Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2014-01-24 09:19:40

Antika ezt csúnyán benéztem! :DDDDD
Kiara
2014-01-24 09:11:54

Sziasztok!

Ha már itt a felmelegedésről van szó.....
Nálunk a lakásba éjszaka kb 19 fok van, mert a párom nem bír melegben aludni, én meg ilyenkor télen pizsibe szoktam szundizni.Tegnap este fele éreztemhogy kicsit kapirgál a torkom (a munkahelyemen mindenki! beteg)és nem szerettem volna hogy tovább romoljon a helyzet és megfogadtam hogy nem, nem leszek lázas, vettem be fokhagymát, mézet, citromot, egy 1000 C vitamint, gargalizáltam leforrázott zsályával, utána a nyakamra tekertem egy sálat és ledöltem.
Úgy aludtam el hogy a pizsimen rajt volt még egy vastag plüssköntös, be voltam takarva és a takaron volt még egy pléd is..szóval elég jól befűtöttem a takaró alatt ha lappang is bennem valami akkor kiizzadjam...
De én bolond arra nem gondoltam hogy ez sem biztos hogy jó, mert az lebegett elöttem hogy a betegséget elhessegessem..
Szóval tudom hogy kb a lagidétlenebb gyakorikérdések toplistás kérdése lesz,ne nevessetek ki nagyon de ugye az ember egyre jobban beleéli magát már így a 6.héten és egyre jobban beindul a paraszerkezet, de amikor felkeltem és kibontottam magam a köntösömből elég meleg volt a bőröm amit a párom jegyzett meg amikor hozzámbújt, és nem azért mert lázas voltam hanem azért mert volt rajtam pár réteg, ebből lehet gond, vagy attól függetlenül hogy a bőröm meleg volt a belső hőm az nem változik annyit hogy ártson a kiicsi pötty/ök-nek??????????????????????????????
Moha13
2014-01-24 08:43:49

Antika
NEkem is leesett iolyentájt, aztán visszament. Szerintem holnap felmegy...szorítok! :)
capri
2014-01-24 08:38:20

Luciffer, mi lenne Veled az én 37,2-es hőmmel?! :-) Férjed kikapcsolná a fűtést, elég lennél Te is! :-DDD
Antika :-((. Ráadásul ha ma megjönne, akkor nem is 11, csak 10 nap lenne a luteálisod. De tudod, én is innen indultam! ;-)
Antika
2014-01-24 08:30:57

Sziasztok!

Luciffer én a spermavizsgálattal kapcsolatban kérdeztelek, hogy merre találom azt a topicot,ahol a srác írt, de megtaláltam. Moha pedig válaszolt :)

Úgy tűnik, hogy nem úszom meg a nőgyógyászt, a párom pedig a vizsgálatot. Ma csökkent a hőm és érzem, hogy jönni fog. Ez van, de már annak is örülök, hogy nem volt élénk pecsételésem. Nekem már ez is nagy lépés. :)
Csak nem értem, hogy miért rövidült le ennyire a ciklusom. A luteálisom, ha ma megjön, akkor megint 11 nap lesz, ami szerintem túl rövid :(

Szóval itt a görbém:
luciffer73
2014-01-24 08:29:58

Moha drágám már meg volt az ovum...a héten...csak sajnos két napig nem mértem hőt, és szerintem ezért nem is sötétítette be. Még szerencse, hogy jó tanácsot kaptam és rendeltem lh tesztet, különbön azt hinném én is, hogy ebben a hónapban nem volt ovu.
Capri....melegednék én, de most mond mit csináljak? :))))
Téli vastag pizsiben alszom, mert olyan fagyos vagyok, hogy az már nem normális...plusz gyapjú takaróval takarózom...és ezekkel együtt bírtam produkálni a 36-ot :DDDD Egyébként ez a hónap eddig elég stresszes nekem...határidő hegyek, akta hegyláncok és áradások és cunamik .... :/
Melegedjetek csajok...meg dagadjatok....helyettem is! :)))
csillka
2014-01-24 08:09:52

Jó reggelt!

Nem tudom mi volt a tegnapi hőm, de azt sem, hogy miért volt olyan érzésem egész este mintha szurkálták volna a méhemet?!

Elég sokan vagyunk a célegyenesbe, hajrá lányok, legyen jó sok mérleg baba :)))
capri
2014-01-24 08:06:09

Na, most látom, hogy míg írtam, született pár hozzászólás... :-)
Krisztibaba, jó várakozást! ;-)
Kukac, áááá, ez nagyon szépecske! :-)
Plumeria, szokásos, de szokásosan szép. :-)
Luciffer, melegedj! :-D
Moha :-) akkor egyelőre jók vagyunk, kitartás, mi fújjuk! :-)
Moha13
2014-01-24 07:54:43

Jó reggelt!
Köszönöm szépen mindenkinek a fújást, egyelőre fennmaradtam...:)

capri
Nálam viszont előfordult már, hogy megviccelt a hőm és 15 napos luteálist csinált nekem...16. napon meg megjött.

kukac
Nem baj, hogy 36szor raktad be ma reggel a hődet, mert nekem nagyon tetszik!!! :D

KatkaManó
Szerintem szépen alakul, szurkolok! :)

luciffer
Akkor lehet, hogy még nem is volt ovud...?

capri
2014-01-24 07:45:05

Jó reggelt!
Moha?! Siess!!!
Plumeria, nagyon köszi, erre gondoltam! (Egy másik fórumon akartam belinkelni egy lánynak.)
Katka, fújom neked is, vissza KELL mennie! :-)
Szilvia, hátha visszamászik még! Megpróbálom visszafújni! :-)
Többiek, gyertek, hadd olvassak! Ki van még közel a nemvárthoz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!