Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa, sajnálom, hogy kiderült az IR, de legalább már tényleg tudod, és tudsz tenni ellene. Ez egyébként tényleg durva, hogy nem az alapkivizsgálások közé tartozik, mármint sok orvosnak eszébe se jut, hogy ezt meg kellene csinálni. Engem se küldött el senki több év próbálkozás után se, a nődokim csak sima vércukor terhelésre küldött, de az inzulin probléma abból nem derül ki, én is magam mentem el, hogy ezt is kizárhassam a lehetséges okok közül, de szerencsére nekem jó lett az eredmény.
Lion kezd izgalmas lenni a helyzet. :)
Milla880529
2019-08-12 06:08:58
Andi, tudom, hogy nem mindegy hova megyek tovább, de egri vagyok és ugye dolgozom. Ha inszeminaciora kerül a sor, akkor lesz ciklusmonitorozas. Jogosítvány hiányában szükségem van a férjemre, mérlegelnem kell, hogy hova menjünk. Gondolkodunk a miskolci Kaáli intézeten, nagyon nagy dillemmaban vagyok. Egyenlőre lehet, az alap vizsgálatokat megcsináltatni itt es, ha komolyabb, akkor Pest.
Anett8601
2019-08-11 23:11:14
Sziasztok.erikasz köszönöm a tanácsot ☺️,igen szedem 1000mg-os.már kevesebb van hála ég.elkezdtem mérni is, hogy lássam hogy alakul minden.hcg már tuti nincs mert visszaesett a hőm.nagyon sajnálom, hogy nem sikerült megint nektek.drukkoltam pedig a háttérből.
Lányok nagyon szép görbék vannak! minden nap olvaslak titeket és alig várom , hogy valaki tegyen fel egy pozitív tesztes képet! szorítok nektek nagyon!!
Málna mi újság? minden ok?
Andi198729
2019-08-11 20:18:43
Milla hová szeretnél menni meddőségibe? Hová valósi vagy? Ha esetleg Pestre jönnétek ajánlom dr.Krizsa Ferencet a Nyírő kórházban van. Mi is hozzá megyünk szeptemberben. Na de ne kerüljön rá sor! Bízz benne hogy sikerült és nem kell meddőségibe menned! Mig nem jön meg van remény a teszt meg-lehet hogy korán teszteltél. Várj még ha nem jön meg tesztelj újra.
Milla880529
2019-08-11 18:51:37
Erika, szívemből szóltál :)
erikasz
2019-08-11 18:07:21
Köszönöm mindenkinek ,hogy drukkoltatok nekem !
Lion olyan boldog vagyok hogy a hőd felment ,szerintem nincs itt probléma !:D
Látod a hő alapján nem is gondoltad volna ,mégis ott a csoda !!!:D
Mindig probálom hangsúlyozni ,a hő magasság nem is lényeg !
Anett :Szeded a C vitamint !
Hogy vagy jelenleg van menszi ,vagy már nincs ?
Milla :Még ott lehet a baba ,hiába negativ a teszt ,a beágyazódási leesés is meg van !
Ne kételkedj benne ,higgy !
Milla880529
2019-08-11 17:06:23
Egy év probálkozás után, mai teszt után sajnos nekük sem jött össze a baba. Szeptemberben továbblépünk. Szerintetek kihez kérjek időpontot, melyik meddőségi klinikát válasszuk?
Igaz még menstruáció sehol, de a tesztem negatív és semmi tünetem sincs :(
Lion86
2019-08-11 14:44:19
Ja és ma ment fel igazán
Lion86
2019-08-11 14:43:01
Edit, magánba nem megyek már, majd meglátjuk a doki kér - e vérvételt UH előtt. Szedem most is, de érdekes, hogy eddig nem akart felmenni a hőm, csak kb. akkor, mikor lett az az erősebb Predictor.
Lion86
2019-08-11 14:39:48
Jaj Erikasz, úgy sajnálom :(
Tudom, nem vagyok normális, de volt még itthon egy 25-ös Romed, végre az is nagyon halvány, de pozi lett, lassan most már el merem hinni :) Jövőhéten doki.
Lion kezd izgalmas lenni a helyzet. :)