhez mekkora ösztradiol szint lenne jó. Persze, a biztonság kedvéért egy másik hormonegyensúly tanácsadót is megkérdeztem, ő még nem válaszolt. Általában nem szoktam egyetlen ember véleményére hagyatkozni, ezért még kutakodom majd, mert a neten is van több olyan hely, ahol az orvos válaszol. Ehhez szerintem nem kell személyesen elmenni hozzá.
Igen, ő is árulja ezt a krémet, ezért egy kicsit "marketing" szaga (is) van a dolognak, de még az is lehet, hogy igaza van...ennek próbálok most utánajárni.
capri
2014-01-07 19:00:57

Plumeria,
a progeszteronkrémet - azt hiszem - csak természetgyógyászon keresztül lehet megvenni, üzletben nem. Ki akarod próbálni? Mert pont ma olvastam (amikor utánanéztem a magas ösztradiolszintnek), hogy ha a magas ösztradiol normál progiszinttel párosul, akkor nem a progiszint emelése a megoldás. Közben olvasom, hogy kinek írtál, ő árusítja ezt a krémet, ugye?
Most újra megnéztem azt a linket is, amit én küldtem, ott a luteálisban nincs felső határa az ösztradiolnak, csak annyi, hogy nagyobb 294-nél.
A többi értéked szerintem rendben van, de persze én sem vagyok szakember.

Maximail,
ma már írtam Plumeriának, hogy nekem sem nézték a 21. napon, csak a 3. napon.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!