Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-08-10 16:01:55

Én ma igy ,már pecsételek ,menszi lesz a vége sajnos !:(
Lion :Szépen megy a hőd felfelé nem lesz semmi baj ,ne tesztelj többet ,mert csak idegesited magad !
A jó Isten megadta, vigyázni fog rá ,nem legyen probléma !
Nagyon sok a dolgom ma, majd végig olvaslak benneteket !
Sziszi259
2019-08-10 15:34:42

Lion más írta, hogy amikor a predictoron meg a facellén látszott normálisan a csík ezen alig lehetett látni.
Kicsit eltűntem most minden honnan.
Jobban vagyok, köszönöm! :) kicsit megviselt, hogy ennyit kellett várni a pozitív tesztre és nem tartott csak egy hétig az öröm... :/ remélem nem kell újra ennyit várni. Most nem is tudom pontosan mikor volt ovum, de ha jövő hét után megjön akkor megint mérek hőt egy darabig, hogy lássam nem borultak-e fel a dolgok.
mistimi
2019-08-10 13:05:04

Lion én még csak nem is hallottam sose erről a tesztről.
Vérvételre nem tudsz elmenni megint mert az mutatna igazán valamit, szerintem is ezek a tesztek csak összezavarnak. Ha múlt héten csak 10volt a hcg akkor ott még csak igen a legeleje lehetett h elindult a baba, de ha fejlődik szépen akkor már szerintem 100 fölötti hcg kellene. Nekem kimaradt mensi után 2 nappal már 800 volt.
Amúgy majdnem elcsábultam én is egy predicatorra a linken amit küldtél de megfogadtam h nem tesztelek csak ha kimaradt.

Én picit lejjebb mentem de korábban is mértem és full nyitott ablaknàl aludtunk.
Milla880529
2019-08-10 10:51:04

Tünetek sehol, hőm az változatlan...
Lion86
2019-08-10 10:24:04

Erikasz, Kira, hogy álltok?
Lion86
2019-08-10 10:16:31

Viszont az 5,9-es index már egy ordító jel, ezt még a háziorvosnak is tudnia kéne :/
Lion86
2019-08-10 10:14:52

Hű Andi, ezt még olvasni is rossz, amit a kolléganőd csinál. Nekem 0,9 Homa indexszel IGT-m van 9,1-es 120 perces cukorral (7,8 a felső határ). A Homa index egy elavult sz...ság, csak sajnos sok doki nem látja be. Az endodokimat nem is érdekelte sosem.
Andi198729
2019-08-10 09:51:53

Lion a görbéd jó megy fölfelé a hőd ;) minden rendben lesz ott van a babád hidd el! Terhességi tüneteid is vannak már ez mindenképp jót jelent;)
Maryanne köszönöm a pozitív megerősítő gondolatokat:) igazad van rossz oldalról közelítem meg a dolgokat nem messzebb hanem közelebb kerülök:) örülök hogy minden rendben van veletek ez igy is marad meglásd;)
Józsa szoritok h.ne legyen Ir-ed! De ha még ki is derülne akkor tudnátok a sikertelenség okát és vissza lehet forditani csak időbe telik.Mikor lesz eredmény? Erröl jut eszembe egyik kolléganőm is volt terhelesesen az alap inzulinja 25-ös volt meg a többi is magas magasabb mint az enyém homa indexe 5,9 mig az enyém 2.8. Csak a háziorvosánál volt aki azt mondta neki nem kell sehová mennie. Én mondtam neki h.Ir-es mert az en ertekeim alacsonyabbak mégis Ir-es vagyok azt neki is kezelni kellene. De nem foglalkozik vele cukros kóla egészségtelen ételek. Ha ezt nem kezelik visszafordithatatlan károkat és állapotot idéz elő.
Lion86
2019-08-10 09:38:25

Edit, ne keseredj el a gondolattól, hogy "feladod". Remélem nem sértenek a gondolataim, de szerintem igazából azt adja fel ilyenkor az ember, hogy türelmetlen, hogy dühös a sorsra, magára, még a szomszédra is, hogy ki akarja erőszakolni a természettől azt a gyermeket. Semmit sem vesztesz vele, ha ezeket az érzéseket feladod. Sőt, így be tudnak jutni a helyükre a pozitív érzések, gondolatok. :)
Lion86
2019-08-10 09:28:39

Köszönöm Andi, remélem csak a teszt volt sz@r.
Örülök, hogy sikerült pozitív élményeket szerezni az ismerősöddel való beszélgetéssel.

Maryanne, ez ismerős, a kisebb fiammal végigrettegtem a terhességet. Volt vérzés, szigorú ágynyugalom, fenyegető koraszülés. Nehéz terhesség volt. Annyi minden történhetett volna, de mégis egészségesen megszületett, veled is minden rendben lesz, hidd el :)

Tesztet most nem tudok már venni jövőhétig, meg nem tudom mennyire normális, hogy állandóan tesztelek :D De azért is csináltam ennyit, mert fura, hogy nem erősödik rendesen és sajnos ilyen volt a méhenkívüli terhességnél is :( A mellbimbóm egy ideje hiperérzékeny, hányinger és falási roham felváltva, de akkor sem tudok lenyugodni, amíg nem látom, hogy ott van és jó helyen.

Sziszi, te is próbáltad vagy mástól hallottad, hogy nem jó? Mi volt a gond vele?
És hogy vagy mostanában?

Szurkolok Jozsa :) Itt a görbém

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!