Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anett8601
2019-08-07 14:38:46

Sziasztok.régen írtam.olvasgatlak titeket,sokan vagytok és újak is.segítséget szeretnék kérni...a történetemet nagyjából tudjátok.már 7 hete volt missed ab.elötte vérzés meg utánna is...ez sajnos folyamatosan megvan.méhen kivűli terhesség valószínű felszívódott,nem kellett műteni újra.hetente figyelték az értéket és hála ég csökkent.utolsó vizsgálatra mentem múlt héten és ott vagy folyadék vagy alvadt vér darab van a méhembe és sajnos nem is húzódik vissza a méhen.erre kaptam ergam cseppet ami nem ért semmit....még mindig vérzek és fogalmam sincs mikor jön meg úgy normálisan.... meg nekem régen mindig egy hétig megvolt és görcsösen sok is...ezért gondoltam a barátcserjére.most azt olvasgatom hátha jó lenne és rendezne valamit odabenn... szerintetek?
Erikasz te nagy szaki vagy ezekben...szerinted!?
Málna veled mi újság? hogy vagy?
Lion86
2019-08-07 13:07:57

Csütörtök délelőtt jövőhéten.
erikasz
2019-08-07 11:55:49

Lion :Ultrahangon lehet már látnak valamit ,mikor mész ?
Én még reggel csinálok egyet ,de x-epil van ithol !
Edit nagyon szép a görbéd !:D
Lion86
2019-08-07 09:55:44

Edit nagyon szép ugrás :) Mióta mérek, nekem is csak egyszer volt a 13. napon ovu.
Nem is akartam tesztelni, csak tegnap este Tescoban voltunk és nem bírtam magammal, vettem egyet :D
Edit90
2019-08-07 09:48:06

Sziasztok!
Erikasz: remèlem csak korai volt a teszt,most megint magasabb a hőd,gondolok rád sokat,hogy most sikerüljön:)
Lion: Nagyon izgulok èrted. Már,hogy nem predictort xsináltál megint,az xepil nagyon más èrzèkenysègű,sokkal kèsőbb lesz pozitív. Bízom benne,hogy erősödik majd.
Józsa: jobbulást,pihenj sokat. Flexagil krèm vagy feketenadálytő jó a kèk foltra.
Èn most így állok. Sosem volt mèg ilyen korán ovum,mindig meglep valamivel a testem:D Az ovuteszt tegnap előtt erős volt,de nem erősebb,mint a kontroll,godoltam a tegnapi lesz az igazi pozitív,erre tegnap már halványodott. Ma meg magas a hő,tuti megvolt az ovu. Most nagyon sok hasszurka volt, meg nyák,remèlem ez jót jelent:)
Lion86
2019-08-07 09:41:33

Csináltam tesztet, hátha szülinapomra lesz egy szép pozitív, de megint csak valami nyamvadt halvány csík, fényképezni se lehet. Igaz x-epil és az nem valami érzékeny, de akkor is már rendesen látszania kéne. És ezután megjött az eredmény, 11 volt hétfőn, szerintem azóta se lett több. Nem tudom ilyenkor mi van, vagy mi lesz. Elvileg jövőhéten UH, ha addig nem jön meg.
Ma nem mértem, eddig ilyen (kivettem az alacsony értékeket)
erikasz
2019-08-07 09:29:39

Lion :Tudom ,hogy drukkolsz én is neked nagyon és remélem a HCG eredményed a tökéletes lesz neked is !:)
Eredmény mikor is lesz ?
Most hogy állsz ,a görbéd ?
Lion86
2019-08-07 09:17:32

Erikasz, pedig nagyon drukkoltam. Remélem csak később volt ovud és legközelebb pozitív lesz :)
Lion86
2019-08-07 09:16:13

Milla, ezt javaslom, nem lesz olcsó, de valahol el kell indulni.

https://www.synlab.hu/lakossagi/csomagajanlat/noi-hormon-csomag-ciklus-3-5-nap

Plusz mellé TSH, T3, T4, mert önmagában a TSH nem ér sokat. És 3 pontos cukor+inzulin terhelés. Ha ezeket az eredményeket viszed meddőségi dokihoz, akár hónapokat spórolhatsz.
erikasz
2019-08-07 09:10:29

Mistimi :Gyönyörű a görbéd ,ez tuti baba !:D

Jozsa :Mihamarabbi gyógyulást drága !

Teszteltem ,de semmi nincs rajta, lehetett nekem a ciklus 37 . napján is ovu ahogy megjelent a tojcsi ismét ....akkor meg korai !:)
Itt a görbém :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!