Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2014-02-15 07:19:45
 
Jó reggelt:-)
Capri,ez csodálatos,további jó egészséget nektek:-)))

Moha ez nem semmi,kívánom az endodoki emberibb megoldást találjon a problémádra elsőkörben,én nagyon drukkolok neked:-)

Én ma így:-)
Moha13
2014-02-14 21:18:27
 
Capri
Örülök...:):):)

Encii
Nekem is 2,956 lett a TSH-m, nekem AntiTPO-t nem néztek, de majd fognak...mert kérni fogom. Szerintem mindenképp fordulj endokrinológushoz...mert a nőgyógyász nem nagyon fog ezzel foglalkozni, mert...mindjárt mesélem

Szóval kedves Mindenki!
Tegnap megvolt a nőgyógyász látogatásom...vittem az összes cuccomat, 3., 21. napi vérvétel, spermavizsgálat. Utóbbinál a 20milli/ml-re azt mondta, hogy az teljesen rendben van, nálam meg az ovu utáni értékeknél az FSH-t és az LH-t alacsonynak találta, holott határértéken belül vannak, de mivel az alsó határhoz nagyon közel, úgy gondolja, ez alacsony. Szóval TSH-t, meg minden mást kipipált, hogy rendben van...tesztoszteron alacsony szintjére azt mondta, az nagyon is jó, hogy alacsony.
Ezután bejelentette, hogy akkor most stimulálunk ciklust. Na, itt bennakadt a levegőm, mert...MERT ÉN EZT NEM AKAROM!!!
Hát rákérdeztem, hogy ez most...hogy jött??? És mondta, hogy lehet, hogy nem minden ciklusban van peteérésem. :O:O:O
De hát...basszus...12 hónap alatt azért csak volt legtöbbször, nem? Hiszn minden hormonom rendben van, a ciklusom szabályos, rendszeres, a luteálisban szépen fenn a hőm, görbém is szuperség, minden csodálatos, akkor miért akar stimulálni valamit, amiről nem tudjuk egészen biztosan, hogy gond lenne vele? Szóval gondoltam, elmondom amit akarok...
Előadtam a TSH-s kutatmányaimat, amiket olvastam neten. és amiket Tőletek gyűjtöttem, meg más fórumokon, és azt mondta, hogy ő ehhez nem ért, mert ő nem endokrinológus, de akkor átirányít egy jó nőgyógyász- endokrinológushoz, szépen fel is írta neki, hogy különös tekintettel legyen a TSH-szintre, és hogy vegye figyelembe a "régi" értékeket, amikről én beszéltem neki (emlékeztek, linkeltem egy cikket, miszerint pár évvel ezelőtt még 2 volt a felső határ, aztán csak úgy felvitték erre a 4,akárhányra). Szóval...elmondtam, milyen jelek alapján gondolom, hogy ez lehet a ludas és teljesen egyetértett, hogy akkor ezt még nézzük meg a mindenféle gyógyszeres dolog előtt. Úgy örültem, hogy megkaptam, amit akartam...egy endomókusos ajánlást...:D
Szóval...majd megyek valamikor, még nem tudom mikor, időpontot kell kérni. És akkor tőle majd kérek AntiTPO-t is, meg ha lehet, még egy TSH meg a többi idetartozó hormon nézést, hogy lássuk, változott-e valamit a dolog a változtatásaimnak köszönhetően, vagy semmi hatásuk (jódozott sót lecseréltem simára, mert ha autoimmun eredetű az alulműködés, akkor kerülni kell a sok jódot, és azt is olvastam, hogy olyan kb. 90%-ban ilyen eredetű, eszek szelént paradió formájában, kevesebb kenyeret és tésztát eszem, gyakran hajdinát használok köretnek a tészta helyett és imádom egyébként).
Szóval ez a helyzet.
Ja, és ami elborzasztott, hogy azt mondta, ez a protokoll. Ha minden vizsgálati eredmény normálisnak bizonyul, akkor jön a stimulálás, ha pár hónap alatt nem hoz eredményt,jön az átjárhatósági, stb. Mert ez a protokoll, és mindegy, hogy Japánról vagy Amerikáról vagy más helyről van szó, ez mindenütt így megy ilyen esetekben. Ez elég aggasztó szerintem. Én nagyon szeretném, ha nem kéne gyógyszer, de ha kell is, inkább az endodokis, mint ez a lórúgás hormon a stimulációhoz...amire talán nincs is szükségem...:X
Encii
2014-02-14 19:58:54
 
sziasztok lányok!segitséget szeretnék kérni ma kaptam a kezembe az eredméneket:
TSH:2.91 0.27-4.20
T4:1.26 0.93-1.70
T3:3.4 2.0-4.4
NA MOST JÖN A FEKETE LEVES....
Anti-TPO: 138.0 + 0,0-34.0
ANTI-THYREOGLOBULIN:597.0 + 0,0-115.0
kinek mi a véleménye ezzekről az anti eredményektől kinek voltak ilyen vizsgálattai??mert szerintem az enyémm BRUTÁL MAGAS.....egy kicsit meg ijedtem ettől az eredménytől...segitseteekk :(
LondonViki94
2014-02-14 19:13:31
 
Capri
Gratulálok :)
kedina
2014-02-14 18:16:31
 
Capri

Gratulálok! :)

Hogy érted, hogy nem számít a 12 napos ovu? Tudod ugye, hogy a várandóságot nem a megtermékenyüléstől számítják, hanem az utolsó menstruáció első napjához igazítják. Ha eltérés van az UH-on akkor is 2 hetet pluszban belekalkulálnak!
gizgazzz
2014-02-14 18:03:46
 
Capri, gratula a képhez :)

Luciffer, én csak egy angol kalkulátort találtam a Jónás módszerre, de ott nem tudtam beírni a mensit. Csak valami piros vonalak vannak, akkor kell akciózni? Nyomi vagyok bocs.

Grafikont nem csatolok mert 8 napja nem mérek. Beteg a férjem, gyerekem én dolgozok ezerrel. Szóval tényleg nem volt 1 percem mérni. Gondoltam ha feljött ez a Jónás módszer akkor most megpróbáljuk hisz úgyse tudtam mérni.
pusza
2014-02-14 18:00:50
 
capri!
Gratulák,jó egészséget,sok boldogságot nektek!
vilma
2014-02-14 16:45:31
 
Hali!
Az endodoki ferfiaknak a B-daddy nevu bogyot ajanlotta,az urologus meg a Ferulantot. Mindketto gytarban kaphato,10e korul van a Ferulant. A masikat nemtom.
capri
2014-02-14 15:56:24
 
Sziasztok!
Hoztam nektek egy képet, remélem pozitív megerősítésként, biztatásként veszitek! :-) http://kepfeltoltes.hu/view/140207/20140207_173434_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A babácskám 10 mm-es, szépen ver a szíve, a mérete a korának megfelelő, ma vagyok 7+1 (igaz, ezek szerint mégsem számít a 12. napi ovu...).
Szívből kívánok mindenkinek mielőbb ilyen fotókat! :-) Drukkolok Nektek!
pusza
2014-02-14 15:03:35
 
jniki82

A Fer-14 ben ezek a vitaminok ,sőt még több is bent van,mind az ami a férfi hímivarsejt mennyiségét,minőségét javítja.Ha a googleba beütöd,kidobja neked amit tudni kell róla.Használjátok bátran.Külön nem is igen lehet meg venni,ezeket a vitaminokat,mert a megfelelő adagok mennyiség is fontosak,külön drága nagyon.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!