Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mel84
2014-01-13 15:10:10
 
Igen, Capri, még görbében is közel azonos helyen járunk! :)

Néha eszembe jut, milyen jó lenne egy like a kommentekhez! :) Csak végiglike-olnám a szép görbéket :D
capri
2014-01-13 15:02:21
 
Mel, akkor hasonló cipőben járunk. Amúgy a görbéd nagyon biztatóan néz ki... :-)
Mel84
2014-01-13 14:52:38
 
Sziasztok!

Visszaolvastam... őőő... mindent elfelejtettem, amit írni akartam...

Dzsudzsa, tök szép a görbéd, ugyanolyan tesztet használtál minden nap!?

Krisztibaba: a pattik sem jelentenek semmit, én terhesség alatt is tiszta patti voltam, pont mint mensikor.

Én így:
(lehetne valami olyan pont, hogy éjjel ébren voltam, vagy hasonló, mert bár a 6 órám megvan, de mégsem aludtam 4-6-ig...)
krisztibaba85
2014-01-13 14:19:03
 
Sziasztok csajok!

Capri köszi a szurkolást,nem hiszem hogy sikerült,mert már kezdek vakarozni a homlokomon,ahol a patik szoktak jönni menzi elött,ugyhogy már úgy vagyok vele,megfog jönni,ha meg nem, annál nagyobb lesz a meglepi:-)))

Kiara nem csodálom hogy ilyen óvatos vagy,biztos egyszer is elég volt,nemhogy még......na szóval érted,hajrá kislány:-)))

Luciffer mostmár ha így kiordibáltátok,magatokat,szerintem rendeződnek a dolgok,mindketten tudjátok,ki hányadán áll dolgokhoz stb...új év új lappal indultok a sztorinak,hátha kevesebb lesz a feszkó ;-)

Dzsudzsa nekem nagyon tetszik a görbéd,túl csúnyán mutatna egy hőesés ott:-))) nagyon drukkolok:-)))
Kiara
2014-01-13 11:44:55
 
Kedvesek vagytok, köszönöm!
De a szeptemberi után most csak akkor fogunk igazán örülni ha nem kezdek el vérezni és 2 hét múlva az orvos is megerősíti hogy van ott valaki és jó helyen.. :-)
Addig próbálok nem nagyon ráfeszülni, csak figyelem a testem...és közben drukkolok nektek!!!!!
Moha13
2014-01-13 11:40:20
 
Igen...most képzeld el, ha már az elejétől csak nőnének, nőnének, mire megszületik a baba, mi lenne Veled, jó asszony? :D:D:D
Ildibaba81
2014-01-13 11:39:27
 
Az ziher, hogy nőni fognak - ez az egy amitől sikeres terhesség kapcsán tartok: már most is hatalmasak, ha ehhez képest még tovább nőnek, külön csináltatni kell majd a melltartóimat, vagy elfogadom a pasik felajánlásait és mindennap más pasi fogja tartani őket (legalább fedezve érzem majd magam... :D)
Ildibaba81
2014-01-13 11:39:13
 
Az ziher, hogy nőni fognak - ez az egy amitől sikeres terhesség kapcsán tartok: már most is hatalmasak, ha ehhez képest még tovább nőnek, külön csináltatni kell majd a melltartóimat, vagy elfogadom a pasik felajánlásait és mindennap más pasi fogja tartani őket (legalább fedezve érzem majd magam... :D)
luciffer73
2014-01-13 11:34:41
 
Kiara...ha azt mondod, hgy három erős pozi, akkor itt nagy baj nem lehet....és még szerencse, hogy akartok gyereket. Gondold csak el, ha a doki azt mondta volna, hogy nem lehet, mert....meg mondjuk nem is akartatok volna, és ehhez képest...ugye? :)))))
...nyugi anyukám...előbb-utóbb nőni fognak...nem is kicsit :)))))
Ildibaba81
2014-01-13 11:33:42
 
Capri!

Igen, reméljük és én azzal biztatom magam, hogy mióta az új munkahelyemen vagyok lényegében a 2. hónapban végül is sikerült teherbe esnem - sajna nem jött össze, de azt már legalább tudom, hogy szervi bajom nincs, azt mondta a doki, ha ez nyer bizonyítást nem kell egyáltalán közbeavatkoznunk, természetes úton sikerülhet. Ha elvetél a terhesség az pedig azért van, mert nagyon beteg lenne a baba, valószínűleg talán életképtelen is - ez végül is a természetes szelekció része és én nem szeretném, ha a gyerekem az egész életét betegen töltené, akkor már inkább ez. Emiatt kevésbé aggódok, attól viszont totál beparáztam, hogy méhen kívüli, mert ha a petevezetőben ragad és nem találják meg idejében, akár el is vérezhetek, de most már nem félek annyira ettől, egyre optimistább vagyok.
Holnap, ha minden jól megy meg tudom már írni nektek a végeredményt.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!