Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
vilma
2014-02-13 16:02:51

Sziasztok
Jonas ugy-nekem tavaly 2-3 honapon at egybeesett a jonas napok a peteeres napjaival es semmi... Ha az ember alapbol nemcsak pé kornyeken szexel,akkor az csak jo lehet jonastol fuggetlenul.
Endometriozis-milyen adatbol allapitjak ezt meg vervetelkor?
En lelkesen szedem a szelent,a d e vitamint elevitet,avivazok es nem eszek jodos es cukros dolgokat.
Bar kezdem azt erezni,h becsavarodok ebbe,neha jobblenne a boldog tudatlansag,komolyan.nekem most van muloban,2nappal korabban jott.legalabb nem izgultam magam halalra,mert egyszer csak lett,nem vartam hogy jaj mikor nem jon mar. Kineziologusnal is jartam,most akupunkturan gondolkozom. Meg talan csinaltatok olyax vizsgalatot,h egyuttlet utan latszodnak e bent a katonak v sem.volt ilyen vkinek?mi a vizsgalat neve!
Koszi!
luciffer73
2014-02-13 15:23:43

kedina...én most ebben a hónapban, de lehet, hogy még a jövőhónapban is kipróbálom ezt a jónás cuccot :))) ártani nem árthat.
Egyébként utána olvastam...nem feltétlenül egyezik az ovuddal...sőt...sok nőnek még a mensi alatt is jelöli a napokat, hogy akkor kell malackodni. Undi, de én akkor is kipróbálnám...
Azt hiszem ennyi hónap után már bármit kipróbálnék, ha gyereket remélnék tőle :))) Lehet, hogy egyszer majd azt olvasom, hogy ha kézenállok és ketyegek, nnnna majd akkor sikerül....simán bevállalnám már azt is :))))
kedina
2014-02-13 14:56:07

Csajok!
A hő akkor sem minden! Nem szentírás! Ha stressz ér, többet vagy a hidegben, változik a napi ritmus, mást eszel, már befolyásolhat és az ember frászt kap!

Nézzetek körül itt is:
http://babatervezok.otthona.net/altalanos-terhesgoerbek.html

Elképesztő görbék vannak és ezek elvileg mind terhesgörbék!
Én eldöntöttem, hogy nem veszem készpénznek igyekszem nem idegeskedni. Lehet jót tett a tegnapi kineziológus? Magabiztosabbnak érzem magamat és nem agyalok annyit. Süt a nap, kell a D vitamin. Megyek sétálok egyet!

Angyalka!!! Én akkor is drukkolok! Szerintem ne add fel! Csinálj valami finom vacsit és lazulj egy kicsit!! :) Drukk!
jniki82
2014-02-13 14:30:21

Sziasztok!

Csillka, olvastam, hogy endometriozisod van.Megkérdezhetem hogy a hormonvizsgálatnál a CA 125-ös értéked jó volt-e?
Nekem ugyanis kiemelkedően magas és attól tartok nehogy az legyen nálam is!Hétfőn megyek dokihoz uh is lesz, hát remélem nincs igazam.
kedina
2014-02-13 14:25:14

Jónás módszer
Az Aviva oktatóm teljesen a bolondja és szentül esküszik rá.
Nekem totál máshol van, mint a peteérés. Eddig nem foglalkoztam vele, de értani nem árt. Max lesz egy jó estém! :D
luciffer73
2014-02-13 13:25:32

...és pont ezért nem szabad csak a hőnek hinni :))))
Valaki válaszolna a feltett kérdésemre?
...miszerint Jónás módszer?
pusza
2014-02-13 13:00:11

Lucifer73
Igen értelek,ez csak egy népességi adat,egyén válogatja,mert többször is lehet ovuláció.Ezért kell több hónapig mérni a hőt és lh tesztelni.
krisztibaba85
2014-02-13 12:50:55

Szia Londonviki:)
Azért rakta at mert elötte sokszor mértél 36.7-et am szerintem is inkább az alaphőd,és mivel ugrott 0,2 tized fokot,ott történt a tüszőrepedés akkor.Miután a tüsző megreped,progeszteron termelődik ami megemeli a hődet.Én így tudom
Ha rosszul tudom valamely részét sorry:)
Lényeg szerintem is ott volt ovud ahova most rakta.
pusza
2014-02-13 12:50:25

Moha13
Ha a görbéden az egyenes vonal kitart a mensi napjáig ,s nem zuhan le,nagy a valószínűsége hogy nyert ügyed van .Kitartást!!!
luciffer73
2014-02-13 12:48:11

Viki....az a legjobb, ha veszel lh tesztet és inkább az alapján lövöd be az ovudat...a rendszer sokszor még a napi hőmérsékletet sem akarja elhinni, ha hirtelen kiugrik, vagy leesik. A tesztet viszont nem tudod átverni :)))) Vaterán rendelj...én is azt tettem...persze attól még bosszankodtam, ha a rendszer ide-oda pakolgatta.
pusza...amikor még halvány zölddel jelöli be a termékeny napokat, az azt jelenti, hogy hozzávetőleg ott lesz szerinte a népességi adatokat figyelembe véve. Viszont ettől nyilván egyénenként eltérő lehet. Amikor kivastagítja a napokat, akkor volt "szerinte" ovud...viszont nálam is tévedett már nem egyszer. Ekkor váltottam át a tesztre...az legalább tuti.
A hőről viszont én is olvastam...nekem is volt már, hogy a mensi második napján esett le...aztán mélyrepülés majdnem a nullára :DDDD

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!