Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Józsa, szuper, ha taliznánk egyszer, jól kibeszélgethetnénk magunkat, szeptemberben mindkettőnkre orvosi segítség vár, a babát illetően. És aki még pesti, összeülhetnénk egyszer, már Melikoval is függőben van a tali, a DHEA vitaminnal kapcsolatban beszélgetnénk, és ha szedhetem én is, akkor meg is vásárolnám.
Jól tetted, hogy vettél luxuspiákat, ennyi jár, az én férjem sem szokott morogni, pedig a fizum egy része rendszeresen elmegy tandíjra, ruhákra, valamint hegedű-és bőgő húrra ( a húrcserét azt én végzem) és vonó szőröztetésre, hát nem olcsó :-S Persze ez utóbbiak nem rendszeres költségesek, csak bizonyos időközönkéntiek.
Maryanne, örülök, hogy minden rendben van veled és a picurral, bizony jó érzés látni, hallani a kis szívét, sosem felejtem el, mikor én is láthattam először a picikém kis szívének pulzálását :( És mennyire vágyom, hogy ezt most is átélhessem, de minden egyes hónapban messzebb kerülök ettől, valahányszor megjön. :(
mistimi
2019-08-09 11:24:23
Örülök h minden rendben Maryanne! Bizony hihetetlen h csak pár hetesek és már kis babaformák!!
Tegnap én is rozéztam egyet. Gondoltam is rád Jozsa h online koccinthatnánk
KittyCat
2019-08-09 09:43:53
MAryanne örülök, hogy minden rendben van. Lassan már repülni fog az idő, annyira gyoraan telnek a hetek én azt veszem észre. :)
Milla880529
2019-08-09 09:00:44
Maryanne, ez annyira izgalmas lehet, hogy hallhatod a kis szívét, láthatod hogyan fejlődik és, hogy milyen gyorsan telik az idő, hogy lassan a 12. hétben jársz :) Pislogsz egyet és már találkozhatsz vele :)
Sok boldogságot és egészséget kívánok!
Maryanne
2019-08-09 07:47:30
Sziasztok!
Lion, gratula, szorítok továbbra is, hogy minden rendben legyen! :)
Jozsa, egészségedre! :)
Voltam tegnap UH kontrollon, minden rendben van, szépen fejlődik a picur, és annyira durva, hogy a 8. hetet töltöttem be, de az ultrahangon már én is láttam az emberi formát, a pici fejecskét, testet, és a négy pöttyöt, amik a végtagkezdemények. Nagyon jó volt látni, és most egy kicsit megint megnyugodtam. :) 2 hét múlva újra kontroll. Szeptember elejére pedig bejelentkeztem a 12. heti genetikai szűrésre.
Jozsa85
2019-08-08 20:51:32
Andi! En mindenbe benne vagyok!
Edit! Szerintem hagyd a gyogyteat a picsaba es igyal vmi utosebbet.Amikor nagyon megzuhanok mar egy pohar sor is segit a hangulatomon.Elojon hozza a humoros konnyed termeszetem es jobban leszek.Persze nem ugy kell elkepzelni hogy minden nap alkohollal vigasztalodok! Meg nem iszok rogyasig! Csak neha jol esik es ellazit jobban alszok!
Nna elarultam a ferjemnek hogy a fizetesem jelentos reszet luxus piara koltottem es nem is volt pipa.Egyem a szivet. ;)
Kerdeztem az elado fiut: hogy ezt csak akkor szigoruan "puceran" kell inni ugye?
Eloszor nezett, aztan felcsillant a szeme.Mondta hogy csak puceran!!
Szoval most iszok egy poharral..De nem ugy mint a Samanta a Dallasba! Egeszsegetekre!!
Lion86
2019-08-08 19:54:29
Köszönöm Jozsa, egészségünkre :D Én inkább a rumot szeretem, de az most odébb lesz.
Andi, száraz vörösbort nyugodtan lehet inni (én csak kólával tudtam meginni).
