Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Bernie83
2014-01-24 11:31:14

Szia Lillz!

Köszönöm a tanácsot. Vettem Femibion 800-at. Azt fogom elkezdeni szedni. Abban van elég E-vitamin? Te milyet szedtél? A barnázás után mindig rendes volt a menzeszem. 1 nap erősebb aztán közepes és pár napig gyenge kb. 5-6 nap az egész. Azt nem tudom még hogy így hogyan kell számolni a lut.fázist. mert ha a rendes mens-ig számolom akkor átlalában meg van a 14 nap. De ha a barnázásig akkor csak 11-12 nap.
Lillz
2014-01-24 11:25:07

Szia Bernie83!
Neked is hasonló problémám volt mint Neked, a nem várt elött kb.2 nappal barnazni kezdtem, illetve véreztem is néha de csak pöttyözés szinjén, aztán normális vérzésem volt de általában csak 1 napig, majd 2-3 nap pöttyözés megint. Sosem tudtam igazán megállapítani hol kezdödött és hol végzödött a menstruációm. Nem voltal orvosnál ezzel a problémával, de a csajszik tanácsára kb másfél hónappal ezelött elkezdtem E-vitamint szedni, valamint most karácsony tájékán rengeteg diót ettem ami szintén tele van E-vitaminnal, és tegnap gyönyörüen meg is jött a mensim, mindenféle elözetes barnázás nélkül. Nem tudom szedsz-e vitamint, de az biztos hogy az E-vitamin nagyon fontos a megfelelö vastagságú méh nyálkahártya eléréséhez. Persze sajnos a barnázás hormon problémára is utalhat, de ha eddig nem szedtél elég vitamint akkor szerintem egy próbát megér.
kukac
2014-01-24 10:31:47

Ne haragudjatok Lányok, nem akartam ennyiszer írni :D Csak nagyon lassú volt reggel a net, és nem bírtam kivárni, ezért kiléptem a böngészőből.... :S Úgy látszik mégis sikerült a rendszernek hozzászólnia :D
Bernie83
2014-01-24 10:23:34

A segítségkérés témakörbe vittem fel a többi görbémet.
Előre is köszönöm a segítséget.
Bernie83
2014-01-24 10:20:42

Sziasztok!

Új vagyok még itt, most töltöttem fel az adataimat és lenne pár kérdésem. Írtam csak nem ebbe a témakörbe. Remélem tudtok segíteni. Csatolom az utolsó görbémet, ami úgy néz ki hogy sikertelen. Kb. 4 hónapja próbálkozunk, de eddig semmi eredménnyel. Az lenne az egyik kérdésem, hogy ha a menstruáció előtt 2-3 nappal már világosbarna folyásom van, azt hogy kellene jelölni a görbén, pecsételő vérzésként? A másik hogy szerintetek az hormongondra utalhat? Egyébként az ovum szerintem egy nappal később volt, mert akkor volt középidős fájdalmam. + használtam tesztet is.
csillka
2014-01-24 10:03:30

Nyuszómuszó

Én is kétszer elolvastam amit irtál :D
Vagyis 11. napon volt ovud, és 25. napon szokott megjönni, amikor le is esett a hőd, de nem jött meg?!
Felvillanyoztad a napom! Saját tapasztalatból is tudom mondani a hőgörbe nem feltétlenül tükrözi a valóságot!
Szorítók neked nagyon!
Kiara
2014-01-24 09:58:11

Jajjjjjj tééényleg, MEGFŐZTED!!!!!
Bocsánat, már olvasni sem tudok :-):-):-) ha egy paragép beindul.....
nagyon hosszú ez a két hét, de addig szeretnék nagyon sok sikersztorit hallani, úgy hogy mindent bele!!!!!!!!!
Moha13
2014-01-24 09:53:51

Nyuszómuszó
"Azért köszi, igyekszem nem beleélni magam."

Jááááj...ne haragudj, totál kiment a fejemből, hogy ez babás görbe...olyan ritkán vagy itt...:X
Bocsánatot kérek. :)
Nyuszómuszó
2014-01-24 09:53:48

Moha
ennél nagyobb baj sose legyen :-)
Moha13
2014-01-24 09:51:11

Néztem gyorsan a görbét, és arra jutottam, hogy a 12. napon lehetett az ovu, aztán elolvastam még egyszer amit írt...és tényleg...:D
Milyen figyelmetlen vagyok ma...szörnyű...:X

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!