Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-08-11 11:55:38

Erikasz nagyon sajnálom h.megjött.:( Nagyon drukkoltam pedig h.sikerüljön. Lion remélem minden rendben lesz és a jövőheti predictor teszt jó erős pozi lesz;)
Andi198729
2019-08-11 11:55:13

Erikasz nagyon sajnálom h.megjött.:( Nagyon drukkoltam pedig h.sikerüljön. Lion remélem minden rendben lesz és a jövőheti predictor teszt jó erős pozi lesz;)
Andi198729
2019-08-11 11:53:31

Józsa igen sajnos Ir-es vagy te is. De ne keseredj el legalább megvan a probléma forrása.ezért nem sikerült az inszem se. Szeptemberben ne is vágjatok bele semmi értelme. Várni kell és kezelni az Ir-t. Ajánlom neked dr.Rencz Ritát aki most júniustól engem is kezelésbe vett. Jó lenne talizni adnek neked hasznos tippeket. Az én értékeim júniusi terhelésnél kismértékű javulást mutatott persze sajnos még magasak az inzulinértékek de a 60 perces az őszi 130-ról 93-ra csökkent. Sajna az 500 mg merck kevés volt ezért kaptam napi 2 szem 750 mg-ot.reméljük ez segit. Sajna idő kell. Minimum 3 hónap neked is azzal fog telni h.kisérleteznek irnak majd gyógyszert aztan ellenőrzik h.az az adag elegendő-e. Jól tetted h.elmentél sajna a dokiknak nem jut eszébe. Az én nődokim rendes volt mert neki eszébe jutott mivel a vizsgálaton mindent tökéletesnek talált h.lehessen babám de eszébe jutott ez az alattomos Ir. És igaza is lett. Időben elcsiptük mondhatni ha nem derül ki ki tudja milyen visszafordithatatlan károkat csinált volna. Sajna nekünk is ez okoz fennakadást a teherbeesésnél. Ilyenkor a megtapadással lehetnek gondok.
erikasz
2019-08-11 09:25:54

Jó reggelt !
Megjött sajnos, tegnap estére rendesen ömlött !:(
Szerintem ciklus 37. napján volt ovu .
Jozsa :Legalább megtudtad, mi is a probléma forrása végre !
Már csak helyre hozzák és jön a csoda rögtön !
Lion :Jól vagy ?
Edit90
2019-08-11 08:59:43

Sziasztok!
Józsa: ez egészen elképesztő,hogy eddig senki nem kérte neked ezt a vizsgálatot. Sajnálom,hogy ez lett az eredmény,kemèny munka vár rád,dièta,mozgás ès nem is lesz kèt perc. De nagyon örülök,hogy megvan az oka a sikertelensègnek.
Lion:dehogy bántasz meg a vèlemènyeddel,sőt. Nagyon hálás vagyok,hogy van ez a csoport ahol beszèlhetek ilyen dolgokról olyan nőkkel,akik megèrtenek,akik hasonló vívódásokkal küzdenek. Jól kiadom magamból itt az érzelmeket,engem ez felráz:) lesz mèg vèrvèteled? Ne is csinálj másfajta tesztet,nagyon nehèz őket összehasonlítani. Szèpen alakul a hőd,használod a progit?
Èn vègül benne hagytam azt az alacsony èrtèket,így is behúzza az ovut. Kedden megyek a laborba.
Mistimi: nagyon szèp a görbèd,ne legyèl ilyen negatív;)
Andi: ne èrts fèlre,nem adom fel semmiképp. Csak azt mondják,hogy ne görcsöljek rá,engedjem el egy kicsit. De ha nem mèrnèk,nem tesztelnèk akkor is ezen kattognèk belül,ha már nem kattogok ezen,az nálam a feladást jelentenè. Erre nem vagyok kèsz,nem fogom feladni:)
Jozsa85
2019-08-11 08:52:47

Mistimi.Igen ha en nem gondolok ra, elhasznalom a TB-s inszemeket hiaba.Nem ertem miert nekem kell talalgatni.Az orvosnak kellene tunia.
A lenyeg hogy kiderult.Holnap elso dolgom hivni az endokrinologust.
mistimi
2019-08-11 08:37:59

Jozsa, bizony ez nem szép. Sajnos nincs meg az íve sea cukornak se az inzulinnak éd ahelyett h visszamennének a kezdő értékre még tovább emelkednek 120 percnél. De így legalább most tudod h mi volt a sikertelenség oka. Amúgy olyan durva h ez a vizsgálat nincs a legelsők között amit kérnek egy -egy meddőségi központban. Nem is értem h miért teszik ki a nőket a kudarcnak ahelyett h ezeket az értékeket is már az elején néznék. Mert sajnos mára már szinte minden 3. Ember ir-es...

Én tovább aludtam és zárt ablaknál vissza is ment a hőm. De valahogy azt érzem h megint pofára esés lesz a szép görbe vége...
Jozsa85
2019-08-11 06:34:57

Koszi Lion!
De legalabb megtalaltuk. Ennek is orulok!
Lion86
2019-08-10 21:43:31

Sajnálom Jozsa, ez nagyon durva inzulin 120-nál. És a cukor sem jó, ez nem is tudom, hogy IR vagy IGT, szerintem ez már IGT inkább, de majd endodoki megmondja. Sürgősen keress egyet, ha eddig még nem voltál és kezdj bele a cukor-fehérlisztmentes diétába mielőbb. Ilyen eredménnyel az inszemnek semmi értelme nem volt, a dokid se normális, hogy nem kért terhelést. Ha meg is fogan, nem marad meg a baba a nagyon magas inzulin miatt. Először tetesd rendbe magad endokrinológussal és utána van értelme inszemnek, de akkor már valószínű, hogy spontán is menni fog.
Jozsa85
2019-08-10 20:47:46

Lanyok megjott az IR leletem!!
Segitsetek!!
Ehgyomor glukoz: 4.9
60 perces:7.6
120 perces: 7,9
Inzulin:12
Inz.60: 100
Inz.120: 134.9
Homa index: 2.6

Akkor most megfogtuk??!!! Ez a baj ugye???

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!