Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én már 15/4 vagyok csodák pedig vannak Nekem egyedül a kombinált tesztem nem lett jó de mivel Eszter lányom is súlyosan halmozottan sérült így úgy döntöttünk a férjemmel nem tudunk különbséget tenni a gyerekeink között így nem megyünk amniocentézisre szüléskor kiderül mit szánt nekünk a sors és vállaljuk bármi lesz is.
Végre!!!!!!! :)
Már olyan rég itt vagy ezen a fórumon, hogy itt volt az ideje!!! :D
Én nagyon bíztam ebben a görbédben és ma reggel is te voltál az első gondolatom! :)
Gratulálok! :)
Ok, megértem, hogy vársz még kicsit a reményhozóval, de addig is, ha van kedved, mesélhetsz itt is...hányadik hónap, stb. :)
Lányok! Beindult a móka! Én mondtam, hogy ez az év jól kezdődik majd...és még mindig csak január van...:D
Én meg nem nagyon emelkedem...szerintem a 2,9-es TSH-mmal lehet gond...ha Plumeriának már a 2,5-re is azt mondta a doki, hogy nem jó és 1,5 alat kéne lennie...hát, remélem, a doki mond majd r valami okosat.
csillka
2014-01-21 08:24:44
Capri nagyon örülök! De jó! :)
Lillz
2014-01-21 08:11:31
Szívbol gratulalok Capri! :))
kukac
2014-01-21 08:10:43
Gratulálok Capri! :) Szépen látszanak a csíkjaid! Nem bíztad a véletlenre, hogy ennyiféle tesztet csináltál! :P
gianna
2014-01-21 08:06:44
Capri!
Gratulaaaa!!!Nagyon orulok neked!
krisztibaba85
2014-01-21 08:03:20
Capri:-)
Szupiiii:-)))
luciffer73
2014-01-21 07:52:24
Sziasztok!
Capri...:))))))) csak ennyit fűznék hozzá! :DDDDDDD