Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2014-01-20 09:00:00

Katka, én is Neked!!! :-) Dolgozol most vagy otthon vagy? Szedsz Utrót vagy valamit?
KatkaManó
2014-01-20 08:52:22

Capri szurkolok :)
Én ma így:)
capri
2014-01-20 08:40:39

Köszi Lányok!! :-))
Szilvia, én mindig tudatosan próbáltam nem tudomást venni a jelekről, mert szerintem simán be tudnám képzelni őket (csak a hőmben bízok :-D). Ehhez képest most nem nagyon érzek semmit... :-) Hétvégén mondjuk szinte folyamatosan fájt a hasam. Már korábban kérdeztem itt, milyen az a "mindjárt megjön érzés". Nekem mensi előtt már napokkal elkezdett fájni a hasam, meg még az első napon. De nem tudom behatárolni, hogy melyik részen, az egész. Most is ezt a fájdalmat éreztem, csak picikét erősebben és hosszabb ideig (nem csak naponta néhányszor). Nyugodtan alszom hason, a ciciket kicsit érzem, ha megnyomom, de volt már ennél rosszabb... (amúgy pár hónappal ezelőttig egyáltalán nem éreztem mellfájdalmat, érzékenységet) A legfeltűnőbb a hőm mellett, hogy péntek óta nincs semmi barnázás (pecsételni is szoktam az utolsó napokban, nemcsak barnázni). Nem annyira röviden ennyi... :-)
Moha, köszi!!! :-)
Moha13
2014-01-20 08:38:11

capri
Rögtön TE jutottál eszembe, amikor felébredtem...és igen, fenn van a hőd! :):):)
Nagyon szorítok!

Én ma lejjebb mentem, pedig inkább az ellenkezőjére vártam...:(
Szerintetek bezavarhatott, hogy hajnali fél 4 körül felkeltem pisilni, ittam vizet és szellőztettem is? Aztán 6.30kor mértem.
Szilvia1980
2014-01-20 08:20:02

capri: esetleg nincs babar utalo valamilyen tuneted?:)
krisztibaba85
2014-01-20 07:47:29

Jó reggelt!

Capri hajrá nagyon szorítok neked:-)

Luciffer,vérnyomásod nem ingadozik esetleg?,de maúgy persze ez az össze-vissza időjárás is szépen bezavar:-///

Mel84
Csak így tovább:-)
Nálam semmi kül:)

luciffer73
2014-01-20 07:40:41

Sziasztok!
Én még mindig szédelgek...tegnap értem el a csúcspontot...majdnem összeestem..vagyis inkább majdnem beestem a szekrénybe. Mint mikor gyerekkoromban a saját tengelyem körül forogtam és hirtelen megálltam volna...a szoba forgott tovább...ezt még vízszintes helyzetben is produkáltam. A lányomra ráhoztam a frászt...szegény. Aztán elkezdett a fejem teteje fájni...egyre erősebben...majdnem elhánytam magam.
...egy eltartott vagy két órát...aztán egyszercsak elmúlt?!
Biztos az idő miatt...de a hököm tele vele...
...és én ma így
Capri veled vagyok! :DD
Szilvia1980
2014-01-20 07:39:01

capri: Nagyon szoritok neked! :):)
capri
2014-01-20 07:32:18

Szilvia, reményeim szerint holnap... ;-)
Szilvia1980
2014-01-20 07:30:53

Sziasztok!

capri: Még mindig csodas a gorbed! Mikor tesztelsz??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!