Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry03
2014-01-24 21:02:33

Sziasztok !

Bernie

Üdv itt ! Kívánom, hogy mielőbb pozitívat tesztelj.

Aki a ciklus vége felé jár annak fújom !

Az új ciklust kezdőknek pedig fel a fejjel.

Aki pedig a közepén van (velem együtt) annak türelmet.

Szerintem megvolt az ovum. Bár még a rendszer ez ügyben várakozó állásponton van.
Moha13
2014-01-24 18:03:25

capri
Köszi, ez megnyugtató. :)
És nálad ez egyébként ilyen szokásos dolog nemvárt előtt vagy csak most volt?
Mert én ebből tudom, hogy maholnap meg fog jönni...hogy jelentkezik a pocmenés...:X
capri
2014-01-24 18:02:16

Bernie, Jniki, köszönöm! :-)

Adri, 22-én lehetett ovud, indulhat a fújás! :-)
Adrienn830
2014-01-24 16:11:48

Hm, megint máshová tette az ovut, igaz most csak 2-szer csináltam ovu tesztet január 20-án ez nagyon erős 2 csíkos volt és jan 23.-án az már halvány volt a 2.csík, most kíváncsi leszek mi lesz ebből, pedig már behúzta az ovut most meggondolta magát a rendszer.
jniki82
2014-01-24 15:47:36

Sziasztok!

Capri, gratulálok!!!:)
Bernie83
2014-01-24 15:42:25

Kedves Capri!
Először is gratulálok neked/nektek!
A 10 nap meg van minden hónapba. De azért majd megnézetem. Szedem majd a vitamint, hátha segít.
Még nem jött meg. De a pecsételés megvan. Meg a pocifájás.
capri
2014-01-24 15:32:33

Sziasztok!
Bernie83, üdv itt! Átveheted itt a helyemet! ;-) Igaz, azért nem tűnök el teljesen (ha csak nem rúgnak ki két lábbal :-DD ), mert nagyon sok lányért izgulok itt.
Nekem is volt mindig barnázásom/pecsételő vérzésem, én szedtem gyógyszert (progeszteron tartalmút), szerintem ez kellett, hogy sikerüljön a baba. De előtte volt hormonvizsgálatom. Egyébként valahol azt is olvastam, hogy ha ovutól eltelik legalább 10 nap barnázás nélkül, akkor az már rendben van.

Moha, csak mondom, hogy nekem nincs túl sok tünetem, de az egyik az volt, hogy vasárnaptól enyhe hasmenésem volt. Szóval ezt is felírhatjuk a "bármit jelenthet" tünetek közé. :-)
Antika
2014-01-24 14:15:56

Na akkor én is beállnék a "nem várom" sorba, mert reggel óta nincs fájdalom és más sem, csak pisilni kell sűrűn és megint úgy érzem, hogy bealszok állva is, ha kell :)
Majd a holnap eldönti mi lesz :)(
Encii
2014-01-24 14:14:39

sziasztok! egy kérdésem lenne:valaki szedd itt szelén tablettát?és hogy ez mire jó,miben segit a teherbeesésnél??érdemes-e szedni?pajzsmirigy alulműkődésem van és hogy lehet ezt szedni alulműkődéskor?? kösszönöm előre is
luciffer73
2014-01-24 12:57:08

Bernie83 ha kell én simán bevállalom, hogy amikor éppen magad alatt vagy, akkor helyrerakom az agyad! :DDDD Lillz jól mondta....mindig lesz valaki, aki seggbe rúg, ha az kell...
Moha...nem lehet, hogy csak simán valamitől megy a hasad?
...nekem még mindig szúrkál...és nem tetszik...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!