Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Archangel, NYUGI!!!
Ahogy visszaolvastam, rájöttem, hogy valószínűleg mát szeded az Utrót, most csak folytatod.
Az Utro emelhet a hőn, de nem fog pozitív tesztet produkálni! Az a babától, van, okés?! :-)
Én Duphastont szedek (ez is progeszteron) és az én tapasztalatom: a hőm ugyanúgy leesik, amikor "kell", a mensim az utolsó szem utáni 3. napon jön meg. Én augusztus közepe óta szedem egy ciklus kivételével. Nekem kimondottan azt mondta a doki, hogy nyugodtan szedhetem, nem lesz belőle gond. (Persze ez Duphaston, de a két gyógyszer elég hasonló.)
Archangel85
2014-01-08 11:34:37
Kedves Capri nekem ez még halvány nagyon.... már volt egyszer ilyen...aki emlékszik..akkor nem volt progi pótlás.
Most closti+16 naptól utrot naponta kettőt kell alkalmaznom. Azt mondta a doki, ha pozi teszt akkor folytassam. És én folytatom az utro adagolását mert ha halvány is akkor se akarom, hogy ugy járjak, mint a múltkor.
Viszont most rendesen kiakadtam. Olvasgatok mindent a neten, és azt írják, hogy ha nem hagyom abba az utrot, nem fog megjönni, és hogy a hős is azért lehet ennyire magas, mert az utro megemeli. Most kiakadtam, mi van ha mégsem vagyok babás??? Annyira tanácstalan vagyok. Meghogy nem szabad sokáig szedni, mert összekavarja a ciklust. nem értem....sírok..
plumeria14
2014-01-08 11:29:30
capi,
2012 decemberében nézték a hormonjaimat, az a bizonyos eset februárban történt.
capri
2014-01-08 11:12:41
Archangel, miért kérdezed, mikor lenne érdemes tesztelned? Már ott van a kezedben a kétcsíkos teszt, most már csak azt kell néznünk, hogy szépen erősödjön. :-) Szerintem akkor tesztelj, amikor szeretnél. Ha úgy érzed, akkor akár minden reggel, ha nem, akkor ritkábban. Ahogy érzed! :-)
Utrót mikor kezded el?
Archangel85
2014-01-08 11:04:41
Capri nagyon köszönöm, hogy ránéztél a grafra. Én hiszek neked, de akkor szerinted mikor lenne érdemes tesztelnem?
capri
2014-01-08 10:41:47
Archangel :-))) Lehet, hogy hülyeség, de szerintem azért is halványabb a teszted, mert pár nappal később lehetett a beágyazódás. Amiért ez eszembe jutott: nálad a 14. dpo-n ugrott csak vissza a hő, a legtöbb lánynál viszont már pár nappal korábban látszik a beágyazódás utáni emelkedés. De félre ne érts: nem azt akarom mondani, hogy ez gondot jelentene! Csak nekem így tűnik logikusnak. :-)
Jniki, látatlanban is fújjuk felfelé a hődet és jó messzire a mensit :-)
Mel, én a második hullámvölgy környékére tippelném. Gondolom, Te is? :-)
Ildibaba, örülök, hogy megnyugtatott a doki!! Szimpatikus... :-)
Valószínűleg nem rám gondoltál, de az én első dokim is feleslegesnek tartja a hőmérőzést. Igaz, ő a hormonsort is, amennyiben van peteérés... (már nem hozzá járok)
Encii, tuti jó jel, drukkolok.
Plumeria, az a februári esetleges spontán vetélés nem a hormonsoros ciklus volt?
Ildibaba81
2014-01-08 10:23:31
Pulméria!
Ezért gondoltam, hogy nagy bajom nem lehet, mert annyira nem volt vészes a pecsét... :S
Sajnálom a februárit. Na, majd idén!
plumeria14
2014-01-08 10:14:54
ildibaba81,
az új teszten már sokkal határozottabb a csík és a hőd is nagyon biztató. Örülök, hogy megnyugodtál és a doki is biztató volt. Igazad van abban, hogy péntekig már ne kattogj ezen, akkor már úgyis jó kezekben leszel...
Érdekes, amit írtál az élénk piros vérzésről és az ájulásszerű rosszullétről...ezek szerint februárban spontán vetélésem volt :(
luciffer73,
úgy látszik, hogy tegnap volt valami a levegőben...Az igazság az egyébként, hogy mindig a nő az, aki többet tesz az ügy érdekében...az én párom egyelőre még nem borult ki a fórumozástól, szerintem még örül is annak, hogy nem az ő nyakába zúdítok mindent...még, ha azt is mondja, hogy őt is ugyanúgy megviseli minden sikertelen hónap, akkor sem megy át mindazon a "szenvedésen", mint én, mert ő csak egy kis szelete kap ebből a tortából...a nagy részét nekem kell "lenyelnem" és feldogoznom. Azért hagytam abba 2 napja a mérést, mert hétfőn, amikor esett a hőm, nagyon sok energiámba telt, hogy ne lássa rajtam, hogy mennyire szarul vagyok...pedig még nem is jött meg...de ugye, mi már nagyjából tudjuk, sejtjük, hogy mi fog történni...nekem most így könnyebb, hogy nem mérek és nem stresszelek azon, hogy mennyit csökkent a hőm...a szombati pecsételés miatt egyébként is idegesebb vagyok, lehet, hogy most emiatt fog késni...próbálok lenyugodni, a tegnapi dili átfutott rajtam. Egy nyugodtabb pillanatban érdemesebb lenne ezt átbeszélnetek, hogy ő is egy kicsit jobban átlássa a helyzetet és megpróbálja átérezni az érzéseidet.
Archangel85,
hát, elég ok minden utal arra, hogy valóban van ott valaki :)
Ildibaba81
2014-01-08 10:08:16
Encii!
Tutira jó jel szerintem, a teszteléssel várj szerintem legalább 5 napot a nemvárt napjától számítva. :)
Drukk! :)
Encii
2014-01-08 09:57:59
Sziasztok!irtam tegnap hogy kíváncsiságból mértem 37 volt ma is mértem 36,9 , ma vagyok a 32-dik naponma lenne esedékes a nem VÁRT,eddig semmi jele ... Szerintetek jo ez a 36,9?köszönöm
Ahogy visszaolvastam, rájöttem, hogy valószínűleg mát szeded az Utrót, most csak folytatod.
Az Utro emelhet a hőn, de nem fog pozitív tesztet produkálni! Az a babától, van, okés?! :-)
Én Duphastont szedek (ez is progeszteron) és az én tapasztalatom: a hőm ugyanúgy leesik, amikor "kell", a mensim az utolsó szem utáni 3. napon jön meg. Én augusztus közepe óta szedem egy ciklus kivételével. Nekem kimondottan azt mondta a doki, hogy nyugodtan szedhetem, nem lesz belőle gond. (Persze ez Duphaston, de a két gyógyszer elég hasonló.)