Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok, szerintetek árthat ha terhesen táncolnék? Öltáncot adnék ajándékba jövöhó 18.án, akkor már 15 hetes leszek.
Annyira félek mindentől hogy semmit sem merek lassan csinálni nyugodtan.
Szóval, mindig úgy emlegetem a párom mint a férjem,de papír szerint még nem vagyunk házasok, 18.án esküszünk.
A hasam már picit kerekedik, nem tudom addigra mekkora lesz, de úgyis a fenekemet látja majd :D:D
Bocsi ha valakinek megzavartam a nyugalmát!
Szóval táncolhatok?
panda50
2014-01-20 13:29:17
Sziaszrtok lányok,kérlek segitsetek nekem szerintetek evel a görbével mire számithatok?majd csak 30ára van idöpontom a dokinál de nagyon izgulok.
Archangel85
2014-01-20 12:48:56
JA és annyira csikolt a tsh érték, amiről beszéltetek, hogy előkerestem a leletem. Félve, mert mi van ha nekem sem jó, de a doki azt mondta jó. de 1,27 az érték, úgyhogy megnyugodtam :)
Archangel85
2014-01-20 12:44:55
Hát Moha igazából semmi. Beszedtem a clostit, és most várok. Csak már most vannak pé fájdalmaim, és hol van az még :))))))
De itt egy görbe...még nagyon unalmas.... :)
capri
2014-01-20 12:07:29
Köszi Lányok! Olyan aranyosak vagytok! :-)))
Egy-két barátnőm tudja, hogy próbálkozunk, de ők csak megkérdezik, amikor beszélünk, hogy mi újság (vagy van-e újság). Persze ők is szorítanak, de tuti nem úgy, mint Ti! (pl. hogy Moha ébredéskor arra gondolt, mi van a hőmmel... - de ez csak egy példa) Köszönöm Nektek!!! :-)
Moha13
2014-01-20 12:06:57
Arcahngel85
Köszi. :)
Nálad mi újság?
Archangel85
2014-01-20 12:01:03
Capri!! Nagyon nagyon szép a görbéd. Teljes szívemből szorítok érted!!!
Moha, ez még semmit nem jelent. Én szerintem tuti a szellőztetés! Veled is ott vagyook!!!
Moha13
2014-01-20 10:43:43
Mirmite
Tényleg érdekes. Ovuteszteltél, vagy tudod, hol volt ovud?
Mirmite
2014-01-20 10:41:55
Sziasztok Lányok!
Capri,Katkamanó!!!4
Keresztben a kezem értetek!!!
Mel Kiara
Minden rendben lesz!Óvatos gratula Nektek!
Dzsudzsa:(Elképesztő miken mész keresztül!
Sok kitartás Nektek!
Ez pedig az Én fura 13 ciklusom:)
KatkaManó
2014-01-20 09:36:54
igen szedek 3x2 utrot és 3x1 ösztradiolt.
Elvileg ezek segítik a megtapadást :)
Egész héten itthon leszek :)
Fekszem pihenek.
Capri, Katka! szurkolok értetek! :)
Lányok, szerintetek árthat ha terhesen táncolnék? Öltáncot adnék ajándékba jövöhó 18.án, akkor már 15 hetes leszek.
Annyira félek mindentől hogy semmit sem merek lassan csinálni nyugodtan.
Szóval, mindig úgy emlegetem a párom mint a férjem,de papír szerint még nem vagyunk házasok, 18.án esküszünk.
A hasam már picit kerekedik, nem tudom addigra mekkora lesz, de úgyis a fenekemet látja majd :D:D
Bocsi ha valakinek megzavartam a nyugalmát!
Szóval táncolhatok?