Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anett nagyon sajnálom h még mindig szenvedsz a tünetektől. Sajnos én segíteni nem tudok h mit szedj remélem amit erikasz ajáblott az beválik és végleg lezárhatod ezt a szörnyű eseményt.
Milla hát tènyleg érdekes egy görbe...de láttunk már igen furcsa görbékből is babákat...
Erikasz: merre ment a hőd? Trszteltél?
Én emelkedek. Én vagyok a nagyon szèp görbéket produkáló, csak az a baj h innét még nagyobb a pofáraesés...bár annak örülök h legalább progi gondom nincs, mert pár éve még azzal is szenvedtem...
Szombaton lesz a 6. házassági èvfordulónk...gondolkodom h ellövök egy tesztet...de tegnap még tök pozitív voltam ma meg megint azt érzem h tuti nem sikerült...mindig az előző terhesgörbém nèzrm és ez a mostani se olyan mint az volt akkor húztam a vonalzót 37-en...
Milla880529
2019-08-08 08:07:46
Ha hullámvasútat kellene építeni, akkor az én hőgörbém jó alap lenne hozzá.
Pár nap van hátra, de tünetek nincsenek, csak a várakozás:
Milla880529
2019-08-08 08:05:35
Történeteitekre nem találom a szavakat, amiken átmentetek az szörnyű. Remélem minden rendben lesz veletek és, ha 2019-es év nem a tiétek volt, remélem 2020-ban jobb dolgok fognak veletek történni :) Sajnálom, hogy át kellett élnetek ezeket a dolgokat.
Jozsa85
2019-08-08 06:27:25
Sziasztok!
Nekem hetfon jott meg rendesen.Tegnap kb. semmi.Meg most pottyoz egy kicsit.Nagyon rovid mensim volt.A hom a beka feneke alatt.Mondjuk nem ertem csak kez ratetellel neztem.Ebben a honapban nem merek.Csak varom a kovi mensit.
Andi198729
2019-08-07 18:32:04
Anett jó hogy írtál :) az viszont már kevésbé ami ugyebár veled történt és ami fennáll. A ciklushoz tényleg idő kell főleg egy missed ab után ott jól megpiszkálják az embert méhfalat mindent. Én még tudom ajánlani a pásztortáskát az is vérzéscsillapító.és amit Erikasz ajánlott az nagyon jó. Megértem mit érzel most bennem mindig az kavarog hogy most szeptemberben 2 éves lenne a gyermekem már szinte szaladna...és most itt vagyunk ketten a férjemmel nemhogy gyerek nincs de még terhesség se csak a menzesz minden hónapban:(
Erikasz neked feljebb ment a hőd ami mindenképp biztató szerintem nyugodtan tesztelhetsz;) Lion sajnálom hogy negatív lett a teszt de ne add fel!
Anett8601
2019-08-07 17:32:56
Erikasz köszönöm.meg fogom próbálni,mert már nagyon unom hogy 7 hete ez megy...egy nap volt mikor elöntött...
Málna én is sokat gondolok rád.hála ég jobban vagy, örülök neki.én is még sokszor gondolok rá hogy most hány hetes lennék meg hogy örülne a lányom meg mi is... sajnos mellettem nincs a családom még mindig...ők vannak megsértődve...de most már tudom kire számíthatok.ez lehet egy lecke is volt hogy kinyissam a szemem...de most már csak magunkkal akarok foglalkozni és hogy minél előbb rendben legyek.
Lion86
2019-08-07 16:37:57
Csináltam egy Predictort is délután, de ezt negatívnak látom. Úgy tűnik ennyi volt. Nem csoda, hogy annyira halvány csíkjaim voltak, mert ami a vérben 11, az a vizeletben még kevesebb. De legalább akkor már megjöhetne, nem akarom, hogy a doki avatkozzon bele :(
erikasz
2019-08-07 16:15:33
Málna :Köszönöm !
Rendben lesz minden meglátod !!!
erikasz
2019-08-07 16:09:43
Anett :Sajnálom ami veled történt !:(
Tudod a ciklus helyre jöveteléhez idő kell ,de ne egyből Barátcserjével kezd !
Erdei Málnalevél és Palástfű ami neked kell .
Mikor a menszi van már kezdheted a Málna levelet, ha peteérés megtörtént a Palástot ,az vérzés csökkentő is !
Én biztos vagyok, hogy a következő menszesz kevesebb lesz és gyors lefolyású !
Málna27
2019-08-07 15:43:54
Anett: De jó, hogy írtál! Nagyon sokat gondoltam rád, aggódtam! Nem hangzik jól a kálváriád :( Remélem, hogy mihamarabb rendeződik a ciklusod.
Köszönöm, én megvagyok. Viszonylag sokáig volt vérzés (2,5 hét), sokszor még érzem, hogy érzékenyebb a hasam.. Nem tudom, hogy mikor fog megjönni először, de remélem hamar rendeződnek a dolgok és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Lelkileg is kezdek túljutni rajta..csak lassan megy. Addig is szedem a vitaminokat, mást nem nagyon tudok tenni az ügy érdekében.
Milla hát tènyleg érdekes egy görbe...de láttunk már igen furcsa görbékből is babákat...
Erikasz: merre ment a hőd? Trszteltél?
Én emelkedek. Én vagyok a nagyon szèp görbéket produkáló, csak az a baj h innét még nagyobb a pofáraesés...bár annak örülök h legalább progi gondom nincs, mert pár éve még azzal is szenvedtem...
Szombaton lesz a 6. házassági èvfordulónk...gondolkodom h ellövök egy tesztet...de tegnap még tök pozitív voltam ma meg megint azt érzem h tuti nem sikerült...mindig az előző terhesgörbém nèzrm és ez a mostani se olyan mint az volt akkor húztam a vonalzót 37-en...