Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dzsuzsa egy húzásra :)
Tényleg 2 dl vízbe old fel mert azt egy húzásra le tudod küldeni :)
Ne kortyolgasd mert az tuti kijön...
Nekem mindig az első fél óra volt a necces hogy bent maradjon :)
De kitartás ki lehet bírni :)
MA voltam orvosnál. Nagyon alapos volt, tisztességesen megvizsgált. Azt mondta, minden rendben. A héten megyek vérvételre. A fő vonal: TSH, inzulin rezisztencia, prolaktin, meg a trombophilia panel.
Mérges vagyok, mert felkapta a fejét az augusztusi véreredményemet látva, ahol a TSH 2,52. Akkor 6 hetes terhes voltam, és az akkori orvosom azt mondta, minden rendben. Ma viszont azt hallottam ettől a másik orvostól, ha babát szeretnék, ez 1,5 alatt kellene, hogy legyen. Igaz, megjegyezte, hogy a baba már feljebb nyomhatta augusztusban, de a hangsúly nem volt meggyőző.
NAgyon kíváncsian várom a véreredményt, aminek nagy része hétfőre meglesz. Akkor megyek újabb uh-ra, a peteérés kukkolására.
Már tűkön ülök. Nagyon-nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!
SOS. Aki volt már inzulinrezisztencián!! Hogy lehet meginni azt a tömény lötyit. Én úúútálom az édeset :(((
kbettina
2014-01-20 16:56:38
kiara!tessék szedni magneb6-ot!!görcsök ellen.én szedtem a fiainál végig,asszem a 36.hétig kellett.most is szedem,már az orvosi látogatás előtt szedtem,de doki azonnal mondta is hogy szedni ám!! Ja és mind 3-nál másik doki volt,tehát nm csak egynek volt a mániája hogy szedni kell.:)
capri
2014-01-20 16:37:55
Kbettina, akkor még a végén nehézsúlyú leszel! :-D
Kiara, rendben lesz minden, ha ilyen ciklusban jött az a baba, akkor nagyon akart jönni! :-)
Ani, hát, valamilyen orvoshoz szerintem mindenképp menjél el, legalább a háziorvoshoz. Mást nem tudok mondani. Jobbulást!
Ani0630
2014-01-20 15:31:17
capri
csak egy nospat meg egy algopyrint.semmi mast.
Mirmite
2014-01-20 14:39:36
Moha
Nem ovuteszteltem mert túl stresszesnek találtam az első 6 ciklus alatt:)
Mindig van középidősfájdalmam így tudom hogy 14 nap volt az ovum utána ugrott a hőm felfele ez is azt igazolja:)
Inkább a 8 9 napi 36,8-as értéket nem tudom hova tenni:)
Kiara
2014-01-20 14:35:18
Sziasztok!
Nálam változatlan a helyzet, talán annyi hogy egész nap alig bírok enni, annyira hányingerem van, vagyis nem konkrétan hányinger hanem teljesen úgy érzem magam mint amikor kifele tartok egy hányós virusból...amikor már eszel de nem mersz mindent mert nehéznek érzed a gyomrod..de ha baba miatt van nem bánom :-)Ma talán ez a fehér maszatolás is alább hagyott.
Az epevezeték görcsök hál Istennek alább hagytak, néha rámtör egy egy közepes mensis görcs de pár perc alatt el múlik, és néha szurkál a pocim de az nem vészes..hol az egyik hol a másik oldalon...az lesz vicces ha az elvileg peteérés nélküli hónapból nem hogy baba lesz hanem ikrek :-))ez magyarázná a 4 nappal mensi előtti rohadt erős pozitívat is...na de csak viccelek, örülök ha egy kicsi végre kiválaszt minket!!!!!
Nekünk fontos nap a mai mert ma vagyok a max ciklusidőtől számított 11.napon és szeptemberben ezen a napon szaladtunk a kórházba hogy barnázok és akkor mondták hogy sajnos már nincs ott senki...szóval ez egy ilyen lelki határvonal számomra...
Még mindig nem tudom mi folyik odabent :-) de megpróbálom húzni az orvost amig csak bírom...ha maradnak a görcsök lehet hét vége fele elnézek, de jobb szeretném ha február elején kéne mennem mert nincs semmi panasz..Nagyon bízok a pozitív hírekben, bár ugye megbeszéltük hogy nem éljük bele magunkat, de ahogy telnek a napok egyre boldogabb vagyok...pedig félek is kicsit...Többieknek azóta is töretlenül szúrkolok.
kbettina
2014-01-20 14:33:07
capri! köszi!!
Jól vagyok, semmi tünet,csak jobb étvágy:) hurrá,megint 50 kiló fölé fogok menni:D
28.án megyek megint ultrahangra, remélem minden okés, és látjuk a nemét is:)
capri
2014-01-20 14:01:33
Kbettina, jó hallani rólad! Hogy vagy? :-) Szerintem nyugodtan táncolhatsz! ;-)
Ani0630, én nem tudom, mi lehetett ez a rosszullét... Valami gyógyszert kaptál?
Ani0630
2014-01-20 13:51:28
Sziasztok!
Lehet nem ideillő a kérdés, de hátha valaki tud nekem segíteni.
Szerdán délután kezdett el fájni a hasam, estére már belázasodtam, hidegrázásom volt,hánytam, és iszonyú fájdalmaim voltak(jobb alhasi és derékba sugárzott). Voltunk kórházba ügyeleten ahol doki vakbélgyulladásra vagy jobb oldali petefészek gyulladásra gondolt.Vettek vért vizeletet,csináltak egy hasi uh-t. Az uh az negatív lett, vizeletemben vér és fehérvérsejt volt, valamint azt mondta a doki hogy véremből azt látja hogy gyulladás van a szervezetemben,de gyógyszert nem írt.
Vakbélgyulladást kizárta.
Nőgyógyászhoz viszont nem küldött el.
Azóta csak ritkán fáj a hasam,de étvágyam abszolút nincs,és nagyon alacsony a vérnyomásom.
Szerintetek mi lehet a baj?Menjek el nőgyógy.hoz?
Köszi előre is
Tényleg 2 dl vízbe old fel mert azt egy húzásra le tudod küldeni :)
Ne kortyolgasd mert az tuti kijön...
Nekem mindig az első fél óra volt a necces hogy bent maradjon :)
De kitartás ki lehet bírni :)