Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2014-02-11 07:04:05
 
Jó reggelt:-)
Szilvita szerintem még azért ha egy-két napig fönn marad tesztelhetnél,előfordulhat egy kis hőingadozás ;-)

Késöbb írok még de most rohannom kell dolgozni

Én ma így talán most már kezd helyreállni a görbém,és innen már csak felfelé vezet az út:-)
szilvita
2014-02-11 05:14:19
 
Ázt hiszem, felesleges tesztelni
castellucchio
2014-02-10 22:04:46
 
Sziasztok csajok! Egy kérdés,szokott valaki méhnyak vizsgálatot csinálni.Ha igen akkor mi a tapasztalata!? Én még új vagyok ebben nemrég kezdtem. Tudom vagyunk itt egy jó páran én meg még új vagyok úgyhogy jól jön a tapasztalat csere. Elhiszem,hogy jópáran kivagytok már lelkileg.Sokszor vagyok én is hullámvölgyben. 1 év és 8 hónap már nekem is sok,jó volna néha elszökni valahová ahol nem érzem,hogy mennyire kedvtelen vagyok. Ma is a cégünkben ovodás csoport jött üzemet látogatni,olyan drágák voltak de a szivem majd meg szakadt,hogy nekünk még nincs babánk. Na majd lesz valahogy,együttérzek veletek! :) üdv.mindenkinek.
Katicabogár5
2014-02-10 21:43:23
 
Moha

Nem tűnök el eddig is olvastalak titeket és néha írtam is. És nekem is az első lesz ha jön a baba hogy írok nektek. De ez az egy év sok volt egy kicsit lelkileg nekünk. Sokkal boldogabb vagyok hogy pár napja nem foglalkozok azzal hogy most mi lehet velem és remélem hogy pont ez hozza meg a babát. Nem adtuk fel és nem is mondtam e róla csak éljük a kis életünket és szeretjük egymást. Munkahelyet is váltok majd. Szóval vannak terveink is. Ez a megtervezett meg kényszernek tűnő együttlétek se nekem sem a férjemnek nem tett jót.
LondonViki94
2014-02-10 19:53:59
 
Sziasztok!

Múltkor egy kicsit kiakadtam és elvesztettem minden reményt.Már ez a 15. próbálkozós hónapunk.Nagyon szeretnénk már ha összejönne a baba.Orvosnál még nem voltunk.
Nem tudom eldönteni a görbém alapján hogy mikor lehetett peteérésem.(Ha volt egyáltalán).
tomka
2014-02-10 19:26:11
 
Sziasztok,

nem hiszem, hogy emlékeztek rám, de rendszeresen olvasom a fórumot, és csak nagyon ritkán írok - utoljára novemberben jelentkeztem, amikor túlestem egy laparoszkópiás műtéten, ahol mindent rendben találtak. Nos, mivel a nemi hormonprofilom tankönyvi, így azóta elmentem endokrinológushoz, ahol szintén minden eredményem rendben, járok kineziológushoz (hogy a testi mellett a lehetséges lelki gátakat is kiküszöböljük), és továbbra is egy nagy büdös semmi az eredmény. Hétfőre lesznek meg az immunkémiai vizsgálati eredményeim, és ha az is rendben van, akkor belevágok egy hormonstimulációs ciklusba, mert már egyszerűen nincs több ötletem, és nagyon el vagyok keseredve, meg fáradva.

De! Nem azért írtam, hogy nyavalyogjak, hanem olvastam, hogy Dzsudzsa nem akarsz bromcriptint szedni. Én már több, mint fél éve szedem ezt a gyógyszert a prolaktin szintem kezelésére (nekem mondjuk nem volt olyan magas, hogy adenomára gyanakodjanak) és szerintem nagyon hatásos. Mondjuk a mellékhatások az első egy-két hétben brutálisak voltak, még úgy is, hogy orvosi javaslatra fokozatosan és lassan emeltem az adagot, de nagyon gyorsan segített a problémán, úgyhogy szerintem érdemes vele küzdeni.

Persze ne érts félre, nem akarok beleszólni, hogy mit szedjél be és mit ne, csak a saját tapasztalatomat gondoltam megosztani veled...

(Az mondjuk mér csak külön bónusz a részemről, hogy nálam korábban ismeretlen eredetű tachycardiát és enyhén emelkedett vérnyomást diagnosztizáltak, viszont mióta szedem a bromót, azóta olyan gyönyörűen rendeződött a pulzusom és a vérnyomásom is, hogy öröm nézni. Mondjuk nekem erről az a (tudományosan nem megalapozott) elméletem, hogy mivel ennek a gyógyszernek az alapja a bróm, ami közismerten nyugtató hatású, így valószínűleg a vegetatív idegrendszerem túlpörgése miatti vérnyomás- és pulzusproblémákat remekül kezelte. Vagy ki tudja.)

Elnézést, hogy kicsit hosszú lettem, de nézzétek el nekem, hogy ha nagy ritkán írok, akkor nem bírok magammal... :-)
jniki82
2014-02-10 18:52:52
 
Hali Csajok!

Én is Moha elhatározására jutottma immár másodjára!Nekem már volt egy időszakom, hogy nem mértem!
Az esélytelenek nyugalmával szemlélődöm és vagyok, tudjátok apa katonáit edzük vitaminokkal és köv ovuig nem hiszem, hogy csatasorba állíthatók lennének!
17-én megyek a dokimhoz viszem a hormon eredményeket és uh is lesz, hogy van-e egyáltalán peteérésem!
Lehet, hogy én sem vagyok a legjobb állapotban és akkor engem is gatyóba kell rázni.

Napsugár sajnálom, hogy úgy érzed nem sikerűlt az inszem, de amíg nem jön meg ne add fel!!!
krisztibaba85
2014-02-10 17:37:25
 
Na nemrég értrm haza melóból,ellőttem egy ovutesztet,totál negatív...Ez most olyannyira izgis időszak lesz hogy azt sem tudom mikor jön meg vagy nem jön meg:-) mikor teszteljek mikor volt ovum ha volt,huuuuu:-) :-) :-)
Egyébként köszönöm a bíztatásokat Moha,Kedina:-) Gondolom ez a mostani időjárás is betud kavarni hormonügyileg :/
Archangel,még mindig megy a drukk:-) :-) :-)
krisztibaba85
2014-02-10 17:37:04
 
Na nemrég értrm haza melóból,ellőttem egy ovutesztet,totál negatív...Ez most olyannyira izgis időszak lesz hogy azt sem tudom mikor jön meg vagy nem jön meg:-) mikor teszteljek mikor volt ovum ha volt,huuuuu:-) :-) :-)
Egyébként köszönöm a bíztatásokat Moha,Kedina:-) Gondolom ez a mostani időjárás is betud kavarni hormonügyileg :/
Archangel,még mindig megy a drukk:-) :-) :-)
kedina
2014-02-10 17:05:08
 
krisztibaba85

El merjem árulni? :D Védőnő…
Sajnos a náthás időszakban nem minden a hő. Egy megfázásnál simán változik a hő. Pozi volt az LH teszt! Tessék pozitívan is hozzáállni!

Virgács.. :(

Karolina01
Anyum is a 4. napon lett várandós a hugimmal! Hajrá!

Archangel85 csak azért mert még negatív a teszt ne add fel!

És igaza van Katicabogarunknak..Lazítanunk kéne. Lenne min..
Megy a drukkolás lányok!!!

Nem tudom minek nevezzem, de itt a mai:
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!