Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én olyan "nehéznek" érzem a hasam olyankor. Lepihenek fél - egy órát és amikor tényleg megjön akkor már jobban érzem magam. Még csak egy kicsit érzem. Igaz holnap kéne megjönnie, de szerintem még ma megfog. Aztán jön az hogy mikor lesz már vége, aztán egy hét "unalom" és utána: most akkor mikor megy fel a hőm?? Holnap vagy holnapután???? Az izgi szokott lenni :)
Moha13
2014-01-24 12:18:19
Na, nekem már mocorog a pocim...mielőtt megjön, mindig enyhe hasmenésem van...:X
Bernie83
2014-01-24 12:16:49
Örülök, hogy találtam ezt az oldalt. :)
Nem vagyok elkeseredve, hiszen tényleg nem olyan rég próbálkozunk és nem is minden hónapban jön össze akkor, amikor annak kellene... de ilyen az élet. Feljövök majd minden nap és kitárgyalhatunk sok mindent. Tényleg örülök nektek!! :))))
Lillz
2014-01-24 12:10:31
Bernie, persze hogy sikerül! Nekünk áprilisban lesz 2 éve! hogy próbâlkozunk, ha addig nem jön össze irány a doki. De nem stresszelek rá szerencsére. Valami mindíg van, most pl új munkahely, úgyhogy nem nagyon ugrálhatok. Gyere fel ide minden nap, olvasgass, én is azt csinálom:) Itt mindíg van vki aki fenéken billent ha esetleg elszontyolodnál:))) Biztos hogy sikerük, ha nem elöbb akkor utóbb:)
Bernie83
2014-01-24 12:08:45
Igen Moha együtt nem várjuk!:) Én is szorítok. :)
Moha13
2014-01-24 12:05:54
Bernie
Akkor mi most együtt nemvárjuk...és együtt érezzük úgy, hogy meg fog jönni...
...és képzeld, milyen muris lesz, ha végül egyikünknek sem jön meg...szorítok! :):):)
Bernie83
2014-01-24 12:01:08
Igen én is mindig úgy számoltam. Csak néha elbizonytalanodom. Mindenképpen megkérem majd a dokit, hogy nézzünk egy hormonsort. Nagyon kíváncsi vagyok rá. MÉg nem jött meg rendesen. De biztos meg fog. Érzem :( . Ha ma nem, akkor holnap. Reménykedtem, mert más volt ez a görbe mint a többi. De majd egyszer úgyis sikerül :)
Moha13
2014-01-24 11:55:01
Bernie
Lillz jól leírta, a ciklus első napjának az első piros vérzéses nap számít.
Állítólag ha pár nappal előtte barnázik valaki, progeszteronhiányra utalhat, de ezt nyilván így nem lehet megmondani, kérj a dokitól egy hormonsor beutalót, abból sopk minden kiderül
Helyzetjelentés: még nem jött meg...de úgy érzem, meg fog...:X
Lillz
2014-01-24 11:48:12
Én úgy tudom hogy a barnázás nem számít menstruációnak, tehát a barnázós napjaid beleszámítanak a luteálisodba. A rendes, szép élénk piros vérzés megjelenésének napjától kell kezdened számolni az új ciklusodat.
Lillz
2014-01-24 11:44:03
Bernie
Terhesvitamint szedek, úgy hívják Pregnacare. Én Angliában élek és itt ez a legnépszerübb vitamin, illetve sima E-vitamint (267mg, 400iu) is szedek, plusz extra folsavat. Gyógyszertárban tudsz venni E-vitamint, szerintem nem árt ha szeded pluszban:)