Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-02-12 14:52:38
 
Capri
Örülök, hogy jól vagytok Te és a kis pulzáló Babzsákod (kösz Luciffer :D )!! :):):)

Én ebben a hónapban olyan kicsit lazábban vagyok szerintem, de a mérést nem tudtam abbahagyni, amint látjátok, ma is mértem. Szeretek mérni...és figyelgetni az alakulását...ez a mostani elég érdekesen alakult...:)

pusza
Egy egész ciklust kéne látni ahhoz, hogy lehessen valamire következtetni. Szurkolunk Nektek is! :)
Dzsudzsa
2014-02-12 14:24:14
 
Plumeria!
Nekem is ez az első gyógyszeres hónapom.
Mindig 26. napra jön meg, ma vagyok a 28. napon és min. barnás maszatoláson kívül semmi nincs!!! Ja, a hátamról eltűntek a hónapok óta ott éktelenkedő ragyák :)
Ki az endokrinológusod? Úgy tűnik nekem is kellene keresni valakit. Azonban maszekon is 2-3 hó a várakozás :(
Köszönök minden infót!!!
luciffer73
2014-02-12 13:50:09
 
Capri drága nem kicsit szólítottalak meg téged...és persze a többi gömbölyű mamit is!
Örülök, hogy jól vagy, vagytok...a lakást szard le...most te és a babzsákod vagytok a legfontosabbak...takarítani lehet később is :))))
Erre a nyomorék hangulatra gondolom az idő is bejátszik :(
Azzal egyetértek, hogy ne dobjátok ki a hőmérőt...jó lesz az majd akkor, ha lázasak lesztek. :) Nyilván ezt a felszólítást annak írtam, aki stresszeli magát...igazából aki most kezdte, az tényleg csinálja...ez rendben is van, de szerintem aki már hónapok óta méricskél, az nyugodtan pihire rakhatja...persze nem azt mondom, hogy örökre, de egy két hónap pihi nem árt az agynak és a léleknek sem..nem?
Amikor meg pozit tesztelünk, akkor meg azért nem mérünk :)))
Nagyon drukkolok ám mindenkinek itt a fórumon!!!!!
capri
2014-02-12 13:36:29
 
Na bakker, az írásom második fele lemaradt... Nem tudom, ez hogy sikerült...
Szóval a baba melletti bevérzés nem nőtt és a "szervülés jeleit mutatja", ami jót jelent. Sokat pihenek, nem nagyon csinálok semmit (ez meg is látszik a lakáson :-D ).
Én nem jelenteném ki egyértelműen, hogy dobjátok el a lázmérőket. Engem soha nem stresszelt túlságosan, illetve rosszabb lett volna a teljes bizonytalanság. De ha valaki máshogy érzi, akkor lehet, hogy tényleg az lenne a jobb.
Lányok, kitartás, ne adjátok fel! Mindenkinek sikerülni fog, biztos vagyok benne! :-)
LondonViki94
2014-02-12 13:32:43
 
Már csak egy hét! :)

Szép napot nektek :)
capri
2014-02-12 13:32:02
 
Sziasztok Lányok!
Luciffer soraival kicsit megszólítottnak érzem magam. :-)
Olvaslak Benneteket minden nap. Tényleg nem túl vidám itt a hangulat mostanában... :-( Remélem, most már nagyon gyorsan beindulnak a pozi tesztek! Nagyon szurkolok ám Nektek, akkor is, ha nem írok.
Nálam minden rendben, legalábbis remélem. Holnap töltöm a 7 hetet. :-) Pénteken megyek újra orvoshoz. A múlt pénteki uh után írtam? Már nem emlékszem... Ha esetleg nem: láttunk egy 4-5 mm-es babácskát dobogó szívvel. :-)
luciffer73
2014-02-12 12:42:03
 
Sziasztok lányok!
Olyan rossz látni, hogy megint a többségünk, vagyis a többségetek vergődik lelkileg. Ilyenkor akármennyire is hülyén hangzik, nekem szar, hogy nem tudok nektek semmilyen módon segíteni. :(
Valahogy próbáljatok meg egy kis lelkitehertől megszabadulni...nem tudom hogyan, Mindenki érzi azt hiszem, hogy mivel tud magán könnyíteni. Jóga, torna, pszihomókus...akármi.
Még azt is eltudom képzelni, hogy valaki ilyenkor az ezo felé terelődik. Ha ezzel segít magán és pártolom. Hőmérőt dugjátok el...ne mérjetek egy hónapig...ez óriási teher mindenki számára én úgy látom. Ha lejjebb, akkor miért megy le, ha felmegy, akkor hurrá...biztos baba, aztán megint lemegy és így tovább. Konkrétan kínozzuk magunkat. Kifejezetten üditő, ha valaki a "régiek" közül jön és beszámol arról, hogy a sikeres pocakosodás hol tart nála...végre nem a nyomorúságról beszélünk, írunk...hanem örülünk mások örömének.
Tényleg nem akarok senkit sem lebeszélni, vagy rábeszélni, de én tudom és érzem, hogy a hőmérő lerakása olyan számomra, mintha egy mázsás terhet raktam volna le...egészen más a hangulatom egész nap. Rábeszélni nem akarok senkit, de ajánlani tudom.
Pusza...elég magas a hőd...viszont még nincs meg egy teljes hónap, tehát ebből még sok minden nem derül ki. Legalábbis a számomra.
Bocsi, ha hosszú voltam. Ha tehetném, összeverbuválnálak benneteket és elmennénk együtt egy zenés helyre és mindenkit berugatnék...:)))) Kit örömében, kit fájdalmában
pusza
2014-02-12 12:24:05
 
Mi két éve próbálkozunk.Elmentünk a Kaáliba,ott kiderítették van egy polipom,ezzel megműtöttek.Letelt a három hónap várakozási idő,elkezdtük a baba tervezését.Közben én kaptam egy DHEA-nevű gyógyszert,ezt három hónapig szedtem,persze közben a férjem is szedte a Fer-14,ami határozottan javított nála.Vitaminok,C-vit,E-vitam ,Zink, Magnéziun.Na és a teázás.Bükk-ben él egy bácsika aki nagyon híres a teáiról ő a/Bükki-Gyuri bácsi/nos neki elmondtam mindent és küldött számunkra,mert mind a kettönknek kell szedni,innia a Baba váró teáját/Most elkezdtem a hőmérőzést is.Nagyon bizakodunk!
pusza
2014-02-12 10:30:38
 
Sziasztok lányok! Én új vagyok itt.Mit szóltok az én görbémhez??
plumeria14
2014-02-12 08:46:45
 
Dzsudzsa,
nekem hétfő helyett szerdán jött meg a legutóbb, de nem tudom, hogy mi zavart be, talán a barátcserje? Korábban mindig napra pontosan jött meg a 26. napon és sajnos akárhogy is tiltakoztam a beleélés miatt, valahogy mégis sikerült egy kicsit, de sajnos megjött és több is volt, mint szokott. Az volt az első gyógyszeres hónapom, úgyhogy a mostanira majd kíváncsi leszek. Pénteken megyek tüszőmérésre, hétvégére várható az ovum, de sajnos a párom még mindig nagyon beteg, antibiotikum kúrán van, úgyhogy nem tudom mi lesz belőle. Szerencsére én nem kaptam el semmit, pedig már több mint egy hete nyomja az ágyat.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!