Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adrienn830
2014-01-15 17:48:52

Sziasztok! A Tervezettbaba.hu oldalról megrendeltem, Ma átvettem a futártól a Pre-Seed termékenységet elősegítő gélt, a hétvégén lesz peteérésem és elkezdem használni és remélem összejön babánk :)
Ancsi2014
2014-01-15 17:02:39

Sziasztok Lányok! Eltűnök, feltűnök itt mert jobb ha nem olvasgatok állandóan fórumokon, próbálok nem állandóan ezen kattogni, tudjuk miért ... Eddig azt hittem jól is megy. Akivel már leveleztem itt az tudja, hogy IR-em van és ultro kúpot használok. Szeretnélek megkérdezni Benneteket, hogy tapasztaltatok-e már hasonlót: A vérzésem szépen beállni látszott 30 napra, peteérés minden hónapban. Az utolsó előtti nemvártam 38.napra érkezett dec.6-án. A köv.nemvártam úgy érkezett ahogy az előző nem késése esetén kellett volna dec.26-án, de csak 3 napig tartott és nagyon minimális volt. Nem voltam terhes, de ezen nem is pörögtem. Múlt héten ultrahangon ott volt a következő érlelődő petécském, aki miatt jan.12-én és 14-én javasolta a dokim az együttlétet, tehát a testem szerint most voltam a 17-18.napon (hétfőn). Hétfőn délután viszont elkezdtem vérezgetni, gyengén de azért minden mosdó alkalmával ott volt a papíron. Ma szerda van és még mindig tart. Olyan mintha a nemvártam lenne.
Nagyon tanácstalan vagyok, mit történhetett. Kérlek akinek van tapasztalata vagy hallott olyanról hogy az ultro vagy bármi így megkavarta volna a dolgokat az írjon nekem.Köszönöm Lányok!
kukac
2014-01-15 14:07:57

Nyuszómuszó: Aranyos a férjed :)

Capri: 11-12-én voltunk együtt. Hát többet is megtehettünk volna az ügyért, de ez van. Minden hónapban megfogadjuk, hogy kétnaponta action, de valahogy soha nem jön össze... :S
capri
2014-01-15 13:55:57

Kukac,
11-12-én voltatok együtt? Mert az - szerintem - a legtökéletesebb időzítés. :-) Vagy esetleg 8-9-ére gondoltál a két nappal?

Nyuszómuszó, ez aranyos. :-))
Nyuszómuszó
2014-01-15 13:37:17

Gianna
Több, mint 1 hete csináltam már egyet, de az negatív lett.
Így kicsit félve csinálom a következőt, ma már a férjem telefonált, hogy ő bizony már nem bírja, úgyhogy vett tesztet :-)
kukac
2014-01-15 13:36:48

Sziasztok!

Na már be is húzta az ovumat a rendszer. Szerintem is akkor volt, mert aznap voltak a legerősebbek a fájdalmaim. :) Sajnos az időzítésünk nem a legjobb (előtte való két napon voltunk együtt, ami számít), mert a férjem nem érezte jól magát, de ha jönni akar a baba, akkor így is jöhet.
capri
2014-01-15 13:25:30

Ja, nem is mondtam. Hétfőn este megyek talpreflexológushoz! :-)) Direkt rákérdeztem, lehet-e csinálni akkor, amikor az ember még nem tudja, babás-e. Azt mondta, igen (bár én azért tartanék tőle). Viszont nekem hétfőre már valószínűleg egyértelműen mutatni fogja a hőm, mi a helyzet, eddig legkésőbb 12. dpo-n már leesett, az pedig szombat. Kíváncsi vagyok, milyen lesz! :-)
capri
2014-01-15 13:15:17

Kiara, szuper hírek! Már bocs... :-D
A Te teszted már nem nagyon tud sokat erősödni, olyan szép volt az utolsó, amit feltettél! :-)
Kiara
2014-01-15 12:06:42

Sziasztok!
Megy a drukk a finisbe lévőknek, a többieknek meg sok sok szívecskés napot! :-)
Ma hát elég érdekesen vagyok, a mellem már annyira nem vészesen fáj, csak ha megnyomom, tegnap este mensis görcs, és derékfájdalom.. meleg vízes palackkal aludtam el, nem volt elviselhetetlen csak kellemetlen.
Ma kicsit erősebb fehéres folyás és mint akit fejbe kólintottak, szédülök egész nap...nem is nagyon kívánok enni, de a gyomrom sem 100%-os kicsit hányingerem van, már reggel óta...furcsa eddig mindig csak pár percig tartott..Álmos vagyok, kicsit érzem a derekam és eszméletlenül lassan megy az idő..
Este csinálom az ellenőrző tesztet, 1 hete volt az előző, megnézzük ahhoz képest milyen a csíkom.
gianna
2014-01-15 11:59:15

Nyuszomuszo
s kibirtad,hogy ne csinalj tesztet egy hetig??mikor csinalsz?drukk neked es mindenkinek

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!