Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha
Voltam dokinál, megnézett uh-n is, megvastagodott méhnyálkahártyát egyértelműen látta, volt 2 pozitív terhességi teszt is, február első hetében kell mennem ismét.
Az alaphőm lehet, hogy magas.... de mindig is "fagyos" voltam.
Azért köszi, igyekszem nem beleélni magam. Az biztat egy kicsit, hogy 31 évesen még nem volt semmi nőgyógyászati problémám (más sem), a ciklusaim mindig óraműként működtek.... igazából még kórházban sem voltam soha, remélem a szülés lesz az első alkalom :-)
Ne aggódj, nálad is rendben lesz minden ;-)
Moha13
2014-01-24 09:47:52
capri
Ja hogy...jaaaaaaaaaaaaaa!!! :D
Akkor bocsánat...
Viszont mentségemre legyen szólva...ez esetben szerintem tuti nem ott volt ovuja, ahol a görbe mutatja.:)
Moha13
2014-01-24 09:44:06
Kiara
Nyugi, a tested szabályozza a hődet és vigyáz a bogyócskákra! :)
Gondolj bele nyáron, 40fokban is van élet, és vannak kismamik is. :)
capri
2014-01-24 09:43:15
Moha, Nyuszómuszónak ez babás görbéje! ;-)
Moha13
2014-01-24 09:40:51
Nyuszómuszó
Szerintem még nem kellett megjönnie, mert elég későn volt most ovud. Szerintem. De majd a többiek is véleményezik.
Még mindig úgy gondolom, hogy nagyon magas az alaphőd, nem voltál még dokinál?
capri
2014-01-24 09:40:47
Kiara, Luciffer is azt írta, hogy nem kell tartanod attól, hogy MEGFŐZTED őket. :-))) És szerintem sem okozhattál gondot! Nyugi! :-)
Luciffer, megint sikerült megnevettetned ezzel a "túlső sarokban kuporogna" szöveggel! :-DDD
Kiara
2014-01-24 09:36:15
Luciffer, köszönöm a gyors választ, de nem attól félek hogy megfertőztem őket hanem hogy nagyon beöltöztem éjszaka és nagyon meleg volt a takarom alatt, hogy attól lehet-e bajuk, hogy nagyon meleg volt?????
Nyuszómuszó
2014-01-24 09:29:17
Sziasztok Lányok!
Csatolom a görbém, hogy ne aggódjatok annyira a hőmérséklet csökkenésen.
A rendszer módosította a 9. nap a hőmet (36,4) így átrakta az ovumat is, de 11. nap teszteltem és + is lett, így szerintem biztosan ott volt.
Előtte 25 nap körüliek voltak a ciklusaim és most is a 25. nap lent volt a hőm, de azóta sem jött meg....
tehát szorítok nektek is!
luciffer73
2014-01-24 09:29:01
Kiara drágám...ha attól félsz, hgy megfőzted-e őket ott bent, akkor megnyugtatlak...:)))) semmi bajuk sincs...többet ártanál azzal, ha kevés folyadékot iszol...tehát mindenki csatlakozzon a két literes üvegre és elégítse ki szájjal....akarom mondani igyatok!!!! :DDDDD
luciffer73
2014-01-24 09:26:59
Capri...az emberem nem szereti a meleget...ő 15 fokban is remekül elvan egy boxergatyában a lakásban...én addigra már pont kékre fagyok....tehát ha én lennék a te hőmérsékleteddel...először is orvost hívna, mert azt hinné halálos fertőzést kaptam, másodszor a lakás legtávolabbi sarkában kuporogna, csak ne kelljen hozzám érnie :)))))
Szúrkál a hasam...méghozzá úgy, hogy tegnap előtt már halvány volt a második csík az lh-n...tehát már az is negatív volt....karaly....azért remélem lassan abbahagyja a fájást....mert unom :)))
Voltam dokinál, megnézett uh-n is, megvastagodott méhnyálkahártyát egyértelműen látta, volt 2 pozitív terhességi teszt is, február első hetében kell mennem ismét.
Az alaphőm lehet, hogy magas.... de mindig is "fagyos" voltam.
Azért köszi, igyekszem nem beleélni magam. Az biztat egy kicsit, hogy 31 évesen még nem volt semmi nőgyógyászati problémám (más sem), a ciklusaim mindig óraműként működtek.... igazából még kórházban sem voltam soha, remélem a szülés lesz az első alkalom :-)
Ne aggódj, nálad is rendben lesz minden ;-)