Edit, szerintem egy időre hagyd el a mérést, tesztet és akkor legyetek együtt, amikor jól esik és ha épp több nap is kimarad akár, ne törd rajta a fejed. Mostanában úgyis rendszeres a ciklusod, nagyon eltéveszteni nem lehet. Tavaly még én is sokat sírtam, dühöngtem, aztán egyszerűen eldöntöttem, hogy ebből elég. És onnantól nem görcsöltem rá, de igazából elértem a kiábrándulás szintjét. Nem lehet nem görcsölni, ha lelkileg nem vagy abban a fázisban. Rásegíthetsz gondolati szinten, hogy lazább legyél, de ezt puszta akarattal nem hiszem, hogy el lehet érni, csak kivárnia változást. Nekem ez másfél év után jött el. Sokszor pont a "nem akarok rágörcsölni" okozza a legnagyobb stresszt, meg hogy mások is folyton mondogatják...
Andi198729
2019-08-08 19:22:08
Edit teljesen megértelek.Én is így éreztem magam számtalanszor. A dokim nekem is azt mondta hogy ne görcsöljek rá de nem olyan könnyű azt megvalósítani ha az ember babát szeretne arra koncentrál h.mindent megtegyen az ügy érdekében persze h.görcsölünk h.jókor vagyunk-e együtt mindent jól csinálunk-e.Most legutóbb mikor megjött már nem is idegesítettem magam hanem egy döntésre ösztönzött hogy bele kell vágnunk a lombikba legalábbis elmenni konzultációra. Jó lenne ha tudnánk talizni csak te Egerben laksz. Jól kibeszélgetnénk magunkat:)
Én tudom ajánlani neked a citromfűteát az nagyon jó nyugtatótea.én azt ittam és szoktam is inni. Vagy ittam még levendulaszirupot is. Az is segít.Meg a bor:D
Edit90
2019-08-08 19:08:10
Sziasztok!
Amikor elkezdődött ez a ciklus nagyon megzuhantam lelkileg. A sikertelenség, az eltel egy év, a sok halvány teszt, úgy éreztem ez nekünk nem fog menni, eltört bennem valami, és kb. feladtam, hogy spontán sikerülhet. Amikor először jártam az új dokinál mensi alatt, és nem tudott megvizsgálni,utána egy nagyon hosszú sírógörcsöt kaptam, a férjem vigasztalt telefonon, úgy érzetem nagyon egyedül vagyok ezzel a problémámmal, és semmi nem segít. Aztán teltek a napok, és jobb lett, örültem nagyon az új időpontnak a dokinál, meg annak, hogy biztatott. De azóta is itt csengenek a szavai a fülemben, hogy ne görcsöljek annyira rá, ne figyeljem annyira a testem, engedjem el magam, vegyem lazábban. És ezt nem tudom hogy kell csinálni. Én egy nagyon maximalista ember vagyok, ha kitűzök egy célt nagyon kitartóan addig megyek, amíg el nem érem. Mindig vannak terveim, hogy mit hogyan fogok megcsinálni. De ezt most nem tudom, hogyan kell:( Vannak a munkahelyemen is stresszes dolgok, és a nyári szabik miatt túl is vagyunk hajtva, nem tudok lazítani. Eddig segített, ha a barátnőimmel beszélgettem, csajos napot tartottunk, kibeszéltük ezt a témát is, de most már nem tudok a baba témáról sírás nélkül beszélni :( Azon gondolkodom, hogy első körben innék valami gyógyteát, ami segít lazítani. Van valakinek ötlete, mit szabad a luteálisban is? Vagy saját tapasztalat,hogy mi segít ilyenkor?
Andi198729
2019-08-08 19:04:01
Ez a beszéd Józsa! Nagyon bírom benned hogy ilyen pozitív és jófej csajszi vagy;) lazuljatok érezzétek jól magatokat! Most én is ezen vagyok fölösleges a baba témán rágódni. Egyszer összeülhetnénk egy whiskey-re :D
Jól tetted, hogy vettél luxuspiákat, ennyi jár, az én férjem sem szokott morogni, pedig a fizum egy része rendszeresen elmegy tandíjra, ruhákra, valamint hegedű-és bőgő húrra ( a húrcserét azt én végzem) és vonó szőröztetésre, hát nem olcsó :-S Persze ez utóbbiak nem rendszeres költségesek, csak bizonyos időközönkéntiek.
Maryanne, örülök, hogy minden rendben van veled és a picurral, bizony jó érzés látni, hallani a kis szívét, sosem felejtem el, mikor én is láthattam először a picikém kis szívének pulzálását :( És mennyire vágyom, hogy ezt most is átélhessem, de minden egyes hónapban messzebb kerülök ettől, valahányszor megjön. :(