Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dzsudzsa,
nekem hétfő helyett szerdán jött meg a legutóbb, de nem tudom, hogy mi zavart be, talán a barátcserje? Korábban mindig napra pontosan jött meg a 26. napon és sajnos akárhogy is tiltakoztam a beleélés miatt, valahogy mégis sikerült egy kicsit, de sajnos megjött és több is volt, mint szokott. Az volt az első gyógyszeres hónapom, úgyhogy a mostanira majd kíváncsi leszek. Pénteken megyek tüszőmérésre, hétvégére várható az ovum, de sajnos a párom még mindig nagyon beteg, antibiotikum kúrán van, úgyhogy nem tudom mi lesz belőle. Szerencsére én nem kaptam el semmit, pedig már több mint egy hete nyomja az ágyat.
Moha13
2014-02-12 08:35:05
Archangel85
HAgyd abba a gondolkodást!!! de tényleg! Foglald el magad valami mással, nézzél valami nagyon érdekes filmet, találj ki valami nagyon meglepi vacsit a férjednek, amit még sosem csináltál, vagy akármi, de ne gondolkodj ennyit. A gondolkodás úgysem segít a dolgon, nem leszel tőle okosabb sem...
Nagyon szorítok :)
És Neked is, szilvita! Mindenképp jelentkezz, ha megcsináltad a tesztet! :)
Az én görbém elég furcsa még mindig, nem szokott így hullámozni, de betudom annak, hogy náthás voltam/vagyok még kicsit...és csak azért mérek még mindig, mert olyan kis furi...érdekel, hogy merre mozog...:)
Karolina01
2014-02-12 08:03:43
Jó reggelt!
Hát ez az igazi hullámvasút......
Kedina! Muti a görbéd, te is felmentél mint én?
Krisztibaba! Korai ovu? lehet? Tegnap csináltam egy ovu tesztet és totál negatív volt.... Nem értem. Viszont a hőm meg ugrál össze vissza. Ez az első ilyen össze vissza görbém, mindig normálisan mindent kimutatott. Meglátjuk mi lesz a vége.
Ani0630
2014-02-12 07:20:54
sziasztok
szilvita szoritok neked.
en ma igy keltem.sose volt ilyen magas mensi utan a hom.lehet koze van h.faj a fogam.hetfo reggelre leort belole egy darab, tegnap voltam fogdokinal azt mondta gyokerkezelni kell, kifurta gyokerkezelte, elkuldott rontgenre, ugyh.most delelott oda megyek. de miota a doki megpiszkalta a fogam nagyon faj :-(
Archangel85
2014-02-12 07:20:43
Igen Kriszti 3 napja nem szedem az utrogestant! Édes tőled hogy ennyire figyelsz rám! Nagyon jól esik! Szorítok érted nagyon!!!!
Kedina hajrá hajrá!
krisztibaba85
2014-02-12 07:11:24
Archangel köszi:)
Miért is ne sikerülhetne most???!!!!!
És tudtommal már nem szeded az utrot sem?!
Nekem meg lehet hogy ebböl a késői ovuból sikerül teherbe esnem:)kitudja??? :)
Elhiszem ilyenkor az ember mindenki másnak hamarabb eltudja képzelni hogy sikerül barmi mint saját magának,de simán lehet hogy most neked sikerül;)
krisztibaba85
2014-02-12 07:11:04
Archangel köszi:)
Miért is ne sikerülhetne most???!!!!!
És tudtommal már nem szeded az utrot sem?!
Nekem meg lehet hogy ebböl a késői ovuból sikerül teherbe esnem:)kitudja??? :)
Elhiszem ilyenkor az ember mindenki másnak hamarabb eltudja képzelni hogy sikerül barmi mint saját magának,de simán lehet hogy most neked sikerül;)
kedina
2014-02-12 07:07:55
Archangel85
szilvita!
Drukkolok!
Én ma így:
A második csík halvány az LH teszten..
Archangel85
2014-02-12 07:00:34
Szilvi szorítok még bármi lehet! Kriszti gratulálok az ovuhoz!!:) most jön az izgulni való! Én ma ugyanúgy! Felek félek ha beleélem magam nagyon rossz lesz utána! És 18 hónap, miért most sikerülne? Miért én lennék akiknek később mutatja ki a teszt? Be fogok csavarodni! :( :(
krisztibaba85
2014-02-12 06:43:52
Jó reggelt:)
Értem Archangel:(De azért fel a fejjel:)
Szilvita:)
Lehet hog csak most fogja kimutatni vagy majd csak a 20. dpo-n,én legalábbis hallottam ilyenről:)Nyugi:)
Na végre irott formájában is megvolt az ovum:) És oda is rakta ahol szerintem is volt végül:)
De még mindig K...va náthásan :/
nekem hétfő helyett szerdán jött meg a legutóbb, de nem tudom, hogy mi zavart be, talán a barátcserje? Korábban mindig napra pontosan jött meg a 26. napon és sajnos akárhogy is tiltakoztam a beleélés miatt, valahogy mégis sikerült egy kicsit, de sajnos megjött és több is volt, mint szokott. Az volt az első gyógyszeres hónapom, úgyhogy a mostanira majd kíváncsi leszek. Pénteken megyek tüszőmérésre, hétvégére várható az ovum, de sajnos a párom még mindig nagyon beteg, antibiotikum kúrán van, úgyhogy nem tudom mi lesz belőle. Szerencsére én nem kaptam el semmit, pedig már több mint egy hete nyomja az ágyat.