Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2014-01-14 15:01:46

Ildi Nem haragszom!!!! Dehogyis. :)))
Én csak reagáltam a te reagálásodra. Ezért se nagyon szeretem a fórumot. Néha tök nem úgy jönnek le a dolgok, mint ahogén gondolom. Nincs hangsúly..... Szeretlek Titeket!!! :))))
Tündérke
2014-01-14 14:34:34

Sziasztok !
Inszemin
Tündérke
2014-01-14 14:31:21

S.O.S
Sziasztok !!!
eln
Ildibaba81
2014-01-14 14:11:21

Csajok, kösz a biztatást. :)

Sajnos még eléggé vérzek, ezért lehet, hogy csak a következő ciklus lesz a sikeres, de az tutira az lesz, mert ha még egy bak lesz a családban, akkor én fogok menekülni.

Plum!

Ha ez nem volt a legtutibb kisfickó és ez volt a leggyorsabb...hát...asszem, akkor apának fel kell kötnie a gatyót... :D
Ildibaba81
2014-01-14 14:06:49

Archangel!

Ne haragudj, nem bele szólni akartam, inkább csak segíteni.

Nekem egyáltalán nem járt görccsel, vagy bármilyen egyéb jellel. Semmim nem fájt, az egyetlen tényező a fura vérzés volt.
A halvány pozitív tesztről meg csak annyit, hogy épp hogy kivehető, halvány pozi tesztjeim voltak csak, amire azt mondta a doki, nem lehet mástól, csak ha a hcg jelen van a szervezetben. A vérvizsgálati lapon a határ 5 mUL/ml, nekem szombaton 36,3 volt, ebből arra következtetek, hogy előtte szombaton ennél több lehetett, később, kedden, illetve szerdán még több és pénteken már híre-hamva sem volt a gyereknek sajnos. Csak annyit akarok ezzel mondani, hogy ha van csík valahol lennie kellett gyereknek is - legalábbis az én dokim így fogalmazott - más kérdés, ha szedsz olyan készítményt, ami tartalmaz hcg-t, de ezt nem gondolnám...

Én mindenesetre még egyszer köszönöm, hogy annyit írtátok, hogy nézessem meg magam dokival - tényleg szükség volt rá és ha apára hallgatok, talán csak akkor mentem volna el, amikor már nagyon erősen véreztem, azért ez így jobb volt. :)
KatkaManó
2014-01-14 14:01:28

Mel84, köszi :)
Részleteket később még nagyon folyamatban van a dolog és nem akarom elkiabálni ;)
CSütörtökön vagy szombaton kapom vissza, attól függ hogy fejlődnek :)
Mel84
2014-01-14 13:57:29

Sziasztok!

Plumeria, a hormonokhoz nem értek. Viszont a cukros löttyisre azt mondják, hogy aki rosszul van, általában annak lesz rosszabb az eredménye. Nos, ha megfordítjuk, akkor elvileg neked jó lesz! Drukk! :)

Ildibaba, sajnálom ami történt! Jó a felfogásod, én is így gondolom, inkább most, mint később. És igen, képes vagy teherbe esni, ez is mutatja, sőt, ugye van már egy gyerkőc is, szóval no para, majd a következő hónap sikeres lesz!!!

capri: szerintem is tök jó, hogy leírod ezeket! Legalább nem kell végigolvasni egy hosszú cikket! Kivonatként megkapjuk az infókat! :D
Te vagy a mi szakértőnk! :)

Dzsuzsa!!!! Ez szuper!!!!!! Nagyon örülök!!!!!!!
Ujjak keresztbe még 2-3 hétig! :)
Hányadik hónapotok ez!? :)
Nekem a DM-be és Auchanban vásárolt Corax Be Sure nevű teszten még mindig látszik a 2 csík, azon is, ami halványabb volt. 2011 december óta :)

Katkamanó, nagyon drukkolok!!!! Hány petesejt lesz? Mikor tudod meg, hány termékenyült meg? Mikor lesz beülti? (Egyelőre nincs több kérdés :) )

Légyszi fújjátok nekem is!
Kicsit korábban keltem, meg ez még pont a magas kategória nálam. Talán még nem veszett az ügy... reménykedem...
KatkaManó
2014-01-14 13:48:38

Gianna, mi is ebben a cipőben járunk. Lehet tudni, hogy mennyire lett rossz az eredmény?

Sziasztok!

Tegnap meg volt a petesejt leszívás :):) Elég jól sikerült.

Csatolok görbét. A hormonok miatt elég kacifántos, de az ovut tökéletes helyre rakta.

Szurkoljatok nekem, hogy minden rendben menjen :)
plumeria14
2014-01-14 11:38:43

capri,
most az LH lett magasabb 8,4 az FSH pedig 5,6. A dokim erre azt mondta, hogy 2,5-ig még jó, bár sok helyen írják, hogy 2 fölött már PCO gyanús az illető, míg sokan az 1:1 arányt tartják jónak. Ebből nehéz már kiigazodni, de ha meglesz az összes leletem, ami 7 munkanap + a 2. vérvétel, akkor felkeresek egy enokrinológust. Azon is gondolkozom, hogy az ösztrogén és progeszteron szintet nemcsak az ovu+7 nap, hanem ovu+12 vagy 14 napra is megcsináltatom, mert lehet, hogy az első esetben még szép magas a progeszteron értékem, csak nem tart ki addig, ameddig kellene.
Az inzulinterhelés számomra nagy meglepetés volt, mert én sokkal rosszabbra számítottam. A 75 gr glükóz elfogyasztása egyáltalán nem volt gyomorforgató, a 3 vérvétel sem okozott gondot, én ezeket jól bírom. Ennek az eredménye 3 munkanap alatt lesz meg.
Ja és engem is érdekelnek a hózzászólásaid :)
capri
2014-01-14 11:20:18

Plumeria,
sajnálom, hogy úgy tűnik, rosszabbak az eredmények... :-( Én is úgy olvastam, hogy ha a TSH nem jó, meg kell nézni a többit is, és az összes alapján lehet megmondani, hogy tényleg van-e gond, és ha igen, mi a kezelés. De ez már tényleg endokrinológus feladata általában. LH/FSH melyik a magasabb? Az LH? Milyen volt az inzulinterhelés? Mennyire kellemetlen? Reméljük, az már jó lesz. Már csak azért is, mert eddig még nem nagyon láttam olyat, akinek nem lett rossz az inzulinterhelése, és kicsit kezd olyan érzésem lenni, hogy a jó eredmény elérhetetlen... Fel a fejjel, kicsi vigasz, de most lesz merre elindulni...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!