Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha, én nem értek az ovutesztekhez, de a 12 nap már a CL fölött van.
Capri nagyon bízunk benne, hogy nem fog leesni, már te is igazán megérdemelnél egy kétcsíkosat!
Én ma olyan hatalmas emelkedést produkáltam, alig bírtam elhinni. A rendszer betette az ovut, de én nem vagyok meggyőződve efelől. Ma még megpróbálok tenni azért, hogy legyen még egy szívecskénk, és aztán nyugodt lelkiismerettel várom a végét. Eddig nekem egy ovu nélküli ciklusnak tűnik. Máskor már rég 36,7 ilyenkor.
capri
2014-01-16 08:18:58
Moha, szerintem legkésőbb a 14. napon megvolt az ovud. Az ovutesztre sok mindent írnak, olvastam már 24-48 órát is. Biztos nem maradtatok le róla, nyugi! :-)
Moha13
2014-01-16 08:09:53
Jó reggelt!
Kiara, szuper a csíkocskád, szerintem is sokkal erősebb! :)
Szépen alakul a többi görbe is! :)
Képzeljétek, ma beírtam a hőmet, erre mit csinált ez a bolond rendszer?
1. összenyomta a grafikonomat 2 tizedes léptékre (ezt úgy utálom!!!) és átrakta az ovumat oda, ahol két tizedes az emelkedés, mert szerinte ott volt. Csak azt nem értem, hogy mi értelme beírni a pozitív ovutesztet, ha totál figylmen kívül hagyja. A 12. napon volt pozitív az ovutesztem, másnap pedig negatív, nem hinném, hogy a pozi ovuteszt után csak a 3. napon repedt meg a tüszőm...főleg, hogy a hpm is emelkedett, csak nem kapkodta el a dolgot és először kicsivel kezdte...
Ugye szerintetek sem itt volt az ovum? ÉN úgy tudom, hogy 12-36 óra a pozi ovuteszttől...nem pedig 72.
Már csak azért is kérek megnyugtatást, mert akkor már nem voltunk együtt, a pozi ovuteszt előtt-után viszont igen.
capri
2014-01-16 07:43:59
Jó reggelt!
Krisztibaba, fújom neked erősen felfelé! :-)
Kiara, gyönyörűűűűűű :-))) Minden rendben lesz! :-)
Ancsi, nem igazán tudom, mi lehet ez a vérezgetés. Csak a papíron látszik, vagy betéten is? Nem lehet ovulációs vérzés? Vagy esetleg az együttlét közben kicsi hámsérülés?
Antika, megy az majd feljebb is! :-)
Nekem sem változott a hőm, igaz, az első csipogáskor 1 tizeddel alacsonyabb volt, mint tegnap, de aztán jól beszorítottam a nyelvem alá a lázmérőt. :-) Az eddigiek szerint holnap-holnapután nem kéne lefelé mennie...
Antika
2014-01-16 06:59:56
Jó reggelt!
Kiara, szerintem is erősebb a tegnapi csík!
Én egyenlőre stagnálok, de remélem, hogy holnap már magasabban lesz a hőm!
Itt a görbém :
krisztibaba85
2014-01-16 06:29:46
Jó reggelt:-)
Kiara sokkal erősebb a tegnapi csikod mint a 11-i:-)))
Én ma még mindig ugyan úgy:/,jaj a holnap az én rettegett mumusom:-((((ha lemegy holnap akkor annyi ennek a hónapnak:-(
Szép napot!
Kiara
2014-01-15 22:00:13
Sziasztok!
Ma esti termés, a nagy ( jobb oldali )a teszt csík:
http://kepfeltoltes.hu/view/140115/IMAG0065_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
szerintem kicsit erősebb a szombatinál a múlt hetit hozzá sem akartam rakni mert ahhoz képest sokat erősödött...
Moha13
2014-01-15 20:29:16
Adrienn830
De izgi! :)
Remélem, meghozza a sikert! :):):)
Ha így lesz (és én szorítok, hogy így legyen), én is elgondolkodom a kipróbáláson...:D
Amúgy mi a különbség a Conceive Plus és a PreSeed között?
krisztibaba85
2014-01-15 19:37:31
Capri valóban izgulós napok jönnek,De a 30.naptól félek a legjobban:( akkor szokott leesni a hőm:/De
jó lenne ha ez most nem történne meg:)
Kiara "jobbulást" :)
krisztibaba85
2014-01-15 19:37:15
Capri valóban izgulós napok jönnek,De a 30.naptól félek a legjobban:( akkor szokott leesni a hőm:/De
jó lenne ha ez most nem történne meg:)
Moha, én nem értek az ovutesztekhez, de a 12 nap már a CL fölött van.
Capri nagyon bízunk benne, hogy nem fog leesni, már te is igazán megérdemelnél egy kétcsíkosat!
Én ma olyan hatalmas emelkedést produkáltam, alig bírtam elhinni. A rendszer betette az ovut, de én nem vagyok meggyőződve efelől. Ma még megpróbálok tenni azért, hogy legyen még egy szívecskénk, és aztán nyugodt lelkiismerettel várom a végét. Eddig nekem egy ovu nélküli ciklusnak tűnik. Máskor már rég 36,7 ilyenkor.