Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ildibaba ezen a teszten már egyértelmúen egyből tisztán látható a második csík:-)))))))))tényleg jóval erősebb:-))))ugyhogy nyugi,mnden oké lesz:-)))
Ani,drukk,drukk,drukk:-)))
Hát én ma zuhantam egy keveset,nem tudom mitől,jó talán 25 perccel hamarabb mértem,na mindegy:-)))
Ani0630
2014-01-08 07:23:14
Köszi Ildibaba. Csak nem akarom magam tulsagosan beleelni.bar ilyen magas meg sose volt a höm.de ugy nez ki h.megint 31 napos lesz a ciklusom?!! ugyhogy meg varhatok turelmesen.
Ildibaba81
2014-01-08 07:18:29
Ani!
Ne mondd ezt, én drukkolok, hogy fent maradjon!
Ani0630
2014-01-08 07:11:02
Sziasztok
Ilyen magasrol lehet jo nagyot zuhanni.
Ildibaba81
2014-01-08 07:07:27
Mirjam, Dzsuzsa!
Teljesen egyet tudok érteni veletek!
Nálunk tegnap borult a bili, szintén ezen, hogy folyton a neten lógok és önjelölt orvost játszok. Nálunk is azt mondta apa, hogy inkább menjek el az orvoshoz és beszéljem meg vele, mint hogy össze-vissza képzelgek mindenfélét. Szerinte konkrétan már belehülyültem ebbe a fórum-témába.
Én egy cseppet sem kárhoztatom érte Mirjamot, hogy így döntött, én mindenképpen megírom nektek az eredményeket, de értem az érzéseit.
Én mindazonáltal nagyon köszönöm a bíztatést, támogatst, segítséget tőletek, ez nekem sokat jelentett és jelent!
Ildibaba81
2014-01-08 07:01:07
Jó reggelt, csajok!
Nem volt könnyű éjszakám: a lányom egész éjjel szoci-fogit tartott nekem: éjjel 1-kor elkezdett fájni a füle, nem sokat aludtunk az éjjel, ezért aztán nem tudom, mennyire reális a reggeli hőm, de szerintem mindenképpen feljebb kúszott a tegnapinál. Nagyon minimális barnázás jelentkezett reggel, éjszaka a tisztasági betéten semmi nyom nem maradt, csak reggel, pisilésnél, a papíron.
Sokat gondolkoztam azon, amiket tegnap írogattatok nekem - nagyon köszi a hozzászólásokat!!!! :) Totál bestresszeltem,így ma megint tszteltem 1-et HCG-line nevű teszttel (Amazont megint nem kptam... :( ). Arra jutottam, hogy szép lassan ugyan, de erősödik a csík, feltöltöttem a mai és a legelső teszt fényképét: http://kepfeltoltes.hu/view/140108/2014._01._07._-_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A tegnapi X-epiles teszt szerintem a leolvasás óta sokat változott (totál bevörösödött az akkor még nagyon halvány rózsaszín csík), az Amazon viszont semmit, ezért azt nem fényképeztem le még 1-szer...
Végül arra jutottam, hogy ma felhívom a dokimat - úgyis kényszer itthonlevésen vagyok a manó miatt és nyugodtan tudok beszélni vele, gép előtt ülve és minden kérdésére fogok tudni válaszolni - de azóta kicsit megnyugodtam és most azt érzem, csak amiatt pánikolok annyira, mert az első terhességem teljesen más volt, szóval ha nagy lenne a baj, gondolom, nagyon véreznék, meg fájna a hasam is, amúgy meg ma úgyis beszélek a dokival, ha azt mondja, irány hozzá, akkor irány hozzá, minden esetre az is igaz, hogy még egy kis pecsételés sem jelent feltétlenül rosszat...
Mindenképpen megírom nektek, hogy mi történt, de most úgy érzem, nagyon komoly gond nem lehet... :) És igyekszem minél pozitívabb lenni... :)
Dzsudzsa
2014-01-08 06:16:09
Adri03! Mirjam!
Megértelek benneteket. Egyet tudok érteni az utolsó két hozzszólással. Valahol erről írtam pár napja, hogy meggyőződésem,hogy gyakran a psziché nagyobb hansúllyal van a dologban.
