Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Dzsudzsa, ezek szuper hírek! :-))) Szóljál, ha már gratulálni is lehet! :-)
Mirmite, üdv újra itt!
Szilvia1980, mi pont ugyanígy voltunk együtt, pozi ovuteszt előtti hajnalban és másnap este. :-) Ez teljesen jó időzítés szempontjából. A többi meg kiderül néhány nap múlva. :-)
Jniki, majd írjál, mi a helyzet ma. Azért drukkolni lehet, hogy mégse jöjjön meg? :-)
Krisztibaba, csak így tovább, már nincs sok hátra!
Antika, hogy érzed? Most lehetett ovud?
Ildibaba, majd gyere, várunk a hírekkel. Remélem, az orvos is megnyugtató híreket fog mondani!
Nálam még semmi egetrengető változás, hétvégére már többet fogok tudni... :-)
Antika
2014-01-14 07:00:46
Jó reggelt!
Dzsudzsa drukkolok, hogy minden rendben legyen! Ez annyira izgi :)
Ma sikerült ismét feljebb ugrania a hőmnek, de a tegnap előtti 36.6-ot kivette a rendszer. Remélem mostmár csak felfelé veszi az irányt:)
Ma így :
Dzsudzsa
2014-01-14 06:46:13
Tegnap du. vettem a DM-be Clearblue tesztet. A nem digitális is 2000 Ft. :( Azonban du. szép pozitív lett. Erre fellelkesülve vettem egy másikat is, amit reggel megcsináltam és gyönyörű pozitív :)) Hajnalban 4.15-kor fotóztuk a kijelzőt a párommal, mert az biztos megmarad :))
A hasam alja fáj, tegnap majdnem kiugrottak a petefészkeim, úgy feszítetettek és szúrtak. De szerencsére nem görcsölök és semmi barnázgatás.
Azért folytatom a tesztelést csütörtök-péntek fele.
Majd - ahogy Kiara is írta - türelmetlenül várom a 6. hetet, mikor mehetek az orvoshoz.
Az izgalmak nem hagynak alább, csak fokozódnak :)))))) De ez így szép !!
krisztibaba85
2014-01-14 06:23:09
Jó reggelt:-)
gyors helyzetjelentés,aztán irány a meló:-(
Én ma változatlanul ugyanúgy vagyok:
Monika5
2014-01-13 23:16:09
Dzsudzsa,
Nekem a rossmann-os Facelle (25-ös), sima (nem kazettás) teszten is megmaradtak szépen azóta is a csíkok. Utána meg nálunk a dm-ben kapahtó,kazettást "TESTAmed" márkájúval teszteltem(nem tudom, hogy otthon lehet-e kapni), azon is megmaradtak a csíkok. Próbál ki esetleg ezeket, hátha neked is jó lesz valamelyik. :)
Encii
2014-01-13 19:39:38
Sziasztok a rózsaszín folyás tegnap este át váltott menstruációra :( ;( megjőtt ;( ;(
Ooooo istenemmm miért nem akarsz engem már boldoggá tenni :(
jniki82
2014-01-13 19:35:51
Sziasztok Csajok!!
Egy pár napja nem minden olvastam el , ill. vissza!
Ildi, ha jól éretem akkor volt baba, de sajna nem maradt meg, ez jó hír is meg ne is, mert tudjátok, hogy tud jönni, de sajna most nem jött össze.
Nekem még nincs semmi, és nem is érezek semmit, de ahogyan ismerem magam holnap lesz a 26. nap és az elmúlt 2 hónapban mindig ezeken a napokon jött meg, szóval szerintem holnap és akkor csütörtökön vérvétel, de lagalább kibírta, hogy ne ma vagy holnap kelljen mennem.
Holnaptól ismét mérek, mert szerintem kell!!
Majd beszámolok!
Capri, kéredzted az alphőm vmelyik nap, szerinted utalhat vamire, hogy általában minid magas?
Szilvia1980
2014-01-13 19:18:48
Dzsudzsa: Koszonom szepen a gyors valaszt:) Szoritok neked nagyon:)
Szep estet:)
Dzsudzsa
2014-01-13 19:13:43
Szilvia!
Én is jártam már úgy. Normális. A léányeg, hogy egyértelműen pozitív legyen.
Szilvia1980
2014-01-13 19:09:16
Dzsudzsa: Mult honapban 2 napig volt pozi az ovutesztem, ez normalis?
Dzsudzsa, ezek szuper hírek! :-))) Szóljál, ha már gratulálni is lehet! :-)
Mirmite, üdv újra itt!
Szilvia1980, mi pont ugyanígy voltunk együtt, pozi ovuteszt előtti hajnalban és másnap este. :-) Ez teljesen jó időzítés szempontjából. A többi meg kiderül néhány nap múlva. :-)
Jniki, majd írjál, mi a helyzet ma. Azért drukkolni lehet, hogy mégse jöjjön meg? :-)
Krisztibaba, csak így tovább, már nincs sok hátra!
Antika, hogy érzed? Most lehetett ovud?
Ildibaba, majd gyere, várunk a hírekkel. Remélem, az orvos is megnyugtató híreket fog mondani!
Nálam még semmi egetrengető változás, hétvégére már többet fogok tudni... :-)