Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2019-08-10 09:00:46

Lion a gólyahir nem jó.... :/
GőVica34
2019-08-10 08:56:36

Maryanne ezt olyan jo olvasni.
Élvezd ki minden percét.. Tényleg nagyon gyorsan repül az idő..
Épphogy elkezdtem élvezni és már itt van a 29.hét..
Maryanne
2019-08-10 08:26:05

Köszi mindenkinek, tényleg nagyon jó érzés látni hogy fejlődik, és szívből kívánom mindenkinek, hogy ezt átélhesse. :) Persze azért az aggodalom mindig ott van egy kicsit a háttérben, de gondolom ez a normális, főleg akinek ilyen nehezen jön össze, mert utána meg azon izgul, hogy minden rendben legyen.

Andi, nem jó a hozzáállásod az idő fogalmához, nem messzebb kerülsz a babádtól, hanem minden nappal közelebb. :) Hisz te is mindent megteszel érte, hogy eljöjjön, "csak" ki kell várni amikor eljön az ideje. Tudom, ez a legnehezebb...

Lion.... hát ez érdekes... az embert kikészítik ezek a tesztek... próbálj ki másikat
Jozsa85
2019-08-10 08:22:28

Lion hol a gorbed?
Jozsa85
2019-08-10 08:21:15

Sziasztok!

Reggel 7 kor kezdtuk az IR verveteleket.Felkeltem 5.15kor hogy beerjek.Hoztam citromot es igy nem volt rossz a cukorle.Inkabb a citromtol eg a gyomrom. :D
Szurkoljatok!
Andi198729
2019-08-09 20:50:15

Lion ne idegeskedj lehet hogy az a teszt nem megfelelő.ott van a babád hiszen az előző teszt pozitív lett! Csak pozitívan;)
Edit ne add fel! Vagy spontan vagy orvosi segitséggel de lesz babád;) máris megtetted a lépést hogy kerestél egy jó dokit aki foglalkozik veled. Én ma délután jót beszélgettem a férjem kolléganőjével akinek már van egy 3 éves kisfia. Ő endometriózissal küzdött miómákkal véralvadási zavarokkal vércukor problémái is voltak és spontán teherbeesett. Diétával minden problémát megszüntetett. Feltöltött pozitív gondolatokkal :)
Én sem adom fel! Bár néha úgy érzem hogy semmi értelme küzdeni és azért adta ezt a sors nekünk a tragédiát meg ezt az ir nyavalyát hogy nekünk nem szán gyereket. De nem adhatom fel! Ha spontán nem is jön össze ott az orvosi segitség mindenképp élek vele. Lehet hogy azt kellene neked is hogy nem mérsz nem tesztelsz, kb.tudod mikor van ovud és azon a héten mondjuk a 9.naptól kb.a 17.napig együtt vagytok folyamatosan kétnaponta. Hátha ez kicsit elhessegeti a görcsösséget. Amúgy voltatok együtt a 13.v.14.ciklusnapon? Valószinü h.a 14.napon volt az ovud ha a teszt a 13.volt pozitív.
Lion86
2019-08-09 19:44:54

Használt már valaki Golyahír (10-es) tesztet? Rossmannba nem tudtam menni Predictorért, de kíváncsi voltam, ma milyen és reggeli pisiből full negatív. Az agyam eldobom. Vagy a tesztekkel van valami baj, vagy velem :( Most rendeltem 3 Predictort, de az csak jövőhéten ér ide.

Egyébként itt most 750 Ft, ha valakit érdekel :
https://www.prevenciopatika.hu/predictor-terhessegi-teszt
Edit90
2019-08-09 13:21:28

Ha kiveszem ilyen
Edit90
2019-08-09 13:20:23

Sziasztok!
A 13. Napi ovutesztet vettem pozitívnak,másnap már alig látszott a csík,de ovus fájdalom mèg tegnap is volt. Erre a tegnapi hőm ez lett. Nagyon álmos voltam mèg reggel amikor mèrtem,bele is aludtam,gondoltam hibás mèrès. Ma már nem fáj a hasam,a hő magasabb. Most fogalmam sincs mikor volt valójában az ovu,mert a 14.nap után már nem teszteltem,a mèhszáj,ès a nyák szerint megvolt az ovu a 14.nap. Most kell mennem 21.napi hormon laborra,szerintetek mikor menjek?
Lion: most a hormon labor miatt mèrem mèg a hőt,de lehet,hogy ha megcsinálták a vèrvètel nem mèrem vègig a ciklust. Èn nem merek a luteálisban már alkoholt inni,az ovuig szoktam vörösbort estènkènt. Èn is úgy èzrem,ha nem görcsölök a tèmán akkor beletörődtem,hogy nem megy,az egyenlő a feladással. Ha erre gondolok,akkor meg elkap a sírhatnèk,hogy akkor tènyleg feladom?
Andi198729
2019-08-09 11:53:04

mistimi, nagyon szép a görbéd :) Jó magas a hőd, csak így tovább, a rendszer jó helyre rakta az ovut, mert ha jól számolom, már a 12. DPO-n vagy, és ez biztató ;) Megy a drukk ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!