Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-08-12 22:35:15

Sziasztok! Ma voltam a dokinál, mert múltkor nem adott beutalót. Megvizsgált kézzel, azt mondta "szertine terhes vagyok". Hát nagyon remélem, az UH szerint is. Végül péntekre kaptam időpontot.
Andi198729
2019-08-12 19:47:46

Ja igy már értem Józsa. Ha kezelik az ir-t lesz esélyed spontán is teherbeesni. Most szeptemberben viszont én azt javaslom hogy ne vágjatok bele az újabb inszembe bár ez a ti döntésetek ezt nektek kell eldönteni.Az ir kezelése hosszabb folyamat.nekem fél év elteltével mutatkozott javulás de még mindig nincs rendeződve az inzulinom azért kaptam emelt adag mercket. Értem én hogy minél hamarabb szeretnétek babát hidd el mi is igy vagyunk vele. Viszont azért nincs értelme mert a magas inzulin miatt nem fog megtapadni hiába termékenyülsz meg. Legutóbb is ez lehetett a probléma az inszemmel h.lehet h.megtermékenyült csak nem tudott megtapadni. Inkább várjatok mig rendeződik és akkor már lesz esélyetek inkább később nagy esélyekkel mint most rögtön egy újabb sikertelen inszem. Minimum 3 hónap utana úgyis csináltatnak újabb terhelést es kiderül javult-e maradt-e ugyanúgy és ennek függvényében fogják adagolni a gyógyszert. Én is mielőtt megyünk konzultációra csináltatok újabb terhelést h.hogy áll az inzulinom. Az endodoki amúgy is szeptemberben csináltatni akar h.mihamarabb kiderüljön elég-e ez a napi 2 szem. A személyre szabott kezelést csak többszöri kontrollal tudják beállitani. Lehet h.először neked is napi 1 merckkel kezdik hogy lássák hogy reagál a szervezeted rá. A merck nem mindenkinek válik be sajna én imádkoztam h.beváljon mert csak emellett lehet teherbeesni másféle gyógyszer mellett nem lehet. A diétát és sportot illetően is tudok neked tanácsot adni valamint természetes gyógymódokat is -ezeket megbeszéltem az endodomimmal és rábólintott-.
Jozsa85
2019-08-12 17:57:12

Peregnek az esemenyek! Mar most penteken fogad az endokrinologus-nogyogyasz!!! Juhejjjj!!!!Most hivtak! :)
Jozsa85
2019-08-12 17:08:40

Andi!

A csajszit kuldtek lombikra.Felre erthetoen irtam, bocsi.
En remelem meguszom egy tablettaval meg dietaval.
Szept.10re akart beirni, de mondtam hogy 2. inszem elott vagyok es elore vett jovo csutortokre.Rendes volt az asszisztens.
Andi198729
2019-08-12 17:01:42

Józsa mármint téged küldtek lombikra? Azért ez jó hír hogy mégiscsak csinálnak lombikot Ir mellett. Nekem is ez ad erőt hogy akkor legalább lombikkal talán sikerülhet nekünk is. Ennek a csajnak jó magas a homa indexe. Sikerült nekik az inszem végül? Egyik egyetemi csoportársam is Ir-es de nekik 5 lombik sem sikerült na de neki azért mert egyrészt nem volt kezelve az ir nem birta a gyógyszert a diétát sem és ezen kivül számtalan más probléma fennállt nála.a diétával úgy volt hogy ha nyaralni mentek nem volt önuralma h.nem ehet meg bármit.pedig ehhez nagy önuralom kell nekem sem volt könnyű de már megszoktam.mindent a cél érdekében.
Minden rendeződik Józsa majd meglátod;)az a lényeg hogy megvan a sikertelenség oka és most már kezelni fogják.
Jozsa85
2019-08-12 15:04:27

Na.Jovo csutortokon var az orvos.
Levelezek egy inszemes csajjal.A Homa indexe 31.2!!!!!!
Lombikra kuldtek.meg gyogyszer meg dieta meg sport.
Andi198729
2019-08-12 11:44:52

mistimi, sajnálom, hogy negatív lett a teszt, de még azért ne add fel! Hihetetlen, hogy olyan szép a görbéd, szép magas, az eddigiek is szépek voltak.
Józsa így van, örülni kell annak, hogy végre kiderült a sikertelenség oka, mert annak sokkal rosszabb, akinél nincs semmi probléma, és úgy sem sikerül, mert ott nem tudnak segíteni, ha megvan a probléma, akkor azon tudnak. Az már viszont kevésbé jó, hogy IR, nem akarlak elkeseríteni, de nem kevés időbe fog telni, míg összejön a baba. Bár lehet hogy ez változó egyénenként, de pl nálam novemberben diagnosztizálták, és baba még mindig nincs sajnos :( Mondhatni folyik a kísérletezgetés, gyógyszeradag emelés, fogyásmegállítás, megemelte a szénhidrátadagomat, hogy ne fogyjak tovább, aztán ki tudja mennyi idő még, amíg rendesen beáll normálisba. Csak addig meg telik az idő, újabb és újabb sikertelen hónap, persze, tudom az okát, miért, de még így is nehéz. De adja az Isten, hogy neked mihamarabb összejöjjön! Ezt követően hármas kezelés lesz, ami nagyon fontos: diéta, sport, és gyógyszer.
Jozsa85
2019-08-12 10:23:18

Maryanne!

Semmi baj.Nagyon orulok hogy kiderult.Ma hivtam az orvost idopontert, de jott egy valasz hogy irjak sms-t.Gondolom rendel.Megirtam mit akarok es most varok.Szurkoljatok!
Ha nem tudok vele ma beszelni, bejelentkezek mashoz.
Milla880529
2019-08-12 10:21:22

Jelenlegi állapot
mistimi
2019-08-12 09:00:16

Teszteltem reggel egy büdös nagy negatívot. Bár gagyi one step, de semmi kis halvány csíkocska sincs...szerdára nem várom, de szerintem jönni fog

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!