Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Bernie83
2014-01-25 07:45:38

Jó reggelt mindenkinek!

Hát nekem új hónap kezdődik.- Femibionnal kíváncsi leszek, hogy befolyásolja e hőt,vagy a pecsételést - Tegnap este már egy kicsit megjött, ma reggel meg már nagyon. Nem tudom, hogy mára vagy tegnapra írjam az első napot, de elég késő este volt már, úgyhogy szerintem mára írom. Bár hőm inkább tegnap esett mint ma.

Moha: Egy kalappal mindenért!

Antika és Katka: Nagyon szépen visszament a hő, csak így tovább :)

capri
2014-01-25 07:29:13

Katka, én azt hiszem, tíz napit olvastam egyszer, de nem tudom, igaz-e. Ki is bírod szombatig? :-) Az nagyon messze van még...
Már az endodokik is az Inofolicot nyomatják?! Egy másik fórumon volt róla szó, állítólag folsav és folsav más néven a két összetevője... Nem tudom, ez mit segítene a pecsételésen... Ha anyagilag gondot jelent, szerintem nyugodt szívvel kihagyhatod. Ráadásul ismerek olyat, aki szedi már egy ideje, eredmény nélkül, pedig Clostit is szed. Olyannal meg nem találkoztam még, akinek segített volna...
Antika
2014-01-25 07:13:46

Capri köszi, próbálom nem temetni. Én is bízom benne, hogy nem jön, de nem áltatom magam. Mondtam az endokrinológusnak a pecsételő vérzést, de csak az inofolicot mondta, hogy szedjem, de 12000 egy havi adag :(
Nekem nagyon drága, de, ha rákényszerülök, akkor muszáj lesz meg vennem.

Katkamanó én is nagyon kíváncsi vagyok :)
KatkaManó
2014-01-25 07:06:18

A ciklus 14.napján volt a megtermékenyülés. A gond az hogy kaptam pregnylt ami ugye HCG t tartalmaz ezért még nem lenne hitelese a teszt. Próbáltam utána olvasni hogy mikor ürül ki de mindenhol mást írnak. A doki szerint jövő hét szombaton kell tesztelnem...
capri
2014-01-25 07:00:16

Antika, de szépen visszaugrott! Ne temesd még ezt a ciklust! :-)
Katka, neked most honnan kell számolni a dpo-t, mikor találkoztak a fiúk a lányokkal? :-) Mikor akarsz tesztelni?
KatkaManó
2014-01-25 06:47:52

Capri jól csinálod aranyos vagy :)
Nekem ma visszament a hőm. :)
Tiszta szívás hogy ugyan az a tünete a nem várnak meg a babásodásnak is...
Nekem is fájdogál a hasam de csak úgy enyhén.
Antika
2014-01-25 06:46:18

Jó reggelt!

Moha13
Egy kalappal :) fújom!

Ma feljebb ment a hőm, de nem vagyok nyugodt, mert pecsételek. Igaz, hogy nem úgy, ahogy szoktam, mert most nem élénk, de akkor is.
Ma így :
capri
2014-01-25 06:42:47

Jó reggelt!
Moha, Katka, Kukac?! Fújom ám! Gyertek!
Én már nem tudok aludni, bár legalább éjjel egész jól ment...
Moha, a vizsgához is megy a drukk!
Moha13
2014-01-24 22:42:03

Adry03
Szerintem ez elég egyértelmű emelkedés, most már csak a várakozás jön...:)

capri
Köszi. :)
Egyébként én is éreztem most szúrkákat...tegnap is, ma is...de nálam is volt már korábban is ilyen, szóval nem tulajdonítok neki semmi jelentőséget.
Kérek szépen holnapra is fújást Lányok, meg drukkot, mert reggel 8-ra vizsgázni megyek...:)
Jó éjt és szép reggeli hőt mindenkinek! :)
capri
2014-01-24 21:06:53

Moha, nem szokásos, de például a szokásos hasfájásom megvolt most is. Csak a hőm és a pecsételés hiánya volt most más. Hasszurkát éreztem már korábban is, ezért nem is foglalkoztam vele, meg nem is volt olyan jelentős. Csak azért írtam, mert gyakorlatilag bármi utalhat akár mensire, akár babára.
Na, vettem egy jó nagy levegőt a fújáshoz! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!