Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-01-13 10:50:28
 
Archangel, Ildibaba, annyira sajnálom, hogy már a hőesésnek is örülnötök kell a sok bizonytalanság után... :-(( De remélhetőleg most már mindketten túl vagytok rajta, és kezdődhet az új, sokkal boldogabb ciklus! :-)
Ildibaba81
2014-01-13 10:45:39
 
Sziasztok!

Egy kis gyors info: a hétvégén nagyon pocsékul voltam, totál kivoltam, mert biztosra vettem, hogy méhen kívüli lesz, mert folyamatosan magasan volt a hőm, ráadásul, ahogy írtam, szombaton még hőemelkedésem is volt (szerencsére ez nem jött vissza, de már előre bevizionáltam, hogy még a hétvégén a műtőasztalon fogok kikötni). Ma reggelre nagyot esett a hőm (36,4), ami nagyon megnyugtatott. A vérzésem már majdnem teljesen elmúlt (továbbra is oltári fura ez a vérzés)...
Holnap 1/2 7-re megyek konzultációra, szerintem azt fogja mondani, vetélés volt. Csak nem tudom, mi volt az a hőemelkedés... :( Majd megkérdezem.

Luciffer!

Örülök, hogy jobb a helyzet nálatok.
Moha13
2014-01-13 10:36:08
 
Archangel85

Köszi, szerintem is alakulgat már...

Ne haragudj, de annyian vagyunk itt, hogy nem emlékszem, hogy Ti milyen vizsgálatokon vagytok már túl? 17 hónap elég sok...én már biztos megőrültem volna...bár, amikor belevágtunk és olvasgattam itt a fórumot, azt is elképzelhetetlennek tartottam, hogy nekünk max. 3 hónap alatt ne jöjjön össze...:X
Szóval...Nálatok mi a helyzet?

Nagyon szorítok, hogy végre ez a 18. meghozza a sikert és a babócát!
Archangel85
2014-01-13 10:28:09
 
Dzsuzsa nagyon szép görbe, szorítok érted nagyon !!!
Capri a te hőd is nagyon tetszetős. :)))
Moha most már kezd szép lenni ate hőd is, drukkolok :))

Na és akkor én így...18. hónap ....
Moha13
2014-01-13 10:20:56
 
luciffer
Értem. Néha jól jön egy kis veszekedés...utána olyan könnyebb lesz az ember...:D

A levelet olvastam, írtam is, hogy köszönöm hogy gondoltál rám, de Pest nekem kicsit messze van.
luciffer73
2014-01-13 10:00:54
 
Moha bocsi, de meló ezerrel....
Szóval emiatt nem kell visszalapoznod...semmi titok nincs. Elöntötte az agyamat a langyhúgy, mert baromi azt éreztem, hogy ez az egész gyerektéma, meg ami ezzel jár, nem is érdekli annak ellenére, hogy ő miatt vágtam bele. Ezen húztam fel magam, meg persze volt még más is. Egy igazi bunkó paraszt volt karácsonykor...hosszú lenne...jól összeordibáltam az arcát...nyilván azért ebben benne volt az is, hogy pénteken meg is jött, tehát előtte amúgy sem voltam a megtestesült Buddha...meg már akkor fáradt voltam minden fronton a szalagavató miatt....na szóval ez mind összeadódott...a lényeg, hogy amikor már elfáradtam az ordításba, akkor azért ő is szóhoz jutott...hát volt amiben igaza volt természetesen, de több dologban nem. Ezekért bocsánatot kért...én is hümmögtem valamit az orrom alatt :))))
Remélhetőleg azért innen már csak jobb lesz. Tulajdonképpen még örülök is neki, hogy így alakult...már persze az ordítást nem hiányoltam volna...de legalább elmondtam neki mindent, ami már egy jó ideje a bögyömben volt.
Viszont azért érdemes lenne visszalapoznod, mert bemásoltam neked egy levelet, amit nekem küldött egy volt kolléganőm...ezek szerint hiába kértem meg a lányokat a fórumon nem szóltak?!
capri
2014-01-13 09:50:41
 
Ja, lányok, ugye múlt héten írtam, hogy bejelentkezek kineziológushoz. Nos, úgy tűnik, inkább talpreflexológushoz megyek...
A kineziológus munkanapon este 6-ig dolgozik csak, amikor én nem tudok menni (6 körül érek csak haza). De azt is írta, hogy Ausztriában, a határ mellett lakik, ott is kezel esetenként (ami nekem jó is lenne). Megkérdeztem az árakat, és Mo.-on 8000 Ft, Ausztriában 50 euró (kb. 15000 Ft)... Nos, nekem ez annyira nem szimpi... Mert ha valaki Au.-ból jelentkezik be, oké, világos, hogy több, de én eredetileg Mo.-on jelentkeztem be. Ráadásul ekkor már azt írta, Bécsben kezel, oda meg nem mennék. Illetve nagyon ajánlgatta a Skype-on keresztüli kezelést, de mivel még nem ismerem ezt a kezelést, az nem nagyon jön szóba (az elején legalábbis biztos nem).
Aztán beszéltem barátnőmmel, akivel eléggé hasonló a gondolkodásunk (nem feltétlenül hiszünk mindenféle hókuszpókuszban :-) bocs mindenkitől, aki máshogy gondolkodik), és ő nagyon ajánlott egy talpreflexológust, akinél volt. Úgyhogy most őt fogom inkább felhívni. :-)
Moha13
2014-01-13 08:58:17
 
luciffer
ÖRülök, hogy kibékültetek...:)
Egyébként én valahogy totál lemaradtam erről az összeveszés témáról...min vesztetek össze? Vagy most keresgéljek vissza a fórumban, ha érdekel? :D
Vagy ne legyek kíváncsi? :D
luciffer73
2014-01-13 08:55:21
 
Szia Capri!
Már 2-a óta melózok....:)))) ez a kihülés nem emiatt van. Iszonyatosan kivagyok fáradva testileg, agyilag, mindenhogy.
A békülés megvolt...vagyis inkább átbeszéltünk dolgokat. Én elmondtam (ordítva), hogy mi az ami bánt, ő meg kevésbé hangosan, de azért közölte velem, hogy mi az oka annak, hogy idióta. :))
A lányomnak múlt pénteken volt a szalagavatója...ezért volt egész héten egy őrület az életem...konkrétan kipurcantam..., de egyébként is "ez a normális" hőm :DDDD ez csak nektek nagyon furi...nekem nem :)))
Bocsi, hogy egy önző barom vagyok....a többiekkel mi van?
Moha13
2014-01-13 08:51:25
 
luciffer
Szóval elhidegültél tőlünk...:)
Mindjárt itt az ovu, hajrá! :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!