Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Capri, csak vicceltem, de ha ezen múlik, hogy ilyen magas legyen, akkor nekem soha többet senki ne merje fújogatni :))
Olyan hosszú lesz ez a hétvége :( Ha minden rendben lesz, és nem történik semmi, akkor hétfőn teszt :D
Az én történetem a barátcserjével :
szeptemberben szedtem, majd októberben pozitívat teszteltem(sajnos nem maradt meg)
Decemberben ismét nekifogtam, mert meg voltam győződve, hogy az segitett, és kb. 2 hét szedés után gombásodás jeleit tapasztaltam, és abba hagytam, mert attól féltem attól van. Nekem életembe még egyszer volt, nagyon rég, és mivel csak a barátcserje volt az ami máskor nem, így ennek tulajdonítottam. Nem is tett jót, mert 28 napra meg is jött (átlag 31-33 naposak a ciklusaim)Vettem rá kúpot és 1 db-tól el is múlt.(orvoshoz nem tudtam menni, mert Karácsony volt) Aztán, hogy az okozta-e nem tudom. De az tény, hogy az arcomnak jót tett, és a ciklust is befolyásolja. Már bánom, hogy megijedtem és abbahagytam :( Ha nekifogsz szerintem is szedd 3 hónapig!!!
Jaj, Csillka, ne hari, telefonról írtam, és ott nem tudok visszaolvasni. :-) De ha Neked külön fújás nélkül is ilyen magas... :-D
Kriszta33, én szedtem Premenst, tavaly februártól márciusig, majd november-decemberben. Én hiszem, hogy a Premensnek (és mellette a Duphastonnak) van a legnagyobb szerepe abban, hogy pozit tesztelhettem. Igaz, én nem a PMS-tünetek miatt, de ahogy olvastam, arra is jó lehet. :-) Az a fontos, hogy legalább 3 hónapig kell szedni, viszont ha pozit tesztelsz, egyből abba kell hagyni.
Bernie, nem gondolom, hogy a Femibion befolyásolná a hőt vagy a pecsételést.
Bernie83
2014-01-25 09:23:55
Kriszta!
Én folyamatosan vashiányban szenvedek (bár a hemoglobinom jó szokott lenni). Minden évben kapok 10-15 ampulla vasat vénába. Így is 3,5ről csak 10,5ig megy fel (9 az alsó határ) Eddig ahány orvost kérdeztem, mind azt mondta, hogy nem akadály a teherbeeséshez. Nem tudom, mennyire lehet hinni nekik.
;)
plumeria14
2014-01-25 09:20:33
Sziasztok lányok,
nálam minden az ilyenkor megszokott módon zajlik...nem tudom, hogy az új munkahelyi környezet mit hoz majd...most még türelmes leszek, mert a pajzsmirigy gyógyszernek is kell egy kis idő, amíg hat, de remélem, hogy utána ár semmi nem áll az utunkba :)
Kriszta33
2014-01-25 09:02:13
Sziasztok! Én ma így. Sajna pont nem tudtunk együtt lenni az elmúlt napokban, csak az ovu előtt. :( Úgyhogy ha ez sikerült, az maga a csoda... :) Viszont kedden elmentem véradásra és kiderült hogy alacsony a hemoglobin szintem. A véradáshoz legalábbis. Azt mondta ott valaki, hogy a vashiány lehet egy ok amiért nem sikerül teherbe esni. Szerintetek?
A másik, a PMS tüneteim olyan durván felerősödtek, hogy lassan már félek magamtól. A nemvárt előtt egy héttel totál kifordulok magamból. :( Tegnap felhívtam a nőgyógyászom és erre azt mondta hogy pff, nekem ilyen a szervezetem, a Premens-t javasolja, vegyek a gyógyszertárban.
Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a szerrel?
Finishben lévőknek hajrá-hajrá! :)
csillka
2014-01-25 08:55:08
Jaj, köszönöm, kedvesek vagytok, de csak vicceltem.
Bernie, üdv a csapatban, és kívánom, hogy ne legyen időd megismerkedni senkivel! Ne legyén itt olyan öreg róka, mint én is :))
Katka, nagyon aranyos vagy, de én őszintén minden energiámmal neked szurkolok, mert ez nyilván nem olyan mint nekünk egy sima ciklus vége. Én nagyon nagyon bízom benne, hogy Nektek sikeres lesz.
Bernie83
2014-01-25 08:48:10
Csillka!
Neked is fújjuk :)
KatkaManó
2014-01-25 08:41:44
Csillka neked is megy a drukk :)
csillka
2014-01-25 08:39:22
Jó reggelt!
Igaz én nem voltam benne a felsorolásba, de valaki mégis felfutja az én hőmet is :D Remélem marad is még :S
Olyan hosszú lesz ez a hétvége :( Ha minden rendben lesz, és nem történik semmi, akkor hétfőn teszt :D
Az én történetem a barátcserjével :
szeptemberben szedtem, majd októberben pozitívat teszteltem(sajnos nem maradt meg)
Decemberben ismét nekifogtam, mert meg voltam győződve, hogy az segitett, és kb. 2 hét szedés után gombásodás jeleit tapasztaltam, és abba hagytam, mert attól féltem attól van. Nekem életembe még egyszer volt, nagyon rég, és mivel csak a barátcserje volt az ami máskor nem, így ennek tulajdonítottam. Nem is tett jót, mert 28 napra meg is jött (átlag 31-33 naposak a ciklusaim)Vettem rá kúpot és 1 db-tól el is múlt.(orvoshoz nem tudtam menni, mert Karácsony volt) Aztán, hogy az okozta-e nem tudom. De az tény, hogy az arcomnak jót tett, és a ciklust is befolyásolja. Már bánom, hogy megijedtem és abbahagytam :( Ha nekifogsz szerintem is szedd 3 hónapig!!!