Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-08-13 14:55:49

Most visszatettem minden értéket és bent hagyta az ovut. Nem egy szép görbe. Ma mértem utoljára.
Lion86
2019-08-13 14:53:08

Köszönöm az érdeklődést és drukkot, de nem fűzök nagy reményeket az ultrahanghoz. Ma megcsináltam az egyik Predictort és szinte semmi nincs rajta. Tüneteim vannak, pl. hányinger, érzékeny a cicim és néha mintha késsel szúrkálnák és kicsit fájdogál a hasam. Na meg jó nagy mennyiségű folyásom van (nem fertőzésszerű). Az őrületbe kerget, hogy egyik nap valami pozitív dolog történik, másnap meg...

Gratulálok Kitty :)
KittyCat
2019-08-13 14:43:21

Sziasztok!
Bejelentkezek en is egy kicsit hozzatok. Ma voltunk a 18.heti genetikai UH-n, vegre nem titok a neme, mert megmutatta magat. Igazabol vicces volt, mert elkezdett vizsgalni a doki es kerdezte kb ket perc utan, hogy tudjuk-e a nemet, vagy szeretnenk e tudni, mert o mar tudja. Igy leesett az allam.. :)
Mondtuk neki, hogy meg nem mondtak semmi, es nagyon kivancsiak vagyunk. Kiderult kisfiu erkezik hozzank. :) Nagyon boldogok vagyunk, igazabol a megerzesunk is ez volt. Minden rendben van egyebkent. :)
Olvaslak titeket minden nap, es szurkolok nektek. Lion remeljuk ezt hamarosan UH-val is igazolja a doki.
Milla880529
2019-08-13 11:20:23

Edit, igen hozzá járok, úgy tervezem, hogy ha végre megjön, elmegyek a 3-5. napi hormonvervetelre, majd 2 hét múlva a tsh-s vervetelre (tsh, T3, T4 és Anti-tg) és majd a ciklus végén a ciklus végi hormonvervetelre. Amikor majd megyek a ciklus végi vérvételre, akkor csináltatok cukorterhelest is. Ezek a terveim és ugye , ha megvannak, vissza megyek Tóth Gezahoz, hogy mondjon ítéletet.
Edit90
2019-08-13 11:09:21

Sziasztok!
Erikasz: sajnálom,hogy megjött:( hogy vagy mostanság? Mi lett a munkahely váltással,sikerült?
Lion: nagyon örülök,hogy a doki szerint terhes vagy:D várom az ultrahangról a beszámolódat. Csináltál azóta tesztet? Van valami tüneted?
Mistimi: sajnálom a leesèst,hidd el tudom,min mentek keresztül. Minden hónapban a szèp görbe,aztán a leesès,ès a mensi. Èn is mindig vagy összetörök belül,vagy dühöngök,vagy csak ürességet érzek. Kitartást neked,ès sok erőt kívánok:)
Józsa: nagyon jó hír,hogy ilyen hamar fogad a doki:)
Milla: most kihez jársz? Èn Tóth Gèzát hallottam több helyről is,hogy ajánlják. Èn mèg nem voltam nála, saját tapasztalatom nincs.
Èn ma voltam a vèrvètelen. Volt már valaki állami kórházban a 21.napi vèrvètelen? Mennyi időre kèszül el az eredmény? A hölgy akinèl voltam nem tudta,a másik meg azt mondta neki,biztos ami biztos csak jövőhèt vègèn érdeklődjek.
Milla880529
2019-08-13 09:49:38

Itt Egerben járok endokrinológushoz, de lehet meghallgatnek egy masodvelemenyt. Mielőtt bármelyik meddosegibe bejelentkeznek, szeretném tudni van e IR vagy rendben van e a TSH-m.
Andi198729
2019-08-13 07:53:00

Milla, te nem pesti vagy ugye? Mert én csak itt Pesten tudok ajánlani, Dr. Rencz Ritát.
Mistimi, tudom, hogy rossz érzés ez, hogy tudod azt, hogy minden rendben van, az időzítés is jó, aztán mégsem sikerül. De gondolj Grétire, ő a pozitív példa, ő is sikerült nektek. Voltál mindenféle kivizsgáláson? Uh, hormon, terheléses, esetleg pajzsmirigy? Bosszantó számomra is, hogy van peteérés, jól időzítünk, aztán mégis megjön, de én tudom az okát, miért, az Ir miatt. Csak a türelmem, ami elfogyott, hogy várni várni... Én nem igazán hiszek abban, hogy vannak párok, akiknél elvileg semmi probléma nincs, és nem jön a baba. Valami oknak csak kell lennie, mert ha mindkettővel rendben van minden, van peteérés, ott a megfelelő hímivarsejt, akkor megtermékenyül, és ha a hormonokkal is minden rendben van, be is kell, hogy ágyazódjon. Azért egy egészséges párnál, akikkel minden rendben van, ott azért bekövetkezik a terhesség. Vannak olyan szerencsések, akiknek rögtön összejön, és vannak akiknek 1 éven belül. De akinek 1 évig semmi, akkor érdemes elmenni meddőségibe, kideríteni az okot, persze nem feltétlenül kerül sor lombikra, lehet olyan akadályt találnak, amit kezelni tudnak.
mistimi
2019-08-13 07:11:57

Lion örülök h jó híreket kaptál, szurkolok h pénteken is minden rendben legyen az uh-n.
Nálam ez a hónap se nyert...picit most azért megzuhantam...jókor vagyunk együtt, van peteérésem, elvileg az ir nálam rendben...nem tudom miért nem sikerül...
Milla880529
2019-08-13 06:24:27

Tudtok ajánlani olyan endokrinológust, akihez ha elviszem a leleteket, akkor kiértékeli. Sokan irtok az IR-ről és szeretném kizárni a lehetőségét, mert ha jól értem, amit leirtatok, akkor mielőtt meddőségi klinikára mennénk, érdemes kizárni az IR-t, ha baj van vele azt kell rendbe tenni. Tudtok jó endokrinológust?

Köszönöm :)
Milla880529
2019-08-13 06:12:01

Sajnos nekem csökkent a hőm, ha jól gondolom ez egyet jelent :(

Tesztet is csináltam, ami negatív lett..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!