Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion a te pozitív példád nekem is erőt ad! Mert neked is sikerült bízom benne hogy nekem is fog :) Mindenesetre a konzultációra sztem elmegyünk.Az inofolicot én is elhagytam szerintem az rövidítette a ciklusomat mert érdekes januártól ittam és azóta lettek 24 napos ciklusaim. Most nem ittam már 1 hónapja és érdekes h.28 napos lett. Az endodoki is fölöslegesnek tartotta mivel szedem a gyógyszert. Egyik volt osztálytársamnak az segitett na de ő nem volt Ir-es csak tele volt a petefészke cisztával valamint nem volt menzesze csak pecsételgetése arra hatott az inofolic. Mivel nekem lekopogom nincs ilyen problémám igy inkább bekavart. A bort szeretem igen ,azt hittem nem lehet inni Ir miatt bár szombaton ittam vörösbort és igencsak jólesett jól éreztem magam tőle:) Ami igazán jólesne a Don Jacinto Tequila Silver:D de az gyógyszer mellé nem igazán ajánlatos.
Anett igaza van Erikasznak sztem a terhesség megbolondította a hormonokat és sok az ösztrogén. Nekem pont emiatt alakult ki terhességnél mióma. Ilyenkor megbolondulnak a hormonok.Hallgass Erikaszra ő nagyon ért ezekhez a dolgokhoz. Minden rendben lesz majd és hamarosan újra próbálkozhattok mert remélem nem adtátok fel!
Jozsa85
2019-08-08 18:45:14
Sziasztok!
Nagy boldogsag van! Voltam Wiskey szakuzletben.Vettem egy 12 eves gyonyoruseget magunknak (hideg teli estekre), meg egy limitalt kiadasu Karibi rumot.Gondoltam kicsit dobok a hangulaton otthon.Alig varom hogy otthon legyek.
Lion! Gratula! Iszok egyet ratok! ::D
Joleszjoleszjolesz...
Lion86
2019-08-08 14:31:18
Köszönöm Andi, Erikasz :)
Andi, nálam az IR már átment IGT-be (prediabétesz) és mégis sikerült, biztos vagyok benne, hogy neked is nemsokára sikerülni fog, keményen küzdesz érte. Most én is nagyon szigorúan vettem a diétát, talán ez is segített. Meg lehet, hogy jó volt, hogy elhagytam az Inofolicot. Neked is javaslom, hogy igyál minden este egy deci bort (ha szereted), nekem az IR-re javasolta a doki, szerintem ez is használt :)
erikasz
2019-08-08 13:43:42
Köszönöm Lion ,hogy te is Imátkozol értem !:)
Anett :
A vérzés a sok ösztrogéntől is van ,javitsatok ki ha hülyeséget írok !
Javaslom 1000 C vitamint naponta 500 reggel este 500 este vedd be ,javulni fog a helyzet holnapra nem is lesz menszi !!!
Ezt ne hagyd abba folytasd 2 hétig !!!
erikasz
2019-08-08 13:36:58
Lion :Annyira boldog voltam ,hogy babás lettél a születésnapod el is felejtettem !!:)
Boldog születésnapot kívánok neked Lion !!!:D
Andi198729
2019-08-08 13:19:32
Lion, szívből gratulálok! Ott van a 2. csík, nem baj, az hogy halvány majd erősödni fog az, szerintem is azért lehet, mert később volt ovud, így később termelődik hcg. Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából, szép ajándékot kaptál az Istenkétől szülinapodra :)
Lion86
2019-08-08 12:39:04
Köszönöm mindenkinek :)
Köszönöm neked is Erikasz, nagyon drága vagy :-* Tegnap, mikor elfújtam a gyertyát a tortán, azt kívántam, hogy pozitív legyen a teszt, csináltam is délután, de nyilván híg volt a pisi, de utólag száradás után azon is van nagyon halványan csík :) A mai volt az utolsó teszt itthon, úgy voltam vele, hogy ezt még megcsinálom, aztán most már feladom. De hogy igazából mikor volt ovum... Szerintem később, mint ahogy a rendszer szerint. Sok mindent olvastam, hallottam már, de ilyet, hogy halványodik a teszt, aztán meg bumm, mégis ott van a 2. csík... Nem értem, hogy lehet ez.
Én is szoktam imádkozni érted (meg a többiekért is). Úgy érzem hamarosan neked is sikerül.
Anett8601
2019-08-08 12:32:28
Erikasz most elvileg mensi van,de fogalmam sincs mert 7 hete megvan a műtét óta és se erősebb,se gyengébb, nem görcsölök.nem volt olyan nap hogy ne lett volna.most beszéltem egy ismerősömmel aki a kórházba dolgozik nőgyógyászaton és azt mondta hétfőig várjak,ha nem múlik akkor menjek vissza és megint lesz egy kaparás....
Lányok ennek sose lesz vége...
Misstimi már tényleg jó lenne pontot tenni erre az egészre...
Andi sajnos ezt nem lehet teljesen feldolgozni,mert egész êletünkben emlékszünk rá... szerintem...
erikasz
2019-08-08 11:04:00
Lion :Gyertyát gyújtottam , imát mondtam érted ,hurrráááá !:D
Szép színes a csík !!:D
Az Ur vigyázzon rád és szerelmetek gyümölcsére !
Pihenj sokat most !