Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-01-21 08:51:56

Capri GRATULÀLOK :)

Köszi a drukkokat :)
capri
2014-01-21 08:50:34

Dzsudzsa, legalább végre jó kezekben vagy, és remélhetőleg a következő ciklusban már nem csak pár napig örülhetsz! :-)

Katka, szorítok, ahogy csak bírok!! (Ha eddig nem szedtél Utrót, akkor lehet, hogy picit az is emelt a hődön.)

Antika, nyugi, ráér még feljebb menni! :-)

Plumeria, várunk a hírekkel! Kíváncsi leszek, mit mond az endodoki!

Szilvia, akkor igyekezz, ovu van, húzzatok bele! ;-)

Arachnoidea, de jó, hogy Te is írsz! Azért drukkolok, hogy ez a csöppség kevesebb nehézséggel induljon az életben, mint a nővére! :-)

Moha, itt volt az ideje, hogy kétcsíkos legyen, hogy így elhúzzak végre innen?! :-DDDDDD

Én írtam Nektek, hogy jövő (vagyis most már idén) karácsonykor mindannyian babázni fogunk! Úgyhogy tessék szépen hozni a kétcsíkos teszteket! :-)

Még egyszer köszönöm mindenkinek a szorítást, drukkolást, fújást, együttérzést, tanácsot meg mindent! :-)

Majd írok még, de ma kb. 0 percet töltöttem eddig mukával... :-D
Tudjátok, nincs lehetetlen!!! Egyszer sikerülni fog mindenkinek!
arachnoidea
2014-01-21 08:44:10

Sziasztok Lányok!

Capri Gratulálok!!!
Kiara, Bettina gratulálok Nektek is!

Én már 15/4 vagyok csodák pedig vannak Nekem egyedül a kombinált tesztem nem lett jó de mivel Eszter lányom is súlyosan halmozottan sérült így úgy döntöttünk a férjemmel nem tudunk különbséget tenni a gyerekeink között így nem megyünk amniocentézisre szüléskor kiderül mit szánt nekünk a sors és vállaljuk bármi lesz is.
Moha13
2014-01-21 08:29:11

CAPRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:):):):):):):):):):):):)

Végre!!!!!!! :)
Már olyan rég itt vagy ezen a fórumon, hogy itt volt az ideje!!! :D
Én nagyon bíztam ebben a görbédben és ma reggel is te voltál az első gondolatom! :)
Gratulálok! :)

Ok, megértem, hogy vársz még kicsit a reményhozóval, de addig is, ha van kedved, mesélhetsz itt is...hányadik hónap, stb. :)

Lányok! Beindult a móka! Én mondtam, hogy ez az év jól kezdődik majd...és még mindig csak január van...:D

Én meg nem nagyon emelkedem...szerintem a 2,9-es TSH-mmal lehet gond...ha Plumeriának már a 2,5-re is azt mondta a doki, hogy nem jó és 1,5 alat kéne lennie...hát, remélem, a doki mond majd r valami okosat.
csillka
2014-01-21 08:24:44

Capri nagyon örülök! De jó! :)
Lillz
2014-01-21 08:11:31

Szívbol gratulalok Capri! :))
kukac
2014-01-21 08:10:43

Gratulálok Capri! :) Szépen látszanak a csíkjaid! Nem bíztad a véletlenre, hogy ennyiféle tesztet csináltál! :P
gianna
2014-01-21 08:06:44

Capri!
Gratulaaaa!!!Nagyon orulok neked!
krisztibaba85
2014-01-21 08:03:20

Capri:-)

Szupiiii:-)))
luciffer73
2014-01-21 07:52:24

Sziasztok!
Capri...:))))))) csak ennyit fűznék hozzá! :DDDDDDD
...leszakad a derekam :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!