Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-01-21 14:58:01

köszi aranyosak vagytok :)
Azért így is más az érzés hogy tudom hogy van bent valaki :)
Érdekes figyelni a tüneteket :)
Szurkolni azért kell hogy jól érezze magát és jól megkapaszkodjon :)
Monika5
2014-01-21 14:04:21

kbettina,
Igen, normális. :) De amikor az utcán, vagy bárhol hirtelen sok jön ki és érzetre, akár más is lehete (menszi), akkor kicsit ijesztő... Először, amikor így jártam, egyből mosdót kerestem (első terhesség, nulla korábbi tapasztalat)... Azért is volt ijesztő, mert nekem vérezgetéssel írták már fel a utrot a 6,5 héten... Szóval tényleg becsapós érzés tud lenni időnként, amikor több a mennyisége. Most már persze nem rémülök meg, csak lecsekkolom, hogy az-e. :)
kbettina
2014-01-21 13:49:46

lányok!a bő fehér folyás normális.:)
Monika5
2014-01-21 13:39:38

Capri,
Köszönöm kérdésed. :) A 21. hétben vagyunk. Múlt héten hétfőn volt a 2. nagy genetikai ultrahangunk, úgy néz ki egészséges és kisfiú. :) A várható szülés időpontjából lefaragott 3 napot, a méretei alapján jelenleg május végére várjuk. :) Egyre gyakrabban érzem, ahogy mozog (de nem mindig egyértelmű, hogy mit is érzek :D). Persze, amikor "sokáig" nem érzek semmit, akkor meg "parázok"... :D Legközelebb febr. elején megyünk a doktornőmhöz, mondanom sem kell, hogy mindig várom ezeket az alkalmakat. :)
Monika5
2014-01-21 13:29:30

Kiara,
Én in is jártam már úgy a folyás miatt többször is, hogy ellenőriznem kellett, hogy nincs-e baj. Azt olvastam, hogy bizonyos heteken (pl. 16. hét), amikor a baba hirtelen sokat nő, akkor több ez a váladék, illetve az elején is mert akkor meg még a méhnyálkahártya vastagodásától is függ. De tényleg ijesztő néha és muszáj olyankor megnézni, hogy mi a helyzet. :)
kbettina
2014-01-21 13:25:48

capri!nagyon örülök,gratula!
capri
2014-01-21 13:25:01

Monika, köszi! :-) Hányadik hétben vagy már? Tudjátok mér, hogy kislány vagy kisfiú lesz?
Monika5
2014-01-21 13:21:20

Pontosítok :) , fehérfolyás még most is van időnként (néha több, néha kevesebb), de nem viszket, szagtalan, stb. Méh összehuzódásaim, érzékenység szintén volt az első időszakban is és még most is, ahogy nő a méhem. De az az érzés, ami "mindjárt megjön", az nálam kb. 2-3 nap volt.
Kiara
2014-01-21 13:15:19

KatkaManó, én jelenleg is érzem időnként a mensis görcsöt és az hogy néha van fehéres enyhe pecsételésem is az még rárak egy lapáttal a riadalomra amíg nem érek ki a mosdóba és látom hogy minden oké :-).. és elvileg ma 5 hetes és 5 napos vagyok..
Capri, én is gondolkodtam hogy 8.héten megyek csak de addig szerintem nem fogom kibírni, mert már nagyon érdekel mi van odabent :-)
Monika5
2014-01-21 13:12:33

Capri,
Nagyon örülök nektek! Probléma mentes, boldog babavárást kívánok! :)

KataManó,
én kb.2-3 napig éreztem. Szorítok neked! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!