Mirjam! Kívánok Neked nyugodtabb, aggódástól mentes ovu várást és hőemelkedést!!!
mirjam
2014-01-07 22:06:47
Na azt hiszem en ebbe itt es most orultem bele. Nekem ez a rengeteg hormonadat mar kicsit sok.sztem ramegy igy az egesz no a dologra. Sok sikert mindenkinek Lanyok,en nem akarok ebbe beledilizni,kiszalltam.nem olvasok forumokat,mert ettol csak még rosszabbul erzem magam,teljesen uralja a mindennapjaimat,h olvasgassam a beirasokat es utana megjobban aggodjak,h hu most lehet,h ez v az a bajom?pedig tudom,h csak segiteni akarunk egymasnak,de nalam ez forditva sult el.a ferjem is megjegyezte,h mar teljesen kipurcan a kapcsolatunk ebbe a babaparaba,es ra kell jonnom,igaza van.folyton a neten logok,hol telon,hol laptopon es volvasom a velemenyeket,eredmeoyeket,amik mind masak,egymast erositik,cafoljak fele fele aranyban.nincs megoldas.ha ugy van megirva,akkor lesz gyerek,ha ugy,akkor meg nem,tehetunk barmit...
A kiirt es elojegyzett vizsgalatokat elvegeztetem,megprobalom a jo orvosokat kivalasztani es bizni a tudasukban. Abban az idoben,amit munka utan meg a neten toltottem,inkabb szeretem a ferjem.Hisz abbol lesz a tronorokos!
Nem olvasom ezutan a bejegyzeseket,lehet szidni nyugodtan:-)
Becsullek titeket,amiert így birjatok!nekem pedig kuldjetek sok erot,h leszokjak a forumokrol!:-)
Koszonom!
Adrienn830
2014-01-07 21:30:47
Nekem a doki azt mondta jók az értékeim, de nem tudom miért nem jön össze a bébink :( 2013.aug 24.-én volt meg a véreredményem: mensi 3.napján. Adatok: TSH:/0.400-5.010/: 2.230, FREE T3/1.50-4.00/:3.93, FREE T4/0.80-1.90/:0.79, FSH():7.0 FOLLIKULÁRIS: 3,85-8,75, oVULÁRIS: 4,54-22,5, lUTERÁLIS: 1,79-5,12, POSTMENOPAUSA: 16,7-113, LH: 4,5 FOLLIKULÁRIS:2,12-10,89, OVULÁRIS: 19,1-103: LUTERÁLIS: 1,2-12,8, POSTMENOPAUSA: 10,8-58,6, PROLACTIN:20,17 PREMENOPAUSA: 3,64-26,7, POSTMENOPAUSA: 2,74-19.6, PROGESTERON: 0.48 FOLLIKULÁRIS: 0.31-1.52, LUTERÁLIS:5,16-18.5, POSTMENOPAUSA: 0.08-0.78, ÖSZTRADIOL: 84.00 FOLLIKULÁRIS:27-122, OVULÁRIS: 95-433, LUTERÁLIS:49-291, POSTMENOPAUSA: 20-40, TESZTOSZTERON/10.00-75.00/:32.63, DHEA-SZULFÁT/18.0-391.0/: 178.0, CORTISOL/REGGEL//6.7-22.6/:12.0
Adry03
2014-01-07 21:28:34
Sziasztok !
Az a baj, hogy túl aggódunk mindent. Én már rég letettem arról, hogy minden változást nyomon kövessek a szervezetemben. Úgy gondolom, hogy a természet csak tudja a dolgát. Vagy legalábbis tudnia kéne. Persze azt nem mondom, hogy néha nincs szükség 1 kis segítségre.
Ildibaba ezen a teszten már egyértelmúen egyből tisztán látható a második csík:-)))))))))tényleg jóval erősebb:-))))ugyhogy nyugi,mnden oké lesz:-)))
Ani,drukk,drukk,drukk:-)))
Hát én ma zuhantam egy keveset,nem tudom mitől,jó talán 25 perccel hamarabb mértem,na mindegy:-)))